rafinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Γεια σας παιδιά! Έχω μια αρχαία nvidia 8600gt της msi και το ανεμιστηράκι παρέδωσε πνεύμα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο cooler γιατί λεφτά για άλλη δεν έχω και αν είναι να πάρω κάρτα δε θα βάλω μία των 30 ευρώ ίσα ίσα για να δουλεύει το pc. Ευχαριστώ! http://b.scdn.gr/images/sku_main_images/000066/66690/large_15743_1430287-4665.jpg
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλησπερα φιλε μου, Βγαλε το παλιο ανεμιστηρακι και βαλε με zip-ties ενα αλλο. Αν δεν θες να κανεις την πατεντα, στην αγοραζω δεκα-δεκαπεντε ευρω, να κανω την μοντα για την πλακα μου Αλλη ψυκτρα δεν αξιζει να βαλεις. Βασικα η καρτα μονο για καμια ταινια κανει. Παιχνιδια ουτε για πλακα. Αν θες καινουρια δες το αντιστοιχο τοπικ στην κορυφη της σελιδας
rafinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μια χαρά παίζει το league of legends ακόμα κ έτσι Γενικότερα δεν παίζω παιχνίδια. Και αν στη δώσω πως θα βλέπω τις ταινίες μου;
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Αν πηγαινες σε καινουρια φυσικα! Τωρα, ειμαι απο κινητο. Googl-αρε "gpu cooling zip-ties fan" καμια εικονα ή αν θες θα σου στειλω λινκ να δεις τι εννοω! Δεν αξιζει ουτε ευρω να δωσεις! Ασε που θα ειναι πιο αθορυβη
soteras Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχει στα Public κατι οικονομικες απλες καρτες με 30 ευρώ τσεκαρε τες
conkal Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 αυτες που κανουν 30 ευρω σιγουρα ειναι καλυτερες απο την 8600 ..Ακυρο , συγγνωμη αλλα ειναι λιγο σαπιες... επισης εχει ανεμιστηρια στο ebay.com
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Χειροτερες απο την δικια σου ειναι! Αν δεν κανεις την πατεντα που σου ειπα, παρε ή καινουρια με κανα 60-70 (δες το τοπικ που ειπα) ή κοιτας σε μεταχειρο απο εδω μεσα. Με 20-40 ευρω εχει πολλες και καλες επιλογες! Αρκει ο φιλος να εχει αξιολογησεις
rafinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Την πατέντα αυτή την έχει κάνει κανείς; Σήμερα το πρωί όταν το τσέκαρα (το pc το είχα ξάπλα οπότε το fan ήταν όρθιο) δε δούλευε. Το έβαλα το έβγαλα έτσι όπως ήταν όρθιο πάλι δε δούλευε. Τώρα όμως που το pc ήταν σε λειτουργία πήρα μια οδοντογλυφίδα χωρίς να βλέπω την ψύκτρα την πήγα σιγά σιγά προς τα έκει και τη μάσισε... πάντως η κάρτα γραφικών ακόμα δουλεύει 58 βαθμούς σε απλή χρήση browsing (χθες νομίζω βαρούσε 70ρια). Θα αλλάξω την πάστα της και θα δω μήπως δε φταίει το fanάκι τελικά. Πάντως η πατέντα που είπες μάρεσε πιστεύω θα ξανανοιώσει η κάρτα Ο ανεμιστήρας δουλεύει το τσέκαρα με τα μάτια μου και όχι με οδοντογλυφίδα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από rafinos
soteras Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ε λογικα ειναι στα τελευταια του που μια δουλευει μια οχι
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 http://www.photos-albums.com/fix-for-dead-fan-on-gpu-album5150/ Κάπως έτσι
conkal Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τι μεγεθος εχει το ανεμιστηρι μπορεις να το μετρησεις ? εχω ενα μαζι με ψυχτρα απο 9800GT αν θες στα χαριζω.
rafinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Το ανεμιστηράκι πρέπει να είναι 55mm αν και το μέτρησα 58 Επισυνάπτω και κάποιες φώτο να δεις. Πάντως το ανεμιστηράκι μου είναι καταπονημένο αρκετά θα έλεγα.
Sheogorath Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Στοκ cooler απο 9800gt δεν μπαίνει με τίποτα. Το ανεμηστηράκι πιθανόν να κάνει. Αλλά πιο εύκολη και ανέξοδη η λύση με τα zip-ties. Επιλογή σου!
rafinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Μα δεν ειναι ανεξοδη αφου θα πρεπει να αγορασω fan κτλ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα