Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός vs ΠΑΟ Patch για Fifa2004 demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το patch περιέχει εμφανίσεις του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, εμφανίσεις τερματοφυλάκων, νέα μενού, Ελληνικά διαφημίστηκα και virtual faces Djordjevic, Giovanni, Castillo, Olisadebe Nikopolidis. Οι ομάδες θα έχουν πλήρες 11αδες συν αναπληρωματικούς για τη σεζόν του 2003-2004.

http://gsp.iwebland.com/

Δημοσ.
δως τους και κανα patch να κερδιζει ο βαζελος γιατι μονο ετσι θα παρουν προταθλημα!!!

Μάθημα πρώτο: Εύστοχα σχόλια και το flame εν τη γεννέση του...

Βλέπω σβήστηκε το σχολιάκι... Πάλι καλα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, γεια σας κι από μένα... :D

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ,αλλά και για όσους θέλοθν να παίξουν με ελληνικές ομάδες το demo του FIFA 2004,έχουμε ήδη κυκλοφορήσει και το δεύτερο patch μας, το οποίο αυτή τη φορά είναι ντέρμπι δικεφάλων! Όπως και στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, περιλαμβάνονται οι πλήρεις συνθέσεις των ομάδων,home-away εμφανίσεις, καθώς και εμφανίσεις τερματοφυλάκων, πανό στις εξέδρες, σήματα στα μενού, ελληνικές διαφημιστικές πινακίδες, καθώς και cyberfaces 6 παικτών (Ατματσίδης, Γιασεμή, Σαλπιγγίδης και Οκκάς, Γεωργάτος, Λυμπερόπουλος).

Για τα προβλήματα του full game τι να πω...η γνωστή ΕΑ, απλά βιαζόντουσαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι πριν το PES3. Συγκεκριμένα για τα λάθη των ελληνικών ομάδων πάντως, υπήρξε μεγάλο μπέρδεμα, αφού σε εμένα και τα υπόλοιπα μέλη της GSP Team που ήμασταν υπέυθυνοι μας δόθηκαν λάθος ημερομηνίες, με αποτέλεσμα όταν τους στειλαμε τα rosters να μας πουν ότι "είχε γίνει μπέρδεμα και το παιχνίδι έχει ήδη φύγει για παραγωγή και χίλια συγγνώμη, του χρόνου θα είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα και θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας, μπλα μπλα...κλπ κλπ...". :evil: Τουλάχιστον,στο TCM 2004 κάναμε αρκετά καλή δουλειά...

Πάντως, μην αγχώνεστε, αφου με τι που πάρουμε το full game στα χέρια μας, θα κυκλοφορήσουμε ένα διορθωτικό patch που θα διορθώνει τα rosters και θα προσθέτει εμφανίσεις και banners σε ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ. Φυσικά,το full GSP θα ακολουθήσει κάποια στιγμή στο όχι μακρινό ελπίζω μέλλον, με ολόκληρο το Ελληνικό Πρωτάθλημα! :D

Δημοσ.

Olorin, είσαι ο Χαλκίδης του PCMaster; Αν ναι, πότε θα βάλετε το review του παιχνιδιού; Αν όχι, σόρι σε μπέρδεψα με κάποιον άλλο.

Δημοσ.

Yeap, πράγματι αυτός είμαι... :D

Το παιχνίδι περιμένουμε να έρθει στα γραφεία του περιοδικού μέσα στην εβδομάδα, ώστε να του κάνω ένα περιποιημένο 6σέλιδο review! Βέβαια,η ύλη για το τεύχος Δεκεμβρίου έχει κλείσει, οπότε να το περιμένεις στο τεύχος Ιανουαρίου που θα κυκλοφορήσει μάλλον λίγο πριν τα Χριστούγεννα...

Δημοσ.

