nikosjc Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Με 5000€ για τις κάρτες, εγώ θα κλαίω πιο φυσικά! Πέρα από την πλάκα, πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και με την ταχύτητα που τρέχει η τεχνολογιά σε μια 4-5ετία θα έχουμε τις δυνατότητες αυτές πολύ πιο προσιτές... 9
Cowboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατί κολλησατε με τις Titan? Τα γραφικά παρουσιάσουν, όχι το performance ουτε το optomization. Ειπε κανεις οτι το demo αυτο δεν μπορει να τρεξει σε ενα PC με π.χ. μια GTX980 ?? Αν δεν είχε 4x Titan η Square Enix στο BUILD '15 ποιος θα είχε δηλαδή... Εχετε δει ποτε να κανουν τετοιου ειδους παρουσιασεις σε αυτου του επιπεδου τα events με "οικονομικα" PC ?? You missed the point... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από Cowboy 3
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πολυ ομορφο αποτελεσμα, δεν αντιλεγει κανεις για αυτο. Αλλα αν ειναι να εχεις δωσει ενα χρονο μισθους για να το δεις σαφως και δεν αξιζει. 4 titan x??? υπερβολη... Φυσικα μιλαμε για tech demo οποτε οκ. Αν ειναι ομως για να πετυχουμε αυτα τα γραφικα η παρομοια με το dx12 και να χρειαζεται ενα χερι και ενα ποδι, ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο. Οσο για το ps4 αφηστε το απεξω, γιατι ειναι οτι πιο τιμιο υπαρχει στα λεφτα του σε αντιθεση με τα pc. Και να πω οτι δεν ειμαι κονσολακιας αλλα pc gamer απλα εχω και τα 2 και το ξερω απο πρωτο χερι... δεν λεει κανεις τραβα παρε 4 titan για το επομενο game Που θα βγει, αυτο που ειδες θα το παιζουν mainstream υπολογιστες σε 2-3 χρονια. 2
GrandGamer Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Γιατί κολλησατε με τις Titan? Τα γραφικά θέλουν να μας παρουσιάσουν, όχι το performance-optomization. Αν δεν είχε 4x Titan η Square Enix στο Build '15 ποιος θα είχε δηλαδή... Μα το θέμα είναι να δούμε τις βελτιώσεις σε συμβατικές κάρτες, το πολύ €500-600, όχι σε rig με €5000+ σε κάρτες γραφικών μόνο 2
Fil_X Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πφ 4way sli με titan για rendering τριχών,optimization μηδέν!Θα ήθελα να δω αυτο με DX12 που με το DX11 είναι εξίσου φανταστικό. 1
hasiotis_john Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 παλι πισω εμεινε το ps4 μολις ενα χρονο μετα! για ποιοτητα εικονας λεμε τωρα Αδερφέ να σου θυμίσω μόνο την διαφορά στα γραφικά με το που πρωτοβγήκε το Ps3 στα παιχνίδια της και πως έγιναν στην εξέλιξη! Για παράδειγμα το Uncharted, πως ήταν το πρώτο και πως το 3ο της σειράς στο θέμα γραφικών! Χαοτική διαφορά. Ή στο The Last Of Us. (Πάντα μιλάω για το ps3) Αν δεις βίντεο που έχει μέσα το Uncharted 3 δείχνει τους προγραμματιστές της εταιρείας που λένε πως η τεχνολογία τους βοήθησε σταδιακά να φτάσουν την κονσόλα στα όρια της! Αυτό που θέλω να πω, είναι πως το Ps4 ξεκίνησε τώρα και εννοείτε έχει μπροστά του αρκετά χρόνια για να του αναπτύξουν τα γραφικά σε μεγαλύτερο επίπεδο! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα συγκριθεί ποτέ με το αντίστοιχο επίπεδο των γραφικών ενώς PC! Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτή η αντιπαλότητα και ο ανούσιος ανταγωνισμός μεταξύ τους! Άλλα θετικά το ένα, άλλα θετικά το άλλο .... άλλα αρνητικά το ένα, άλλα αρνητικά το άλλο! Το ΒΑΣΙΚΟ είναι να είμαστε ευχαριστημένοι εμείς οι gamers και ο καθένας να πάρει ότι τον βολεύει και ότι αντέχει η τσέπη του! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μα οι "next-gen" κονσόλες είναι πάντα 1-2 γενιές πίσω στα γραφικά. Στις προηγουμενες γενιες ΔΕΝ ηταν πισω στα γραφικα. Στην τωρινη ναι, Αλλα οσο πιο παλια παμε σε γενιες κονσολων...τοσο πιο μπροστα ηταν απο τα pc την στιγμη που παρουσιαστηκαν.
