Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα τροφοδοτικό σε sony kdl40v4000

pkout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια sony kdl40v4000 και έχει προβλημα με το τροφοδοτικό . ήρθε τεχνικός και μου 160€!!!!!!! Παιζει να βρω πουθενά και να το βάλω μόνος μου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε το τροφοδοτικο κοστιζει:http://www.ebay.co.uk/itm/POWER-SUPPLY-FOR-SONY-KDL-40S4000-KDL-40W4000-KDL-40V4000-40-TV-1-876-467-12-/291331057072δηλ κανενα 50αρικο με τα εξοδα αποστολης.

160 ευρω ειναι υπερβολικος αριθμος.Ενας σωστος επαγγελματιας το επισκευαζει με το πολυ 80 ευρω,αρκει να μην εχει κτυπηθει απο κεραυνο!

Αν το βρεις πουθενα λειτουργικο σε κανενα εργαστηριο στο 50αρικο σωθηκες!Η αλλαγη ειναι σχετικα ευκολη και αντε να δωσεις κανα 20αρικο σε ενα σωστο μαστορα.Παντως 160 ευρω δεν θα εδινα σε καμμια περιπτωση.Να βαλει 100-120 ευρω στην τσεπη για μιση ωρα-45 λεπτα δουλεια!Απο συνειδηση πολυ καλα παει ο φιλος :-)

Εκτος αν θελεις να πληρωσεις και το ΤΕΒΕ του προηγουμενου τεχνιτη με τα 160 ευρω!!! :-) Αν το βρεις,μπορεις να το αλλαξεις προσεκτικα και μονος σου.Δεν θα στο συνιστουσα ομως για παν ενδεχομενο.Καλη τυχη παντως.

To κακο με τα service ειναι οτι τα παραγγελνουν απο Ελλαδα στα 100 με 120 ευρω αναλογα. Δεν παραγγελνουν απο εξω, ουτε σαφως μεταχειρισμενα απο ebay. Τοπικη επισκευη στο ιδιο τροφοδοτικο μπορει να κοστισει απο 4 μεχρι και 10ευρω! Αλλα ορεξεις η και γνωσεις για τετοια δεν βρισκεις παντου.....

Ξέρουμε κανέναν που να επισκευάζει πλακέτες; Γιατί το λογικό είναι οτι κάτι πανω στην πλακέτα δεν λειτουργει σωστα. Αλλά πως μπορω να το βρω; Την έχω βγάλει ηδη την πλακέτα αλλά δεν βλέπω κατι καμένο η φουσκωμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...