betman1982 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 καλησπερα σε ολους...εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ απο τον οτε στο Ηρακλειο τις τελευταιες 2 εβδομαδεςΕνω το adsl δουλευει κανονικα το τηλεφωνο νεκρωνει για μερικες μερες η και ωρες και επανερχετε. Ηρθε ο τεχνικος του οτε (αφου ειχε ηδη δωθει 2 φορες σαν βλαβη και ειχα καλεσει και ηλεκτρολογο ο οποιος αλλαξε τα καλωδια του σπιτιου) επανηλθε το τηλεφωνο και μετα απο καποιες ωρες ηταν παλι νεκρο.Οποιος με καλει φαινεται οτι δεν το σηκωνω, και οταν παιρνω εγω δοκιμαστικα απ το κινητο μου νεκρωνει το τηλεφωνο και αποσυνδεεται προσωρινα το ρουτερ και μετα απο 1-2 λεπτα συχρονιζει παλι. Εχω δοκιμασει και αναλογικες και ασυρματες συσκευες. Επισης ο τεχνικος του οτε, μου νεκρωσε τις υπολοιπες πριζες τηλεφωνου του σπιτιου γιατι επιμενει οτι καποια απ αυτες βραχυκυκλωνει. Αλλαξα splitter δις χωρις αποτελεσμα. Σημειωτεον οτι οταν ηρθε ο τεχνικος του οτε η παροχη της πολυκατοικιας εδινε 2 volt προς το διαμερισμα μου και σε αλλα διαμερισματα 52 volt που ειναι λεει και το φυσιολογικο.Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει με αυτη την ιστορια?????Που μπορει να ειναι το προβλημα ,του σπιτιου η εξωτερικο του οτε???Ας με βοηθησει καποιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Η συνδεση ειναι οτε και ο τεχνικός δεν σου ειπε που ειναι το πρόβλημα, τι σου ειπε δηλαδή οτι φταίει?
betman1982 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 μου ειπε οτι υπαρχει βραχυκυκλωμα στις υπολοιπες πριζες του σπιτιου για αυτο και μου αφησε μονο την κεντρικη και απενεργοποιησε τις υπολοιπες μεχρι να ρθει ηλεκτρολογος.....αλλα δυο ωρες μετα που εφυγε δημιουργουνται τα παραπανω....
jkoukos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Πιθανόν το βραχυκύκλωμα να είναι στο καλώδιο που έρχεται από τον κατανεμητή μέχρι την πρώτη πρίζα (ή και στην ίδια). Υπάρχει άλλο ζεύγος μεταξύ τους, για να κάνεις την σύνδεση με αυτό; Διαφορετικά πρέπει να περάσεις καινούργιο και καλύτερα UTP.
soteras Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Λογικά με το κεντρικό καλώδιου που παει στο σπιτι πεζει κάτι.
betman1982 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ευχαριστω πολυ για την γνωμη σας . Mε τα λιγα που ξερω κι εγω, αυτο υποψιαζομαι οτι ειναι. Πρεπει να γινω πολυ θρασυς και να τους πρηξω για να λυθει το προβλημα αλλιως αλλαγη εταιρειας......τι αλλο να πω. Αλλα θα ημουν περιεργος αν συναντιουνταν εδω στο σπιτι ηλεκτρολογος και τεχνικος οτε με τι ευκολια θα τα εριχναν ο ενας στον αλλον οπως κανουν μεχρι τωρα????? . Πιστευω σε τετοιες φασεις προκυπτει videaki για youtube!!!!!
soteras Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Οπα το καλωδιο που φευγει απο το κουτακι της πολυκατικιας για το διαμερισμα δεν εχει την ευθυνη ο οτε η ο παροχος αλλα ο κατχος του διαμερισματος να ειναι σε καλη κατασταση
jkoukos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Όπως γράφει και ο @soteras, ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος για το καλώδιο από το αστικό κέντρο μέχρι τον κατανεμητή της οικοδομής. Το καλώδιο από τον κατανεμητή μέχρι όλες τις πρίζες του σπιτιού, είναι ευθύνη του χρήστη, δηλαδή δικιά σου. Ο πάροχος είναι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό που σου παρέχει και την λειτουργία της υπηρεσίας. Είναι σχετικά εύκολο να διαπιστώσεις και μόνος σου αν η γραμμή μέχρι τον κατανεμητή έχει ή όχι πρόβλημα. Απλά κουμπώνεις το modem (ή/και το τηλέφωνο) εκεί (αποσυνδέοντας τη γραμμή προς το σπίτι) και βλέπεις πως δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα