Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχετε παρατηρήσει όσοι έχετε κονεΙκα κινητά να ακούγεται ένας παράξενος ήχος (θόρυβος) όταν μιλάτε;

Εγώ με lenovo 850 και ο φιλος μου με lenovo vibe όταν μιλάμε μεταξύ μας ή με κατόχους αλλων κινεζικών ακούμε κάτι περίεργα πραγματακια. Συμβαίνει και με αλλά κινητά αλλά σε κλήσεις μεταξύ κινεζικών ο θόρυβος είναι πιο έντονος. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή είμαστε απλα γκαντεμηδες;

Δημοσ.

έχω huawei και κάποιοι φίλοι μου(διαφορετικά μοντέλα της huawei), και ο πατέρας μου doogee.Κανένα πρόβλημα με την επικοινωνία,όλα καθαρά !

Δημοσ.

Όχι και γκαντεμιά. Αν πάτε και παίρνετε ότι σαβούρα πουλάνε οι κινέζοι, προϊόντα που δεν έχουν περάσει καν υποτυπώδεις ελέγχους, μόνο και μόνο επειδή έχουν "καλά χαρακτηριστικά", θέλετε και τα παθαίνετε.

Δημοσ.

Όχι και γκαντεμιά. Αν πάτε και παίρνετε ότι σαβούρα πουλάνε οι κινέζοι, προϊόντα που δεν έχουν περάσει καν υποτυπώδεις ελέγχους, μόνο και μόνο επειδή έχουν "καλά χαρακτηριστικά", θέλετε και τα παθαίνετε.

γκαντεμια φιλε μου! τα "κινεζικα" οπως και πιθανως και το δικο σου τηλεφωνο ειναι φτιαγμενα σε παραδιπλα εργοστασια, οτι μπορει η καθε σαμσουνγκ/μοτορολα κλπ να κανει καποιοιυς παραπανω ελεγχουν ναι. αλλα δεν σημαινει οτι παιρνει οτι να ναι ;)

πριν μιλησεις και κραξεις για κατι καλο ειναι να το δοκιμασεις πρωτα

Δημοσ.

αυτό θα ίσχυε αν ήταν noname κλώνοι,τα lenovo μόνο τέτοια δεν είναι 

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχετε κοσμοτε δοκίμασε να βάλεις το τηλέφωνο μόνο 2g (GSM) μου έχει τύχει σε λενοβο όταν το τηλέφωνο είναι σε 3g να ακούγεται κάποιος ήχος κατά την κλήση.

Δημοσ.

Και οι bmw με τα ssanyong σε διπλανά εργοστάσια μπορεί να φτιάχνονται, αυτό δεν τα κάνει εξίσου ποιοτικά.

και τα μωρα σε ιδια νοσοκομεια γενιουνται, δεν σημαινει οτι ολοι βγαινουμε το ιδιο εξυπνοι... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι καμιά τυχαία εταιρεία η Lenovo πάντως, όπως είπαν και τα παιδιά :)

• 10 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Εδώ και 5-6 μήνες, 2-3 φορες το μήνα, καθώς μιλάω στο κινητό μου (doogee), ξαφνικά δεν ακούω το συνομιλητή και ξεκινάνε κάτι παράσιτα που σε κάποια φάση κάνει παύση και ακούγεται σαν κάποιος να ανασαίνει και μετά πάλι παράσιτα τύπου γρατζουνιές του Dj. Μου συνέβει μόλις και μπορώ να πω πως αρχίζω να τρομάζω. Μήπως φταίει το κινητό? Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και πριν 3 χρόνια αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Έχω φουλ σήμα, για να πει κανείς πως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Μήπως παρακολουθείται η γραμμή?? Δεν ξέρω που να απευθυνθώ!! Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος..:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...