Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω το enthoo pro windowed και εχει κανονικα σιτα πανω.

απλα δεν ειναι easy to remove.

πρεπει να ανοιξεις τα ποδαρακια και βγαινει. παρ ολ αυτα μπορει και να το πληνεις , και να το φυσηξεις χωρις να το ξυλωσεις.

Ναι σαφώς έχει σίτα αλλά ανοίγεις το κουτί από το πλάι για να το βγάλεις σωστά;

Δημοσ.

Ναι σαφώς έχει σίτα αλλά ανοίγεις το κουτί από το πλάι για να το βγάλεις σωστά;

οχι , βγαζει το front panel , ξεκλειδωνετε το top panel , και μετα βγαινει.

απο εκει και περα μετα ειναι η παραπανω διαδικασια που ειπα

Δημοσ.

Ok παίδες το πάλεψα στο καθάρισμα με πιστολάκι και πινέλο (όσο πιο διακριτικά μπορούσα για να μην κάνω και καμιά ζημιά), κρατούσα και τα ανεμιστήρια να μην γυρνάνε ωραία και καλά αλλά η γύρη είναι πολύ ζόρικη και έχει κολλήσει σε πολλά σημεία που δεν μπορώ να βάλω χέρι! Όσο και να φυσάς αυτή απλά σε αγνοεί..

Πάω σίγουρα σε αλλαγή πύργου, το 1ο υποψήφιο είναι το phanteks luxe που προτείνατε, ενώ γλυκοκοιτάω και το http://www.polytopesystems.com/equipment/computer-parts/hardware/core-cases/corsair-graphite-760t-black-wwin-cc-9011044-ww-detailsτο οποίο το έχει και ένας φίλος και μου άρεσε. Ξεφεύγει λίγο στην τιμή αλλά δεν με ενδιαφέρει μετά από αυτό που είδα στο εσωτερικό τελικά...

Αν έχει κανείς καμία παραπάνω παρατήρηση, ευπρόσδεκτη και με το παραπάνω. Σας ευχαριστώ ήδη πολύ  :-)

Δημοσ.

και το ακριβοτερο κουτι να παρεις..μην νομιζεις οτι δεν θα εχεις σκονη..απλα αντι να καθαριζεις πανω στον μηνα τα χοντραδια, θα καθαριζεις αλλες βρομιες στο 6μηνο..

εγω τακτικα ανα 2 βδομαδες βαζω sweefer μεσα. ουτε αερα ουτε τιποτα..(οχι σε cpu gpu και fans,αυτα πολυ σπανια 1-2 φορες να τα εχω κανει)

βαζω σε σκληρους , ψηκτρες απο το chipset , γωνιες , psu , καλωδια , και λιγο pcb με μεγαλυ προσοχη..(φυσικα κλειστο το μηχανιμα και με καλωδιο να ακουμπαει στην γειωση τις μπριζας)

επισης τα dust filter , τα περνω με ενα αλλο sweefer , απο εξω , μερα παρα μερα? οποτε θυμαμαι βασικα απλα πιο συχνα.

και κατι τελευταιο..

εχω το speedfan , οταν ειναι idle το pc , αφηνω μονο το cpu fan on @ 600rpm.

οταν κανω browsing κλπ τα πηγαινω ολα στο 20%

και οταν παιζω παιχνιδια τοτε ανοιγω το airflow.(40%-50%-60%)

κραταω οσο μπορω αναλογια 2:1 Push - pull.

και εχω ενα ομοργο καθαρο κουτι , που δεν το εχω φυσηξει ποτε μου.(σχεδον 1 χρονο εχει που το αγορασα..και μενω σε χωριο που περνανε αμετρητα επικαθουμενα , νταλιγκες , τρακτερ , κομπινες , αγροτικα και εχω και τον αερα μεσα στην σκονη γιατι ειμαστε μεσα στα χωριαφια με τα ρυζια , τα καλαμποκια , τα βαμβακια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις οτι εξαγει η ελλαδα..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...