skapet Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Χαίρεται, Έχω το εξής θέμα, αγορασα πρόσφατα ενα lenovo vibe x απο κινεζικό μαγαζί. Όλα καλά,ήρθε με περασμένο root, ελληνικά,κτλ... Απο δικο μου λάθος απεγκατεστησα καποιες εφαρμογές (κινεζικες) οι οποίες ηταν απαραίτητες για τη λειτουργία του τηλεφώνου. Μετα απο αρκετές rom που περασα, βρήκα μια η οποία λειτουργει. Το θέμα είναι οτι τώρα δεν κανει σύνδεση στο δίκτυο της κινητης, οποτε και δεν λειτουργει το τηλέφωνο! Έχω εξαντλήσει τα όρια μου και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, οποίος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά. Με εκτίμηση...
chios Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Επικοινώνησε με το μαγαζί που το πήρες να σου στείλει την Ρομ που φορούσε όταν το αγόρασες
arc Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Αφου δεν κάνει σύνδεση στο δίκτυο κινητής, μάλλον εχεις σβήνει την nvram, εκτός αν η τελευταία ram που πέρασες εχει πρόβλημα (γενικότερο). Πέρασε πάλι κάποια rom που δουλευε το δίκτυο κινητής. Αν πάλι εχεις πρόβλημα τοτε ψάξε στο google για imei restore
skapet Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μου έστειλαν την ROM αλλά παλι τα ίδια... Παρατήρησα όμως οτι λέει IMEI UNAIVALABLE, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο παλι... Arc αν εχεις κάτι υπόψιν στείλε μου σε παρακαλώ.
arc Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Διάβασε το παρακάτω αλλά δεν ξέρω αν παίξει σε vibe http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5184163#post5184163
skapet Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλημέρα,σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις,το πρόβλημα λύθηκε με την εφαρμογή chamelephon (αποστευτα ευκολη για ασχετους σαν και εμενα),που κατέβασα απο το play store. Βέβαια δεν θα είχα βγάλει άκρη χωρίς τις πολύτιμες υποδείξεις απο εσάς. Τελικά χρειαζόταν αποκατάσταση του IMEI αλλά για κάποιο λογο δεν γινόταν με τον κλασικό τροπο,η εφαρμογή αυτή ηταν πανευκολη στη χρηση. 1
arc Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Αν έχεις κινητό root και επεξεργαστή mediatek, το chamelephon κάνει δουλεια, αλλά δες να φτιάξεις και mac address για wifi και bluetooth ωστε να μην εχεις αλλα προβλήματα.
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Και αυτο κανει δουλεια: http://www.doctorandroid.gr/2014/04/invalid-imei-mediatek.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα