Προς το περιεχόμενο

Windows Server Office 365 Offline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω μια μικρη επιχειριση 80 pc θα ηθελα να βαλω εναν server που να δινεις στους pc την δυνατοτητα να διαχειριζονται office apps μεσω web browser ΧΩΡΙΣ να βγαινουν στο internet....δε ξερω εαν γινετε 

pls Help

Δημοσ.

Απ'οσο γνωριζω, το office365, εφοσον φυσικα πληρωσεις τη συνδρομη, μπορεις να το στησεις τοπικα σε καποιο server που θα κανει προσβασιμη την εφαρμογη σε αλλα PC μεσω web browser.

Αλλα πρεπει να υπαρχει προσβαση στο internet τουλαχιστον καθε λιγες μερες για να ελεγχει την αδεια. Μεγαλη κινηση στο internet δεν θα δημιουργει ομως αν αυτο ειναι που φοβασαι

Δημοσ.

Απ'οσο γνωριζω, το office365, εφοσον φυσικα πληρωσεις τη συνδρομη, μπορεις να το στησεις τοπικα σε καποιο server που θα κανει προσβασιμη την εφαρμογη σε αλλα PC μεσω web browser.

Αλλα πρεπει να υπαρχει προσβαση στο internet τουλαχιστον καθε λιγες μερες για να ελεγχει την αδεια. Μεγαλη κινηση στο internet δεν θα δημιουργει ομως αν αυτο ειναι που φοβασαι

Ευχαριστω για την απαντηση, δεν εχω βρει καπου οδηγιες για κατι τετοιο εαν εχεις κατι κατα νου θα ηταν οτι καλυτερο. Δεν με νοιαζει η κινηση στο ιντερνετ αλλα επειδη το δικτυο μεσα εχει ευαισθητα δεδομενα απαγορευεται η προσβαση...ο wsus που εχω πιστευω να κανει δουλεια για τις αδειες και τα update...ααα, αυτο που βαζεις στους client βαζεις και στον server? χωρις τιποτα iis?sql?sharepoint?

Δημοσ.

Δεν το εχω χρησιμοποιησει.

Οταν ειχαν ερθει στη δουλεια συνεργατες της MS να μας κανουν παρουσιαση ρωτησα καποια πραγματα αρκετα παρομοια με αυτα που ρωτας εσυ εδω.

Δεν πιστευω να αρκει ο wsus γιατι δεν μιλαμε για updates μονο.

Αλλα στην τελικη, για να βγαλεις ακρη ισως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις απευθειας με καποιον αντιπροσωπο της MS, να δεις τι ακριβως μπορει να γινει και ποσο θα σου κοστισει.

Η καλυτερη τους ειναι να μιλανε για το 365. Σιγουρα θα ειναι προθυμοι να ερθουν στο χωρο σου οτι ωρα θες και να σου λυσουν καθε απορια

Δημοσ.

Δεν το εχω χρησιμοποιησει.

Οταν ειχαν ερθει στη δουλεια συνεργατες της MS να μας κανουν παρουσιαση ρωτησα καποια πραγματα αρκετα παρομοια με αυτα που ρωτας εσυ εδω.

Δεν πιστευω να αρκει ο wsus γιατι δεν μιλαμε για updates μονο.

Αλλα στην τελικη, για να βγαλεις ακρη ισως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις απευθειας με καποιον αντιπροσωπο της MS, να δεις τι ακριβως μπορει να γινει και ποσο θα σου κοστισει.

Η καλυτερη τους ειναι να μιλανε για το 365. Σιγουρα θα ειναι προθυμοι να ερθουν στο χωρο σου οτι ωρα θες και να σου λυσουν καθε απορια

Το απιστευτο ειναι οτι πηρα τηλ. MS αλλα μου ειπε οτι πρεπει να μιλησω με καποιον συνεργατη στο εξωτερικο γιατι δεν χειριζονται πια αυτοι το κομματι των server......δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα αλλα τσαντιστικα λιγο και τους εκλεισα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Office Web Apps  μέχρι και βίντεο έχει

Χρειάζεσαι Volume Licensed Office για κάθε ένα User που θα έχει Access,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...