LOL! Ίσως να μην έχεις άδικο φίλε LuNaTiC, αλλά δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αφου δεν έχω δει ακόμα το εν λόγω παιχνίδι... Λογικά και αυτό αναμένεται από μέρα σε μέρα και επειδή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάλι εγώ θα το κάνω το review ετοιμαστείτε μάλλον για κόντρα FIFA-PES στο τεύχος Ιανουαρίου!

Πάντως, για να λένε οι 8 στους 10 ότι το PES3 είναι κλάσεις ανώτερο από το FIFA κάτι θα ξέρουν...για να δούμε τι θα δούμε...

Δημοσ.

Olorin ...

Exo to kouti dipla sto grafeio mou ...leei FIFA96....apo tote kai os propersi epeza fifa sa trelos

mou dosane xtes to fifa2004....epexa ena game...kai to ekana uninstall an sou leei kati....

apla pezo to pes3 demo pros to paron :P

btw to demo tou fifa giati mou fanike kalytero apo to kanoniko game????i idea mou einia?

Δημοσ.

Και πάλι σου λέω πως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αφού δεν έχω δει το full FIFA 2004, ενώ το PES3 το έχω δει μόνο σε φωτογραφίες, αφού δεν είναι κι εύκολο να κατεβάσω τα 200-τόσα ΜΒ του demo...

Για αυτό πάντως που μπορώ να εκφέρω άποψη είναι το gameplay της σειράς FIFA... Ίσως είναι δική μου ιδέα, αλλά κάθε χρόνο έχω ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει (ακόμα και παίζοντας το demo) και στο τέλος απογοητεύομαι... Αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε άλλη επιλογή εμείς οι PC Users... Δε σου κρύβω πως αν τελικά αποδειχτεί τόσο καλό όσο ακούγεται το PES3 θα αρχίσω να ασχολούμαι με patches για αυτό και όχι για το FIFA παρόλο που πλέον έχω σχέση με την ΕΑ... Για το θέμα με το demo που λες, ότι δηλαδή σου φάνηκε καλύτερο από το κανονικό παιχνίδι, το είχα πάθει εγώ με την περσινή έκδοση. Λες να το πάθω και φέτος???

Προσωπικά, το καλύτερο FIFA από πλευράς gameplay για μένα ήταν το FIFA 2000... (Να διευκρινίσω πως έχω παίξει όλα τα FIFA από το FIFA International Soccer του 1994, εκτός από το FIFA'98, το οποίο κατά πολλούς έφερε την επανάσταση...) Ίσως βέβαια να έχω αυτή την άποψη επειδή το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, ενώ στις υπόλοιπες εκδόσεις απλά έπαιρνα τα παιχνίδια για να φτιάχνω τα patches... Πάντως,τις στιγμές που έχω ζήσει με το 2000, όπου κάθε Παρασκευή διοργανώναμε τουρνουά κάτι παλιοί συμμαθητές από το σχολείο δε νομίζω να τις ξαναζήσω με άλλο παιχνίδι, χωρίς απαραίτητα να φταίει το gameplay...

Δημοσ.

To kalytero fifa itan to RTWC kata ti gnomi mou ....

ola ta alla itan i monadiki mas elpida...gi auto kai ta pername....

mi mou peis pos kathe xronia de ZOUSES gia na deis to neo fifa ...pou mono to eisagogiko videaki evlepes kai trelenosouna....

apo gameplay omos mapa....

pes3 kai ta miala sta kagkela...mia simbouli pane apo tora kai psaxne gia patch opos to pes....kai kapoios na mas pei an exei to full na doume ama pezei multi ...

an pezei ....

E RE GLENTIAAAAAAAAAAA

perimeno kai tin dsl opou nanai :PPP

Δημοσ.

Όπως σου είπα το FIFA '98 RTWC είναι το μόνο παιχνίδι της σειράς που δεν έχω παίξει (τόσο γκαντέμης πια?). Για τα άλλα, πράγματι αποδείχτηκαν ψεύτικες ελπίδες για κάτι διαφορετικό... (καλά εγώ είμαι ακόμα χειρότερος, είχα ελπίδες ακόμα και για το ανεκδιήγητο ISS3... Μου φαίνεται ότι το 72% που του έβαλα ως βαθμολογία στο review πολύ του ήταν!)

