Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

το floppy αν το χρειάζομαι ή όχι είναι δική μου υπόθεση. Εξάλλου είναι πάμφθηνο. Έχω πολλές δισκέτες από το πανεπιστήμιο με δεδομένα που θέλω να τα περάσω στο καινούριο σύστημα. αν ο πύργος που θα φτιάξω δεν έχει floppy πως θα τα περάσω;

Για το αν τελικά έχεις δίκιο και είναι σαβούρες όπως το λες θα το δούμε όταν πάω σήμερα και γράψω ακριβώς τι γράφει επάνω η συσκευασία και σας τα πω εδώ.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημέρα

το floppy αν το χρειάζομαι ή όχι είναι δική μου υπόθεση. Εξάλλου είναι πάμφθηνο. Έχω πολλές δισκέτες από το πανεπιστήμιο με δεδομένα που θέλω να τα περάσω στο καινούριο σύστημα. αν ο πύργος που θα φτιάξω δεν έχει floppy πως θα τα περάσω;

για να μην δεσμευεσαι απο το Floppy, καθως θελει παλια συνδεση, μπορεις να παρεις και εξωτερικο USB Floppy..! 

http://www.e-shop.gr/gembird-fld-usb-external-usb-35-floppy-disk-drive-p-PER.584232

ναι μεν ακριβοτερο, αλλα δεν θα ψαχνεις για μητρικη με συνδεση Floppy..!

• Like 1
Δημοσ.

Παρε τον ενα τηλεφωνο και πες να σου πει ποια μητρικη και ποιον επεξεργαστη εχεις. Η αν τα εχεις εκει στο σπιτι δες πανω απο τον επεξεργαστη (βγαλε τη ψυκτρα πρωτα) τι γραφει, οπως επισης και πανω στη μητρικη με μαρκα/κωδικο. Γιατι ετσι δουλεια δε γινεται.

Δημοσ.

για να μην δεσμευεσαι απο το Floppy, καθως θελει παλια συνδεση, μπορεις να παρεις και εξωτερικο USB Floppy..! 

http://www.e-shop.gr/gembird-fld-usb-external-usb-35-floppy-disk-drive-p-PER.584232

ναι μεν ακριβοτερο, αλλα δεν θα ψαχνεις για μητρικη με συνδεση Floppy..!

Τέλεια ευχαριστώ μπορεί να το κάνω αυτό. Σκέφτομαι μήπως πάω στο σπίτι κάποιας φίλης που έχει και τα κάνω copy-paste  σε ένα usb αν κ είναι μακριά κ πολλές οι δισκέτες. Θα δω.

Παρε τον ενα τηλεφωνο και πες να σου πει ποια μητρικη και ποιον επεξεργαστη εχεις. Η αν τα εχεις εκει στο σπιτι δες πανω απο τον επεξεργαστη (βγαλε τη ψυκτρα πρωτα) τι γραφει, οπως επισης και πανω στη μητρικη με μαρκα/κωδικο. Γιατι ετσι δουλεια δε γινεται.

Σε ευχαριστώ.μιλήσαμε το πρωί κ θα μου τα δώσει μόλις γυρίσει. Είναι εκτός χωριού. Το ξέρω ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται κ συγνώμη που βιάστηκα να ρωτήσω χωρίς να έχω τα στοιχεία πρώτα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατι γραφτε λαθος στην περιγραφη της μητρικης. Μαλλον εννοειτε αυτή τη μητρικη : http://www.asrock.com/mb/AMD/A75M-HVS/index.gr.asp      Το σοκετ αυτο βγηκε στην κυκλοφορια το 2011. Η μητρικη αυτη ειναι τετραετιας.

αυτή την πηρα περσι http://www.asrock.com/mb/AMD/A75M-HVS/?cat=Specificationsκι  δεν έιχα απαιτηση το πιο συγρονο μοντελο οταν αποφασισα να φτιαξω καινούργιο υπολογιστή απλα ηθλα κατι οικονομικό κι λειτουργικό σε σχεση με τον υπολ. που έχω CPU INTEL CELERON 2ghz του 2002 κ μητρική δεν ξέρω 

Δημοσ.

mobo: Asrock Α75Μ-hvs/m/asr  FM1 socket

cpu: διπύρινος AMD A4 3400 

μια χαρα υπολογιστη φτιαχνεις με αυτα εδω μη τα δωσεις!

Δημοσ.

αυτή την πηρα περσι http://www.asrock.com/mb/AMD/A75M-HVS/?cat=Specificationsκι  δεν έιχα απαιτηση το πιο συγρονο μοντελο οταν αποφασισα να φτιαξω καινούργιο υπολογιστή απλα ηθλα κατι οικονομικό κι λειτουργικό. 

