Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σε φαση αμεσης αγορας φορητης τηλεορασης. Ενδιαφερομαι απο 7 εως 16 ιντσες. Στο σημειο που προκειται να την βαλω βολευει καλυτερα το μεγεθος 7 εως 9 ιντσες αλλα εχω ακουσει οτι βγαζουν προβληματα.. Εχω καταληξει αναμεσα σε αυτες τις 2:

Turbo-X Φορητή LCD TV 9'' PTV-9000 στα 89 ευρω  με  1 χρονο εγγυηση και βαση για πανω κατω που θα με βολεψει πολυ και

F&U FL16101 στα 105 ευρω με 3 χρονια εγγυηση αλλα νομιζω οτι σε αυτη η βαση ειναι σταθερη

post-269103-0-67490400-1430661311_thumb.jpg

post-269103-0-59467300-1430661681_thumb.jpg

Δημοσ.

ειχα παρει μια αντίστοιχη 7αρα απο το πλαίσιο και την έκανα 3 φορές επιστροφή (εννοώ πηρα δυο αντικαταστάσεις) μεσα σε μια εβδομάδα... πηρα πισω τα λεφτά μου και δέχτηκα να ζήσω χωρίς φορητή τηλεοραση (για το αμαξι την ήθελα σε καμια ώρα βλακείας που θα περιμενα τη γυναίκα εξω απο γιατρούς, κομμωτήρια, τραπεζες κοκ)...

Οι δύο πρώτες ειχαν θέμα με το πάνελ (η μία καμένα πιξελ και η άλλη πεταξε καθετη γραμμη τη 2η μέρα) και στην τρίτη επιανε μονο ερτ (τοτε) και τίποτα αλλο ειτε την ειχες με τη κεραία της είτε σε κεραία σπιτιού με ενισχυτή...

καλύτερα δες την περίπτωση της F&U και ας μην εχει μπαταρίες...

Δημοσ.

ειχα παρει μια αντίστοιχη 7αρα απο το πλαίσιο .... δες την περίπτωση της F&U και ας μην εχει μπαταρίες...

thanks..
Δημοσ.

Ενημερωτικα: Turbo-X Φορητή LCD TV 9'' PTV-9000 δεν εχει ελληνικο μενου,δεν εχει καλη εικονα 7/10 (χρωμα,αντιθεση,γωνια θεασης),κοντρολ απο τα λεπτα μικρα με μπαταρια ρολογιου που δεν πατιουνται ευκολα τα κουμπια..

Η βαση της απο θεμα αισθητικης δεν ειναι οπως στην φωτο που την διαφημιζουν..

Δεν αξιζει τα λεφτα της..

Α ξεχασα.. μαπα και ο ηχος.. και ο λογος τα μεγαφωνακια τα εχει ακριβως απο πισω με συνεπεια να ακους μουντα.. σαν ενταση στο τερμα οριακα ειναι καλα, δεν εχει καλη χαμηλη ενταση.. τι θελω να πω.. αν την βαλεις 1 στα 20 της εντασης δεν ακουγεται χαμηλα και στο 0 σβηνει η φωνη! δεν εχει καλη κλιμακωση..

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...