Για το PES3,περιμένω πώς και πώς το full game,ενώ ήδη έχω κατεβάσει τα απαραίτητα utilities για να αρχίζω να φτιάχνω patches και για αυτό (λογικά για αρχή θα κάνω update τις εμφανίσεις της Εθνικής...). Ε,αν αποδειχτει κι αυτό ψεύτικη ελπίδα, θα αφοσιωθώ πλέον μόνο στο NBA Live!!! :D

Πάντως,κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα έχω την πρώτη μου επαφή με τη σειρά, αφού θα πάω σε έναν συμπάικτη μου, ο οποίος έχει PlayStation 2 με το PES2. Πιστεύω θα έχω μια πρώτη εικόνα μέχρι την άλλη εβδομάδα που αναμένεται να κυκλοφορήσει...

Δημοσ.

Loipon ...trust me ...eimoun poromenos me EA

(opote thes pezoume kai kana hockey !!! ) xaxa

de lene mia...

ektos to NHL kai tou NBA pou pisteuo ta axizei ta lefta tou ola ta alla einai apogoiteutika....

Kai epeidi exo na asxoltho kai kairo me EA ...xathike na bgalei kana BOX gia pc ??? eleos pia....CAREER mode se box leei poly!!!

Gia to TCM eixa valei mia palioteri version kai to sixathika...de xero ti kanei to new....

opos kai to CM4 einai :(((( PIKRA

to cm3 itan ownage kai mas eixe faei ti misi zoi....tin alli misi mas tin efage to STrarcraft....

pou se olorin se pao giati den eisai kollimenos kai dexese kai tis gnomes ton allon....

oso gia to iss3 sto pc ...an mou eleges prin to do oti tha valeis 72 tha sou elega eisai asxetos....

tora mporo na sto po pou evales toso ...!!

itan apogoiteusi ...antigrafi kaki tou fifa me mirodia apo iss tou psx

to icq mou einai 3681497 add me .... nomizo exoume kai koinous gnostous apo to Fifagaming kai ta paidia poy ebgazan/bgazoun patchakia....

ton Blackangel ton xereis?? o dimitris pou diorganone kai ta online league :P

Δημοσ.

paidia entaxei ... osoi den asxoliste me to fifa einai arketa logiko na min sas aresei to kainourgio fifa ! Prosopika den exo pexei to PES3 sto ps i sto xbox an iparxei! Alla pros to paron to FIFA 2004 einai to kalitero paixnidi podosferou pou iparxei autin tin stigmi gia to pc ! Exei poli kalo gameplay kai osoi pezoun fifa pisteuo oti tous aresei para poli !! Sindiasmoi pexton,allages tis mpalas, sout ... ola ginontai poli fisika kai ena pleonektima einai oti se 1000ari p3 pezei apsoga!!(esto kai se 640 analisi).

Tha mou peis exei megala mionektimata sta menu tou (opos oti xexasan(?!?!) na baloun epilogi gia na ftiaxoun ta koumpia,den exei save ktl).Entaxei nai edo exete dikio !bgike omos ena patch pou toulaxiston ta koumpia ta diorthonei!

Lunatic otan bgike to ISS3 eixan pei tha rixei to fifa ... tha ginei megali epitixia kai itan telika i megaliteri patata !!Opote min biazomaste na poume gia to PES3 !! Otan tha bgei FULL VERSION kai oxi demo ... tote to sizitame to thema poio einai kalitero!

Olorin: Exeis ontos dikio ... to 72 gia to ISS3 itan ontos paaaaaaaaara poli :P

Δημοσ.

Brandon ma ego ti eipa....oti to iss3 sux big time...

kai nai legane oti THA katatroposei to fifa ktl ..mono pou KANEIS den eixe dei playable demo ...tora einai allios

exoume demo sta xeria mas...kai pistepse me ...RULEZ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...