Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να μπω στο bios με windows 8.?εχω δοκιμάσει ολα τα κουμπιά f 1-f12 κατα την εκκίνηση όπως και το del και οτι υπάρχει στο πληκτρολόγιο ,στο εγχειρίδιο της μητρικής λέει με del αλλά δεν μπαίνει (o υπολογιστής χάρη στον δίσκο ssd μπαίνει ακαριαία στα windows ) ψάχνοντας βρήκα οτι μπορείς να μπεις στα βίος μέσα απο τις ρυθμίσεις των windows κάτι που κάνω αλλά απο εκεί λείπει σε μένα η εντολή είσοδος στο ufei /bios όπως φαίνεται και στην φωτό που έβαλα ,ολα τα υπόλοιπα υπάρχουν ,καμία ιδέα τι συμβαίνει γιατι εμένα σταμάτησε ποια το μυαλό μου παιδεύουμε 2 μέρες ?

post-39233-0-86602200-1430646160_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τον σκληρό ώστε να μη βρίσκει λειτουργικό να bootάρει και έτσι να μπεις στο BIOS, από εκεί κλείσε το fastboot.

Ή δοκίμασε να κατεβάσεις το app center από το site της gigabyte για την μητρική σου, και ψάξε εκεί πρέπει να έχει επιλογή να κλείσεις το fastboot.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω αν το ξερετε αλλα στα 8 κατα την πρωτη εκκινηση δεν μπορεις να μπεις στο bios λογο του fast boot λειτουργιας, σε παλια συστηματα λογο αυτου αν παρατηρησετε στην πρωτη εκκινηση η board δεν εμφανιζει τις επιλογες press f2 -f12 to bios setup, πρεπει να γινει επανεκκινηση και τοτε θα εμφανισει τις επιλογες, στην επανεκκινηση δεν ισχυει το fast boot, για να αποφευγετε αυτη την ταλαιπωρια πρωτα εκκινηση login στα 8 και στο καπακι επανεκκινηση γιατι αυτο για εμενα ειναι ποντιακο Link.png Site: απενεργοποιηστε το fast boot και σε καθε πρωτη εκκινηση θα βλεπετε στην οθονη τις επιλογες press f key bios setup

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις,εχω δοκιμασει να εγκαταστησω το app center αλλα για καποιο λογο δεν μου τον περναει,fast boot κανει και στην δευτερη και μετα επανεκινηση (εξαλλου εχω κανει πανω απο 100 επανεκιννησεις ,),απενεργοποιησα το fast boot στις ρυθμησεις εξοικονομησεις ενεγειας αλλα και παλι μπαινει σφαιρα μενει τωρα να αποσυνδεσω οπως ειπε ο φιλος τον σκληρο 

Δημοσ.

powercfg -h off

shutdown /s /t 0

Power on k DEL

.

Μετα αν θες powercfg -h on

μπορεις να μου το πεις πιο απλα γιατι οι γνωσεις μου δεν ειναι και πολλες?

Δημοσ.

Μπες στο cmd (γράψε cmd στην αναζήτηση των Windows) και γράψε μία μία τις εντολές που σου έγραψε το παιδί, πατώντας enter κάθε φορά.

Δηλαδή:

powercfg -h off (enter)

shutdown /s /t 0 (enter) <- εδώ θα κάνει τερματισμό το PC

Στη τρίτη γραμμή, σου λέει να πατήσεις το DEL κατά την εκκίνηση.

----

Αυτό "Μετα αν θες powercfg -h on" δεν χρειάζεται να το κάνεις, ώστε να μπορείς να μπεις και την επόμενη φορά χωρίς θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...