Σας καταλαβαινω απολυτα γιατι ολοι εχουμε οικονομικα στενεματα,αλλα με 100 ευρω παιρνατε κατι πολυ καλυτερο,ειδικα περσι που οι τιμες ηταν φτηνοτερες στο hardware. Δεν θελω να σας στεναχωρησω, αλλα αυτη η μητρικη και ο επεξεργαστης στα 100 ευρω ειναι ειτε ηθελημενη κλοπη η δειγμα ανικανοτητας επιλογης απο πλευρας του τεχνικου που εμπιστευτηκατε.

Προσωπικη μου συμβουλη ειναι να προτεινετε στον τεχνικο να τα πουλησει αλλου και να σας επιστρεψει τα 100 ευρω γιατι μπορειτε να αγορασετε καλυτερο υλικο. Κανετε την δουλεια που θελετε και με αυτα,αλλα ειναι κριμα σε αυτα τα λεφτα,δεν αξιζουν.

Δημοσ.

Σας καταλαβαινω απολυτα γιατι ολοι εχουμε οικονομικα στενεματα,αλλα με 100 ευρω παιρνατε κατι πολυ καλυτερο,ειδικα περσι που οι τιμες ηταν φτηνοτερες στο hardware. Δεν θελω να σας στεναχωρησω, αλλα αυτη η μητρικη και ο επεξεργαστης στα 100 ευρω ειναι ειτε ηθελημενη κλοπη η δειγμα ανικανοτητας επιλογης απο πλευρας του τεχνικου που εμπιστευτηκατε.

Προσωπικη μου συμβουλη ειναι να προτεινετε στον τεχνικο να τα πουλησει αλλου και να σας επιστρεψει τα 100 ευρω γιατι μπορειτε να αγορασετε καλυτερο υλικο. Κανετε την δουλεια που θελετε και με αυτα,αλλα ειναι κριμα σε αυτα τα λεφτα,δεν αξιζουν.

υποθετω ειναι κ τα μεταφορικα 12 ευρώ μεσα  στα  100 ευρω και δεν τίθεται θεμα να τα πουλησει αλλου και ν μου επιστρεψει τα λεφτα γιατί εμπλεξε με το ποταμι και τρεχ για αυτο εκτός χωριού κι θα  σταματήσει τη  δουλεια  μάλλον  γιατί μου τα εδωσε πριν προλάβω να πω οτι ηθελα

Δημοσ.

μια χαρα υπολογιστη φτιαχνεις με αυτα εδω μη τα δωσεις!

Συγνωμη αλλα πλακα κανεις? Εδω η κοπελα μας ειπε οτι εδωσε 100 ευρω περσι για μητρικη και επεξεργαστη και της εδωσε μητρικη φτηνη των 40-50 ευρω και επεξεργαστη των 20 ευρω?

http://www.skroutz.gr/s/382389/AMD-A4-3400-Box-AD3400OJGXBOX.html

υποθετω ειναι κ τα μεταφορικα 12 ευρώ μεσα  στα  100 ευρω

Δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση, η μητρικη αυτη πανω απο 55 ευρω στην χειροτερη δεν ειχε ποτε και περσι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να υπηρχε σε καταστημα σαν καινουργια γιατι βγηκε στην κυκλοφορια το 2011. Μαλλον την ψαρεψε απο καποιο στοκ μαγαζιου που ειχε ξεμεινει.

Δημοσ.

windows,drivers,προγράμματα,γενικά όλο το software κομμάτι φαίνεται το πλήρωσα τελικα και κατι δουλίτσες που μου εκανε πριν καιρό

Δημοσ.

Η κατάσταση στα χωριά με τους ψεύτοτεχνικούς ειναι για κλάματα. Πρόσφατα πούλησαν σε φίλη μου laptop toshiba με core 2 duo του 2007 και επειδή είχε 4 γίγα μνήμη, 1 τέρα σκληρό και 8.1 ψαρώσε ως αςχετη και της έφαγαν 300€..!! Ναι για μεταχειρισμένο!!

μαχουλα καλυτερα πουλά τα αυτα τα κομμάτια δεν εχει νόημα να φτιάξεις με αυτα υπολογιστή. Με το που πατήσεις το κουμπί να ανοίξει θα ειναι ήδη 4 χρόνων μοντέλα με οτι αυτο συνεπάγεται. Το παλικάρι σε δάγκωσε, αστα και έλα εδώ να σου προτείνουμε 10 πράγματα απο το eshop που εχει κ εκει μαγαζί κ τελείωσε η υπόθεση! :)

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα πλακα κανεις? Εδω η κοπελα μας ειπε οτι εδωσε 100 ευρω περσι για μητρικη και επεξεργαστη και της εδωσε μητρικη φτηνη των 40-50 ευρω και επεξεργαστη των 20 ευρω?

αφου και εσυ ο ιδιος ειπες οτι κανει την δουλεια της με αυτα! δηλαδη αντε να τα δωσει ενα 50αρικο και αμα βρεθει κανενας να τα παρει! πες μου μετα μια καλη συνθεση με 300+50 ευρω και με οθονη μεσα! αλα να εχει mobo+cpu καλυτερα με αυτα που θα πουλησει! για πες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...