lampros321 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Έχω φρικάρει. Έχω macbook pro 8,2 (2011) με yosemite. Ήταν σε sleep, το ξυπνάω και βγάζει μαύρη οθόνη, μετά από λίγο επανεκκίνει αυτόματα. Από τότε δεν κατάφερε ποτέ να boot-αρει. Έχω δοκιμάσει sefe mode, reset smc και pram, και recovery mode. Βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Όταν λες δεν μπουταρει, εννοείς δεν φορτώνει απο τον σκληρό ή δεν ανοίγει καθόλου ? Nvram reset δοκίμασες? ΥΓ. Επίσης δες μήπως ανήκεις σε αυτή την κατηγορία https://www.apple.com/gr/support/macbookpro-videoissues/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros321 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι, συγνώμη. Ανοίγει ο mac αλλά δεν μπαίνει ποτέ στο λειτουργικό. Έχω δύο σκληρούς έναν ssd με yosimete και εναν hdd με mavericks. Δεν μπαίνει σε κανέναν. Επίσης στο recovery mode μου βγάζει μπλε οθόνη. Επισυνάπτω μερικές φωτο που τραβηξα. Η πρώτη με το μήλο είναι αυτό που γίνεται αν δεν κάνω τίποτα. Η δεύτερη με τα γράμματα είναι από το safe mode. Η τρίτη από boot με alt. Η τέταρτη (μπλε οθόνη) από recovery mode. Nvram νομίζω δεν δοκίμασα. Δεν νομίζω να ανήκω στην κατηγορία αυτή γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα με video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πάντως δεν χάνεις τίποτα να δεις αν ανήκεις στο repair program. Το πρόβλημα μπορεί να το κάνει κάποιος σκληρός. Αλλά μπορεί να το προκαλεί και το chipset γιατι τουλάχιστον σε ένα απο τους δυο έπρεπε να μπουταρει. Μπορεί να εχει πρόβλημα και να μην μπορεί να φορτωςει τα γραφικά.Δεν σημαίνει οτι επειδή δεν είχες πρόβλημα με το video δεν έχεις τωρα.... Δοκίμασε να μπουταρεις απο εξωτερικό live cd ή usb λειτουργικό. Αν κάνει τα ίδια το πρέπει να ψαχτείς βαθύτερα ram - chipset. ΥΓ. Δεν μπορούν να σου πουν οτι επειδή άλλαξες σκληρό , δεν ισχύει το προγραμμα. Το πρόβλημα εχει να κάνει με ελαττωματικό υποσύστημα γραφικών.θα στο αντικαταστήσουν άσχετα αν εχει ανοιχτεί ο υπολογιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros321 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καταρχήν σε ευχαριστώ που απάντησες! Έβαλα τον serial n. αλλά δεν μου έβγαλε κάτι. Υποψιάζομαι πως τα έπαιξε ο ssd. Δεν έχω λειτουργικό σε usb να δοκιμάσω. Θα ψάξω τις ram. Θα τις βγάλω μια μια να δω αν αλλάξει κάτι. Εάν είναι ο ssd και τον βγάλω υπάρχει περίπτωση να μπουτάρει με επιτυχία από τον hdd ή δεν έχει καμία σχέση αυτό? Πω ρε γαμώτο καταστράφηκα στα καλά καθούμενα. Τα δοκιμάζω αυτά και επανέρχομαι αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έχεις καμένη κάρτα γραφικών. Το έχω πάθει και γω, όπως και πολύς άλλος κόσμος, με MBPro του 2011. Πήγαινε για δωρεάν σέρβις. Ισχύει από 27/2/2015. http://www.apple.com/gr/support/macbookpro-videoissues/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros321 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έψαξα τις ram, μπαταρία, τους σκληρούς, προσπάθησα να μπουταρω από sd, τίποτα. Είναι μάλλον κάτι στη μητρική, μπορεί η κάρτα γραφικών. Αναγκαστικά θα πάω στο σέρβις, ελπίζω να ισχύει το δωρεάν σέρβις. Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros321 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τελικά τον πήγα για σέρβις στην isystem. Όντως παρουσίαζε το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Το φτιάξανε δωρεάν σε 3 μέρες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Ξαναγύρισε η καρδιά μου στην θέση της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Έκανε έκανες πολύ καλά που ενημέρωσες για το αποτέλεσμα. Απ' ότι φαίνεται υπάρχει κόσμος που δεν το ξέρει ακόμη. Κάποια στιγμή, όλα τα mbp του 2011, θα βγάλουν την βλάβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Για να γίνει η δωρεάν επισκευή θα πρέπει στη σελίδα της apple να λέει οτι τη δικαιούμαστε ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Για να γίνει η δωρεάν επισκευή θα πρέπει στη σελίδα της apple να λέει οτι τη δικαιούμαστε ή όχι? νομίζω οτι είναι πιο ελαστικοί.... Αληθεια, γιατί δεν τους ρωτάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 νομίζω οτι είναι πιο ελαστικοί.... Αληθεια, γιατί δεν τους ρωτάς? Τελικά έγινε η επισκευή δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα