Προς το περιεχόμενο

ΝΖΧΤ Νοctis 450

kaliakman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακοινώθηκε το Noctis 450 το οποίο είναι ουσιαστικά το h440 με περίβλημα phantom. Υπόσχεται 10% παραπάνω airflow από το h440 άρα πήρανε το μόνο μειονέκτημα και το βελτίωσαν.. Στην Αμερική θα κοστίζει 140$ οπότε θα είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του,αλλά το ερωτεύτηκα το άτιμο... Γνώμες?Noctis-450-2560x1600-black2.jpg

N450.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλαξε ο σχεδιασμός ως προς την εισαγωγή αέρα και για αυτό μάλλον βελτιώθηκε το airflow. Έχω το Η440 και πιστεύω ότι είναι ένα από τα βασικά αρνητικά του: το πολύ στενό άνοιγμα στο μπροστινό πάνελ και μόνο από την μια μερια του καπακιού (σε διάταξη Γ) που πνίγει τους 3 κατά τα άλλα καλούς και ήσυχους ανεμιστήρες εισαγωγής μπροστά. Σχεδιαστικά/εργονομικά πάντως η ΝΖΧΤ είναι μπροστά για μένα (δεν θα άλλαζα το Η440 με τίποτα, εκτός αν έβγαζε κάτι αντίστοιχο σχεδιαστικά η ΝΖΧΤ) και βασικός λόγος φαίνεται να είναι ότι έχει επιστρατεύσει και απλούς enthousiasts για το design, όχι μόνο εξειδικευμένους σχεδιαστές. Επίσης, να πώ πως είμαι εντυπωσιασμένος από το support της εταιρείας. Χωρίς πολλά-πολλά μου έστειλαν ανεμιστήρες για την Χ61 επειδή ο ένας ανεμιστήρας που ήρθε μαζί με την ψύκτρα έκανε γρύλισμα στις ψηλές στροφές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...