Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

Έχω ένα Toshiba Satelite C75 A 14D και στο manual γραφει ότι παίρνει αναβάθμιση μέχρι και 16 G ραμ

Σήμερα αγόρασα από το πλαίσιο την Team Group 8gb DDR3 1600 έβγαλα την 4 που είχα αλλά μόλις πατάω το κουμπί να ξεκινήσει μετά από 2 δευτερόλεπτα το laptop κλείνει...απογοήτευση πραγματική..

Δοκίμασα και στα 2 Slot κάνει το ίδιο...

Έβαλα επίσης μια άλλη 4 G DDR3 από άλλο laptop μήπως είναι πρόβλημα μνήμης το ίδιο..μετά από 2 δευτερόλεπτα το laptop κλείνει..

Έχετε να προτείνετε κάποια λύση ??

:( :( :( :(

H μνήμη που αγόρασα είναι αυτή : http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-hardware/mnimes-ram/TeamGroup-NB-RAM-8GB-DDR3-1600MHz-BULK-TED38G1600-SBK.htm

Δημοσ.

τσέκαρε εάν κούμπωσες σωστά τις μνήμες στα κλιπ που έχουν  στην βάση των υποδοχών μου έχει τύχει σε λαπτοπ να μην πατάει καλά το σιδεράκι και να μην αναγνωρίζει την μνήμη 

Δημοσ.

Το έχω κάνει σωστά δοκίμασα και στις δυο υποδοχές και δυστυχώς το laptop κλείνει αμέσως. Με το που βάλω αυτή που είχε όλαδουλεύουν κανονικά :(

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι στα volt της μητρική σου είναι 1,3v, δες πόσα βολτ είναι η stock ram που έχει πάνω το laptop και θα δεις την διαφορά  ενώ αυτή που αγόρασες  είναι στα 1,5v αυτή είναι συμβατή με το laptop σου 

Δημοσ.

Μάλιστα.. Θα την επιστρέψω την δευτέρα και θα πάρω αυτήν που έστειλες πράγματι υπάρχει διαφορά στα Volt. Θα γράψω τη δευτερα αν λύθηκε το πρόβλημα . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...