Προς το περιεχόμενο

TV 50' 3D 700hz LG 50lb670v plaisio.gr 599€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πολύ καλη τιμή, απο 750€++ στον τσιγκούνη. Δε νομιζω να έχει ξανά παίξει τόσο χαμηλά, +24 ατόκες. Ας βάλει οποιος μπορεί το λινκ απο το πλαισιο

• Like 2
Δημοσ.

Έχω πάρει την 55αρα 730 πριν 2 βδομάδες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε σχέση με την ποιότητα της εικόνας και γενικά τις λειτουργίες της TV. Φυσικά είναι και η 50H6400 Samsung κοντά σε τιμή οπότε προκύπτει πάλι το αιώνιο ερώτημα :)

Δημοσ.

Από όσο ξέρω η 730 είναι στα 200Hz ενώ η 670 στα 100Hz και το design είναι διαφορετικό. Κατά τα άλλα με βάση τις προδιαγραφές δεν έχω προσέξει άλλη διαφορά. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά!

Στα χρήματα αυτά δεν νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο με τις ίδιες δυνατότητες.... :-D

Δημοσ.

Λόγω ips εχει απίστευτα φυσικά χρώματα και υπέρ κορεσμένα όπως τα led και υπέροχο λευκό. Καμία σχέση με led.

Αν θες να παίζεις παιχνίδια τότε παρε led.

ΓΙΑ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το ips ειναι νόμος. Και ειδικά στα 700hz ακόμα και το χειρότερο κανάλι θα δεις τρομερή διαφορά στο μάτι

Ενώ το magi remote ειναι ολα τα λεφτά. Δεν συγκρίνεται με τα touch pad των άλλον κατασκευαστών.

Ενώ το smart του ειναι άψογο.

Το 3d του καλύτερα να ειναι passive διότι τα lcd στα γυαλιά κουράζουν τη κόρη.

• Like 1
Δημοσ.

ΓΙΑ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το ips ειναι νόμος. 

Είσαι απόλυτος...... ότι περιλαμβάνει σκοτάδι, μαύρο , νύχτα, ταινία, το ips πανελ τα κάνει μούσκεμα ...

Δημοσ.

Πάντως εμένα δεν μου κακοφαίνεται το μαύρο στο IPS και έχω αρκετά ευαίσθητα μάτια. Κυρίως χρησιμοποιώ τη ΤV για ταινίες και είναι μια χαρά. Απο κει και πέρα πιστεύω είναι προτίμηση του καθενός. Δεν έχω τη συγκεκριμένη τηλεόραση αλλά με τη samsung μου που έχει ips ειμαι πολύ ευχαριστημένος και σε θέμα χρωμάτων και μαύρο φόντο.

Δημοσ.

Μην μπαίνετε καν στο κόπο παιδιά.Δεν την έχει την τηλεόραση το πλαίσιο κι ας λέει για παράδοση σε 72 ώρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...