Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.
Έχω ένα Samsung Note 2 i605 (Verision)
Το κινητό είναι από Αμέρικα και θεωρητικά τουλάχιστον είναι κλειδωμένο για Verision μόνο.
Το ξεκλείδωσα με μια unofficial Rom που του πέρασα Cyanogenmod Nightly και έκτοτε όλα βέναν καλός.
Μια χαρά όλα με Lollipop 5 ..... γρήγορο έπαιρνε και δεχόταν κλήσεις με την καρτούλα της Cosmote κ.λπ.
Μέχρι που ξαφνικά έχω θέμα.
Το κινητό παίρνει τηλέφωνα κανονικά αλλά όταν με παίρνουν δεν αντιδρά καθόλου, χτυπάει σε αυτόν που με παίρνει κανονικά αλλά σε εμένα δεν βγάζει καμία ειδοποίηση ούτε ηχητική ούτε ανάβει η οθόνη ούτε βγάζει εικονίδιο αναπάντητης ούτε τίποτα.
Δεν θυμάμαι αν έγινε μετά από update της rom .... γιατί οι Nightly Rom βγάζουν νέο update κάθε βράδυ .... εξού και το όνομα ..... ή αν έγινε κάτι με της ρυθμίσεις γιατί κάποια στιγμή το έβαλα βιαστικά σε Fly mod.
Έχουν κάποια ρύθμιση τα lollipop που πάτησα καταλάθος ; .... μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
Ευχαριστώ.

ΥΓ: .....  Έχω περάσει και άλλες rom και πάλι μου κάνει τα ίδια .... ή κάρτα μου σε άλλο κινητό δουλεύει κανονικά .... και η κάρτα άλλου στο κινητό μου πάλι κάνει τα ίδια και δεν αντιδρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...