Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.Θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής θέμα.Τους επόμενους μήνες θα πρέπει να φύγω στο εξωτερικό για ένα μεγάλο διάστημα.Γενικά θα έχω 2-3 πήγαινε-έλα μέσα στην χρονιά και για αυτόν τον λόγο έχω αποφασίσει να δώσω το gaming pc μου, και να στραφώ σε μία πιο φορητή λύση, καθώς είναι σχεδόν αδύνατον να μεταφερεις συχνά ένα desktop με το αεροπλάνο.Οπότε σκέφτηκα πως αναγκαστικά πάω σε laptop.Επειδή όμως με απασχολεί το gaming θα ήθελα ένα μηχάνημα που να με καλύπτει και σε αυτόν τον τομέα, άρα μιλαμε για μεγάλο κοστος.Έτσι εξετάζω και το ενδεχόμενο της αγοράς ενός itx pc περιορισμένων διαστάσεων το οποιό θα μπορώ να παίρνω μαζί μου στο αεροπλάνο στις μετακινήσεις μου.Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?Να σημειωθεί πως και laptop να πάρω δεν θα το βγάζω από το σπίτι οπότε η φορητότητα στην καθημερινότητα δεν με απασχολεί καθόλου...

Δημοσ.

Kαλησπέρα,με την οθόνη στο itx pc τι σκέφτεσαι να κάνεις?

Οθόνη ή θα πηγαινοφέρνω αυτή που έχω, η θα αγοράσω και μία καινουρια και θα χρησιμοποιώ την εκάστοτε ανάλογα με το που θα είμαι..

Δημοσ.

Τι games λιώνεις;

Απ'όλα παίζω, και με ενδιαφέρει να έχω καλή κάρτα γραφικών. Τώρα έχω μια r9 270x, Και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο..

Επισκέπτης
Δημοσ.

gaming laptop.

mini-itx θα χρειάζεσαι οθόνες , ποντίκια, πληκτρολόγια κ.τ.λ

Δημοσ.

Το κοστος για gaming λάπτοπ με γραφικα 270χ θα ειναι πολυ μεγαλο..οποτε θα προτεινα καποιο mini itx pc..θεσε καλυτερα ενα

budget ομως.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το θέμα μεταφοράς των περιφεριακών δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα, πιό πολύ φοβάμαι αν θα έχω θέμα να περνάω ως χειραποσκευή το pc από το αεροδρόμιο..Όσων αφορά το μπάτζετ σκεφτόμουν γύρω στα 1000 ευρώ για laptop και γύρω στα 700 για mini pc..Η αγορά δεν θα γίνει άμεσα, απλά άνοιξα το θέμα αφ΄ενός για να πάρω απόψεις για το αν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά παραπάνω, και αφετέρου εάν τελικα καταλήξω σε laptop να έχω το νου μου μήπως πετύχω καμία προσφορα..

Δημοσ.

Απ'όλα παίζω, και με ενδιαφέρει να έχω καλή κάρτα γραφικών. Τώρα έχω μια r9 270x, Και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο..

Αν αναφερόμαστε σε mmorpg, moba ή competitive fps games (να βασίζονται σε rounds) μπορείς άνετα να πας σε laptop με τα χρήματα που αναφέρεις, αλλά αν καίγεσαι πολλές ώρες ή λιώνεις AAA, alpha/beta, open world ή ρεαλιστικά FPS θαρρώ πως ήξερες ξεκάθαρα ότι η απάντηση ήταν mini/midi ITX με το budget του laptop :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τα οικονομικά σου, πάντως για laptop πας σε 960m/965m/970m.

Κοίτα εδώ για να καταλάβεις http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphics-Cards.13849.0.html

Γενικά μια 970m είναι σε επιδόσεις σαν μια R9 280X,η 965m σαν μια 7870 κ η 960m σαν μια GTX 570 (περίπου ε?).

Στην Ελλάδα οι επιλογές περιορισμένες (από 1000~1500€). Δεν ξέρω σε ποια χώρα πας αλλά ίσως εκεί θα εχεις πιο πολλες επιλογές.

Δημοσ.

Αμερική θα πάω, αλλά με τόσο πεσμένο ευρώ δεν κερδίζω κάτι ιδιαίτερο..Laptop με 970m θα ήταν ιδανικό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω σε τόσο ακριβό μηχάνημα. Τα περισσότερα laptop που είναι στο μπάτζετ μου φοράνε την 860 ή την 960.Γενικά η καλύτερη περίπτωση που έχω βρει κοντά στα λεφτα που θέλω είναι αυτό 

http://www.amazon.com/Alienware-ANW15-1421SLV-15-6-Inch-Gaming-Laptop/dp/B00SIJGBNK/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1430738839&sr=1-1&keywords=alienware+15

με 965m. Ενώ αν πάω σε itx φτιάχνω μιά χαρα σύστημα με 700 όπως αυτό

http://pcpartpicker.com/p/wkRJXL

Η αγορά βέβαια θα γίνει σε 2-3 μήνες, οπότε μέχρι τότε πιθανώς να έχουν αλλάξει η επιλογές.Γενικά από τις απαντήσεις σας αλλά και από τις απαιτήσεις μου βλέπω να καταλήγω σε itx.Ξέρει μήπως κανείς αν θα υπάρχει θέμα στο αεροδρόμιο??Λογικά εφόσον αφηνουν λαπτοπ και κονσόλες στο αεροπλάνο, δεν θα επιτρέπουν και ένα μικρό pc??

Δημοσ.

Ίσως να έπαιρνες τηλ καμιά αεροπορική εταιρία κ να τους έδινες βάρος/διαστάσεις να σου πουν.

Δημοσ.

Η αγορά βέβαια θα γίνει σε 2-3 μήνες, οπότε μέχρι τότε πιθανώς να έχουν αλλάξει η επιλογές.Γενικά από τις απαντήσεις σας αλλά και από τις απαιτήσεις μου βλέπω να καταλήγω σε itx.Ξέρει μήπως κανείς αν θα υπάρχει θέμα στο αεροδρόμιο??Λογικά εφόσον αφηνουν λαπτοπ και κονσόλες στο αεροπλάνο, δεν θα επιτρέπουν και ένα μικρό pc??

Αν το βαλεις στη βαλιτσα που μπαινει στην ''μπαγκαζιερα'' του αεροπλανου μια χαρα το κουβαλας

Δημοσ.

Ε ναι αυτο ειναι αλλο θεμα. Μπορει να το βαλει αναμεσα σε ρουχα ξερω γω,σε εκεινα τα πλαστικα με τις φουσκες. Υπαρχουν τροποι αρκει να ειναι δημιουργικος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...