hackertom Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Με βαση ακομα και τις επισημες απαιτησεις ενας i5 ειναι μια χαρα http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/14580888055 . Φίλε βάση αυτών τον review για CPU / WoW http://www.anandtech.com/bench/CPU/62 Intel Core i5 3470 - 3.2GHz - 1MB L2 - 6MB L3 >> 120.7 FPS Με καλύτερο τον Intel Core i7 3960X (130W) - 6C/12T, 3.3 GHz, 1.5MB L2, 15MB L3 >> 135,2 Τώρα έχω έναν i7 920
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχεις τον 920 και κολλαει το wow? Εμενα γιατι δεν κολλαει δηλαδη? Βρε μηπως εχεις το παιχνιδι σε παλιο μηχανικο δισκο και οχι SSD?
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Φίλε βάση αυτών τον review για CPU / WoW http://www.anandtech.com/bench/CPU/62 Intel Core i5 3470 - 3.2GHz - 1MB L2 - 6MB L3 >> 120.7 FPS Με καλύτερο τον Intel Core i7 3960X (130W) - 6C/12T, 3.3 GHz, 1.5MB L2, 15MB L3 >> 135,2 Τώρα έχω έναν i7 920 Πρωτα απο ολα το Review που ανεβασες ειναι του 2010 αν δεν κανω λαθος,δηλαδη πριν 5 χρονια. Απο το Pandaria Ομως και μετα ηταν που το Wow αρχισε να γινεται αρκετα βαρυ. Στην πραξη τωρα τι ακριβως πρεπει να μας δειξει το παραπανω??? Οτι ο 3960x που τοτε κοστιζε 980 με 1000ευρω εβγαζε 15Fps παραπανω απο ενα i5 των 180ευρω???Δες πχ και τον I7 3770k των 320ευρω διαφορα ουτε 10fps απο τον 3470 και μιλαμε για χρηματικη διαφορα κοντα 150ευρω,δηλαδη σχεδον διπλασια τιμη ο i7 3770k τοτε με τον i5. Κοινως επιβεβαιωνομαι σε οτι εγραφα πιο πισω.
hackertom Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχεις τον 920 και κολλαει το wow? Εμενα γιατι δεν κολλαει δηλαδη? Βρε μηπως εχεις το παιχνιδι σε παλιο μηχανικο δισκο και οχι SSD? Εχω SSD φίλε Samsung Evo Pro, πόσα FPS βγάζεις σε raid εσυ με Ultra και δεν σου κολλάει; Πρωτα απο ολα το Review που ανεβασες ειναι του 2010 αν δεν κανω λαθος,δηλαδη πριν 5 χρονια. Απο το Pandaria Ομως και μετα ηταν που το Wow αρχισε να γινεται αρκετα βαρυ. Στην πραξη τωρα τι ακριβως πρεπει να μας δειξει το παραπανω??? Οτι ο 3960x που τοτε κοστιζε 980 με 1000ευρω εβγαζε 15Fps παραπανω απο ενα i5 των 180ευρω???Δες πχ και τον I7 3770k των 320ευρω διαφορα ουτε 10fps απο τον 3470 και μιλαμε για χρηματικη διαφορα κοντα 150ευρω,δηλαδη σχεδον διπλασια τιμη ο i7 3770k τοτε με τον i5. Κοινως επιβεβαιωνομαι σε οτι εγραφα πιο πισω. Το ξέρω ότι είναι απο το 10 το έβαλα απλά γιατι δεν βρήκα άλλο. . . Για να δείξω την διαφορά που όντως είναι μικρή. Το θέμα είναι αν θα δώ διαφορά με τον i5 σε σχέση με τον i7 920 που έχω τώρα και στο raid βλέπω 35fps και κάτω!
