question mark Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχω ένα κινητό το οποίο λειτουργεί συνεχώς. Δε το κλείνω καθόλου. Όμως χθες δεν κούμπωςα καλά στη πρίζα το φορτιστή και έσβησε. Δεν θυμάμαι το pin, το έβαλα λάθος τρεις φορές με αποτέλεσμα να κλειδώσει. Το πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω τη κάρτα που είχε τη sim και γράφει το puk. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσει η κάρτα;
anarionasp Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 παρε τηλεφωνο τον παροχο σου θα ζητησει καποια στοιχεια απο την sim σου και θα σου δωσει το puk αυτα στην περιπτωση που δεν το εχεις αλλαξει
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μπορουν να σου το δωσουν απο την εταιρια. Αν δε το κανουν απο τηλεφωνο, πέρνα απο ενα καταστημα με την ταυτοτητα σου. Λογικα θα βρεθει λυση. Εμενα καποτε (σε Q πολυ παλια) μου ειχαν δωσει το PIN2 μεσω τηλεφωνου μετα απο εξακριβωση στοιχειων. Το PUK αν θυμαμαι καλά δεν αλλαζει οποτε δε παιζει θεμα αγχους μηπως εχει αλλαχτει. Αλλα προσεχε μη παιζεις με το PUK γιατι μετα απο καμια 10αρια φορες λαθους νομιζω καταστρεφεται η καρτα. (ετσι ειχα ακουσει δε το εχω δοκιμασει )
question mark Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 <p>παρε τηλεφωνο τον παροχο σου θα ζητησει καποια στοιχεια απο την sim σου και θα σου δωσει το puk αυτα στην περιπτωση που δεν το εχεις αλλαξει</p> Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων μου, μου έδωσαν τον puk, έβαλα καινούργιο pin. Σας ευχαριστώ πολύ. <p>μη παιζεις με το PUK γιατι μετα απο καμια 10αρια φορες λαθους νομιζω καταστρεφεται η καρτα. (ετσι ειχα ακουσει δε το εχω δοκιμασει )</p>Ισχύει αυτό.
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ειχα καταστρεψει ετσι 1 sim παλια οταν ημουν φανταρος. Νομιζω οτι εγινε καπου στις 15 φορες πληκτρολογησης λαθους του PUK 1.Δεν ειχα επιλογη γιατι και να ειχα τον σωστο αριθμο PUK βρισκοταν αρκετα χιλιομετρα μακρια και δεν ηξερα που ηταν ακριβως στο σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα