Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι εκδρομή με το σχολείο (καθηγητής είμαι) και μία μαθήτρια έχει ξεχάσει τον κωδικό που ξεκλειδώματος του κινητού της (όχι το pin, τον κωδικό όταν κλειδώνει η οθόνη).

Βρήκα ότι μπορεί να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά έτσι χάνει και τα δεδομένα που έχει στο τηλέφωνο (φαντάζομαι μόνο στο τηλέφωνο κι όχι στην sd).

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει αυτό (είδα κάτι με τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει) ώστε να μη χάσει το κορίτσι ότι έχει στο τηλέφωνό της.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Βαλε λαθος κωδικο αρκετες φορες... Μετα θα ζητησει να συνδεθει με το gmail της λογικα και ξεκλειδωνει..

visihow.com/Recover_Android_Device_in_case_of_Forgot_password/pattern_unlock_an_Android_device

Δες εδω ....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι εκδρομή με το σχολείο (καθηγητής είμαι) και μία μαθήτρια έχει ξεχάσει τον κωδικό που ξεκλειδώματος του κινητού της (όχι το pin, τον κωδικό όταν κλειδώνει η οθόνη).

Βρήκα ότι μπορεί να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά έτσι χάνει και τα δεδομένα που έχει στο τηλέφωνο (φαντάζομαι μόνο στο τηλέφωνο κι όχι στην sd).

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει αυτό (είδα κάτι με τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει) ώστε να μη χάσει το κορίτσι ότι έχει στο τηλέφωνό της.

Ευχαριστώ!

Δες εδω: http://www.techinsider.gr/android/pos-na-xeklidosis-sta-android-to-motivo-xeklidomatos-meta-apo-5-lathos-prospathies/

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το δω αύριο.

Και συγνώμη για τη λάθος κατηγορία :)

Δημοσ.

Για πες μας αν λειτούργησε γιατί εμένα πέρσι έφαγε ένα σκάλωμα, έβαλα κωδικό οθόνης, τον έβαλα δυο φορές τον πήρε κανονικά και μετά μόλις πήγα να ξεκλειδώσω οθόνη δεν τον έπαιρνε και τρελάθηκα. Το πάλευα με τις πολλές φορές και δε μου έβγαζε να βάλω gmail λογαριασμό για να το ξεκλειδώσω, μου σπάσανε τα νεύρα και τελικά παρ'ολο το ψάξιμο αναγκάστηκα να κάνω restore. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...