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχω SSD φίλε Samsung Evo Pro, πόσα FPS βγάζεις σε raid εσυ με Ultra και δεν σου κολλάει; Το ξέρω ότι είναι απο το 10 το έβαλα απλά γιατι δεν βρήκα άλλο. . . Για να δείξω την διαφορά που όντως είναι μικρή. Το θέμα είναι αν θα δώ διαφορά με τον i5 σε σχέση με τον i7 920 που έχω τώρα και στο raid βλέπω 35fps και κάτω! Διαφορα προφανως θα δεις τεραστια οχι αλλα θα εχει διαφορα. Οσο για τα Raid υπαρχουν περιπτωσεις που πεφτουν τα Fps οτι τουμπανο συστημα και να εχεις γιατι ειναι ετσι τα Fights αρα κακως αγχωνεσαι. Και για τα Ultra να σου πω την αληθεια απο Very High τα ιδια ειναι σιγα τις οπτικες διαφορες που υπαρχουν. Σκεψου οτι αν εσυ πχ πεφτεις στα 35Fps με τετοιο συστημα τοτε οι περισσοτεροι που εχουν πολυ φθηνοτερα συστηματα δεν θα μπορουσαν να παιξουν καν
hackertom Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Διαφορα προφανως θα δεις τεραστια οχι αλλα θα εχει διαφορα. Οσο για τα Raid υπαρχουν περιπτωσεις που πεφτουν τα Fps οτι τουμπανο συστημα και να εχεις γιατι ειναι ετσι τα Fights αρα κακως αγχωνεσαι. Και για τα Ultra να σου πω την αληθεια απο Very High τα ιδια ειναι σιγα τις οπτικες διαφορες που υπαρχουν. Σκεψου οτι αν εσυ πχ πεφτεις στα 35Fps με τετοιο συστημα τοτε οι περισσοτεροι που εχουν πολυ φθηνοτερα συστηματα δεν θα μπορουσαν να παιξουν καν http://www.logicalincrements.com/games/wow/ εδώ βγάζει ως καλύτερο τον i5 3570K, το θέμα είναι ότι θέλω να παίζω και να μην κολλάει. Τώρα αν κολλάει σε όλους τι μου έβγαλε Raid με τόσα άτομα Φίλος μου με AMD το παίζει μια χαρά χωρίς να κολλάει και κάπου στα 70-80 fps, Ελεγα να πάρω τα ίδια κομμάτια άλλα δεν θέλω να πάω σε AMD! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί να βγάλει ένας Intel χωρίς lag το παιχνίδι
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ποιον amd εχει ο φιλος σου ? Ο 920 σου ειναι κλοκαρισμενος? Ο δικος μου ειναι στα 4ghz και μερικες φορες στα 4.4. Δεν ξερω ποσα ακριβως βγαζει, εχω κατι μηνες να μπω. Παντως στα 30φπς lock record που κανει ο φιλος μου χρησιμοποιοντας τον υπολογιστη μου για να φτιαξει pvp βιντεακια στο wow, ποτε δε πεφτει παρακατω. Οποτε θα ελεγα οτι ειναι καπου στα 60 με drops στα 35-40. Οσο για τον ι5 4460 πχ ναι θα εχει καλυτερα αποτελεσματα διοτι ειναι πιο κανουριος και πιο αποδοτικος, αλλα μη φανταστεις τρομερες διαφορες.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 http://www.logicalincrements.com/games/wow/ εδώ βγάζει ως καλύτερο τον i5 3570K, το θέμα είναι ότι θέλω να παίζω και να μην κολλάει. Τώρα αν κολλάει σε όλους τι μου έβγαλε Raid με τόσα άτομα Φίλος μου με AMD το παίζει μια χαρά χωρίς να κολλάει και κάπου στα 70-80 fps, Ελεγα να πάρω τα ίδια κομμάτια άλλα δεν θέλω να πάω σε AMD! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί να βγάλει ένας Intel χωρίς lag το παιχνίδι Φιλε μου σοβαρα σε εχει πιασει ψυχολογικο χωρις λογο. Καθολου Lag δεν εχεις που να φταιει ο επεξεργαστης.
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Η λογικη λεει οτι δεν πρεπει να κολλαει ακομα και με τον 920 σε στοκ συχνοτητες. Εγω εχω παιξει σχεδον τα περισσοτερα γνωστα ΜΜΟ με τον 920 μου. Για παραδειγμα το ΑΙΟΝ ακομα και σε στοκ ηταν ενταξει, αλλα η αληθεια ειναι οτι ειδα αρκετη διαφορα οταν τον ανεβασα στα 4 ομως. Ο φιλος δεν εχει απαντησει ακομα, για να δουμε..
mythic Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπερα και απο εμενα, WoW παιχτης κι εγω εδω και καποια χρονια, εφτιαξα το pc για ακριβως τον ιδιο λογο οπως ακριβως θελει να κανει και ο αρχικος poster. Η συνθεση που εκανα ειναι: Site: μητρικη Site: επεξεργαστης Site: γραφικα Με τα παραπανω σε συνθηκες Raid (30 ατομα σε heroic mode στο Highmaul) τα fps ηταν απο 80 εως 100 με αναλυση οθονης 1080p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα