VaderD Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Προσπαθώ να καταλάβω αν μαζί με τον Apache πρέπει να βάλω και τον nginx ώς proxy server ή όχι .? Υπάρχει κάποιος που να ξέρει γιατί να κάνω κάτι τέτοιο..ΤΙ κερδίζω ?
mtsouk Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν χρειάζεται. Ξεκίνα με έναν από τους δύο και μετά βλέπεις
VaderD Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τον Apache τον έχω εδωωωωωωωωωωωω και πολυ΄καιρό πάνω.. ΑΠλά έχω προβλήματα πολλές φορές και μου τρώεεεεεει πολύ μνήμα !
CyberCr33p Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εάν έχεις site με μεγάλη επισκεψιμότητα τότε θα σου χρειαστεί. Δες τα posts μου στο https://www.facebook.com/CretaForce/posts/10153198386226830 και
PC_MAGAS Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλός και ο Σκέτος Nginx αλλά ποτέ δε κατάφερα να στήσω Vhost επιτυχως σε αυτόν. Αλλά δεν μπορώ να καταλάψω γιατί να βάλεις τον Nginx σαν reverse Proxy και όχι Απ' ευθείας.
defacer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλός και ο Σκέτος Nginx αλλά ποτέ δε κατάφερα να στήσω Vhost επιτυχως σε αυτόν. Είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα