giokarv Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλησπέρα ! Έχω πρόβλημα με την χωρητικότητα των χαρακτήρων σε sms στο nexus 6 . ενω στα αγγλικά μπορω να γράψω μέχρι 160 χαρακτήρες στα ελληνικά μου επιτρέπει να γράψω μέχρι 60 χαρακτήρες ! Τι να κάνω ?? Είναι κάποια ρύθμιση ?? Ευχαριστώ πολύ .
Xristaras12 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 με κεφαλαία ελληνικά έχεις το ίδιο πρόβλημα; απενεργοποίησε τους διεθνεις χαρακτήρες απο τις ρυθμίσεις των μηνυματων.
giokarv Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια. Άφησα μόνο τα Ελληνικά αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Κατέβασα μία εφαρμογή για sms και με αφήνει να γράψω μέχρι 140 χαρακτήρες. Θα το αφήσω ως προσωρινή λύση μέχρι να βρώ άκρη. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει. Ευχαριστώ.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Στην εφαρμογη των μηνυματων πας Settings> Text Messages> Input mode και τικαρες το GSM alphabet. To παραπανω path ειναι στην εφαρμογη μηνυματων του Note 4 αλλα καπου εκει ειναι και στο δικο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα