Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται και ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις.

Εχω ενα nexus 4 αγορασμενο 30/12/2013 απο το plaisio  και προφανως εχει εγγυηση απο την lg 2 χρονια.

Το συγκεκριμενο smartphone, αν και το αγαπω, εχει καποια προβληματα (τα οποια ειναι ευρεως γνωστα)

Τα προβληματα ειναι:

• crash ή/και reboot κατα την χρηση της camera(οκ δεν ειναι τρομερο).
  • sleep of death, για αγνωστο λογο μπαινει η συσκευη σε sleep mode και χρειαζεται απενεργοποιηση και reboot.
  • Δεν υπαρχει ηχος/μικροφωνο σε κληση καποιες φορες και χρειαζεται reboot/clear cache των google services για να μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις την συσκευη σαν τηλεφωνο.

Με τα πολλα, απλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω πλεον την συσκευη αφου το 5.1 απο την google  δεν ελυσε τα προβληματα του

Θα ηθελα να μαθω αν καποιος με nexus 4 επεστρεψε το κινητο για αυτους τους λογους και εαν ναι στο καταστημα ή στην lg. Και γενικα τι με συμβουλευεται να κανω και αν μπορω να παρω καποιο πιστωτικο απο plaisio για αυτους τους λογους ή αν υπαρχει κατι αντιστοιχο πιστωτικου απο την lg, καθως δεν επιθυμω την ιδια συσκευη η οποια θα εχει τα ιδια προβληματα. Δεν νομιζω να υπαρχει κιολας.

Δημοσ.

Με την 5.0 είχα πολλά παρόμοια προβλήματα, με την 5.1 εδώ και δύο βδομάδες περίπου δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Δουλεύει άριστα όπως ήταν με την 4.4.

Δοκίμασες να κάνεις ένα factory reset και να αφαιρέσεις εφαρμογές τύπου battery doctor και τέτοια?

Δημοσ.

2 κινητα εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν το ιδιο θεμα...της camera ειναι σταντε σε ολους...δες το κανοντας για 5 λεπτα χρηση, κατα 90% θα σου κανει reboot  ή θα crashαρει, ειναι θεμα hardware. Τα αλλα 2 ειναι θεμα software και ο μονος τροπος να το κανεις υποφερτο ειναι να σταματησεις services και διαφορα που δεν θελω πλεον να ασχοληθω..Ακομα και στην 4.2 ειχε reboots λογο  camera  το κινητο.

Θελω να μαθω αν μπορω να κανω κατι με αυτα τα προβληματα ωστε να αξιοποιησω την εγγυηση.Μην μου πουνε στο πλαισιο οτι λεω @@ες.Διοτι δεν ισχυει.

Δημοσ.

Αν έχεις εγγύηση δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Μπορείς να επικοινωνήσεις και με την ίδια τη Google.

Στου αδερφού μου το Nexus 5 έγινε τούβλο μια βδομάδα μετά την 5, εκτώς εγγύησης γιατί έχουν ένα χρόνο Αμερική, και του έστειλαν καινούριο σε μια μέρα μέσα.

Δημοσ.

Το πλαισιο μου ειπε να παω στην lg, τωρα εγω θα μιλησω με lg αυριο αλλα το θεμα ειναι οτι θελω το πιστωτικο για να παρω κινητο.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω δει καποιο αλλο περιστατικο επιστροφης για αυτους τους λογους, οι οποιοι ειναι γνωστοι και τους παραδεχεται η google. Τελευταια λυση θα ειναι η google, ευχαριστω

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=67113

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=81093

https://code.google.com/p/android/issues/detail?can=2&q=52926&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars&id=52926

Δημοσ.

Η google δεν καλυπτει τα κινητα που δεν εχει πουλησει η ιδια, αρα δεν εχει νοημα να απευθυνθεις σε αυτους.

Ο κατασκευαστης ειναι η lg, ο πωλητης ειναι το Πλαισιο, οπτοε μονο με αυτους εχεις να κανεις.

Δημοσ.

2 κινητα εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν το ιδιο θεμα...της camera ειναι σταντε σε ολους...δες το κανοντας για 5 λεπτα χρηση, κατα 90% θα σου κανει reboot  ή θα crashαρει, ειναι θεμα hardware. Τα αλλα 2 ειναι θεμα software και ο μονος τροπος να το κανεις υποφερτο ειναι να σταματησεις services και διαφορα που δεν θελω πλεον να ασχοληθω..Ακομα και στην 4.2 ειχε reboots λογο  camera  το κινητο.

Θελω να μαθω αν μπορω να κανω κατι με αυτα τα προβληματα ωστε να αξιοποιησω την εγγυηση.Μην μου πουνε στο πλαισιο οτι λεω @@ες.Διοτι δεν ισχυει.

Το κρασάρισμα της κάμερας γνωστό, το είχα, αν και σε μένα τίποτε άλλο από αυτά που ανέφερες...Έκανα ένα factory reset στην 5.0 γιατί είχα θέμα με το wi-fi activation έκανε 1-1,5 λεπτά για να ενεργοποιηθεί. Δεν λύθηκε το θέμα. Με την έλευση της 5.0.1 έκανα πάλι factory reset και έγινε πύραυλος με κανένα απολύτως θέμα πουθενά. Με την 5.1 εξακολουθεί να πηγαίνει αεροπορία. 

Έκανες factory reset;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...