The_Colonel Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πολυ ομορφο αποτελεσμα, δεν αντιλεγει κανεις για αυτο. Αλλα αν ειναι να εχεις δωσει ενα χρονο μισθους για να το δεις σαφως και δεν αξιζει. 4 titan x??? υπερβολη... Φυσικα μιλαμε για tech demo οποτε οκ. Αν ειναι ομως για να πετυχουμε αυτα τα γραφικα η παρομοια με το dx12 και να χρειαζεται ενα χερι και ενα ποδι, ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο. Οσο για το ps4 αφηστε το απεξω, γιατι ειναι οτι πιο τιμιο υπαρχει στα λεφτα του σε αντιθεση με τα pc. Και να πω οτι δεν ειμαι κονσολακιας αλλα pc gamer απλα εχω και τα 2 και το ξερω απο πρωτο χερι... Ε δεν ξέρεις τότε... μια underclocked GTX 480 έχει καλύτερες επιδόσεις απο το PS4 (και μιλάμε για κάρτα 5 γενιές πίσω... ) ή θα έχεις κάνει κάτι λάθος στην σύνθεση σου με αποτέλεσμα να υπάρχει bottleneck ή έχει βάλει κατα πολύ καλύτερες ρυθμίσεις στο pc σου απο αυτές που παίζει το PS4 και για αυτό δεν βλέπεις μεγάλη διαφορά στο framerate... με 400€ περίπου κάνεις pc που δεν είναι μεν τέρας αλλά κάνει το PS4 σκόνη... και με καινούργια κομμάτια, γιατι με μεταχειρισμένα θα έχεις ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Edo vlepw 3-4 xiliarikakia gia na peksw etsi εδώ βλέπεις τι κάνουν αυτοί στο εργαστήριο.. μέχρι που να φτάσει στην παραγωγή θα θέλεις λιγότερα για να παίξεις. Καλά όχι και απόλυτα αλλά είμαστε κοντά. 4 Titan X = γύρω στα €5200, δεν ξέρω αν ένα νεφρό φτάνει Εγώ προσωπικά έχω δεί πρόσφατα GTX 780i με 350 ευρώ σε αγγλικό site (τώρα out of stock βέβαια γιατι ήταν λίγες για το ξεστοκάρισμα) Και οι κάρτες αυτές πριν λίγο καιρό ήταν κοντά στο χιλιάρικο... επίσης μην ξεχνάμε τα πλάνα που έχουν τόσο η Nvidia όσο και η AMD για τα επερχόμενα GPU τους... που είμαι βέβαιος -όχι μόνο λόγω του ανταγωνισμού της amd με επεξεργαστες στα 14nm κτλ- πως θα έχουν τεράστιες διαφορές απο τις κλασικές 2-10% καλύτερες γιατι η αγορα το πηγαίνει προς τα εκεί.. βγάζουν οθόνες 21:9, 4κ, 5κ, 8κ, συνηθίζουν τον κόσμο στα 120 και 140hz κτλ και όλα αυτά ήδη υπάρχουν 1-2 χρόνια (κάποιες τεχνολογίες λιγο παραπάνω) οπότε αναγκαστικά θα γίνουν mainstream στο άμεσο μέλλον και κάπως θα πρέπει οι κάρτες γραφικών να τα τρέχουν αυτά.... σε δυο χρονια σίγουρα . Ειναι θεμα ανταγωνισμού. Ειμαι σίγουρος οτι σε ισχύ δεν θα έχουμε προβλημα, να συμβαδίζει ομως και η σωστή εκμετάλλευση του λογισμικού. Νεα direct x, καλύτεροι drivers κλπ. μά όλο το άρθο πάνω στο ότι εκμεταλλεύονται το νέο Directx12 και τους drivers της nvidia.............
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εγω θυμαμαι τις κονσολες να ηταν παντα μπροστα απο τους υπολογιστες εκτος και αν ειχες την οικονομικη δυνατοτητα να βαλεις πολυ βαθια το χερι στην τσεπη γιατι αλλιως θα ησουν και εσυ ενας απο αυτους που θα σκεφτοσουν να ανταλλαξεις τον υπολογιστη για μια κονσολα οπως κανανε τοτε που η Αθήνα ηταν γεματη με μαγαζια βιντεοπαιχνιδιων. για παραδειγμα οταν βγηκε το Playstation οι υπολογιστες ηταν πολυ μπροστα στον τεχνικο τομεα αλλα μονο αν ειχες την οικονομικη δυνατοτητα να παρεις μια 3dfx voodoo ή s3 savage μπορουσες να απολαυσεις ανωτερα (απο τεχνικης αποψης) παιχνιδια. ακόμα και το Quake II που εμφανιστηκε στο PSOne πολύ αργοτερα, θεωρηθηκε επιτευγμα παρολο που μεχρι το τελος της ζωης του ειχε παρουσιασει απιστευτα παιχνιδια. η μονη κονσολα που αργησε να ξεπεραστει απο τους υπολογιστες ηταν το dreamcast (και που μεχρι να ξεπεραστει απο τους υπολογιστες, ειχε πλεον σταματησει η υποστηριξη της) στο οποιο θυμαμαι χαρακτηριστικα το phantasy star online που επαιζε στο γηπεδο των υπολογιστων (MMORPG σε πρωινη μορφη βεβαια) και τα εκανε λιωμα στον τεχνικο τομεα με ολη την σημασια της λεξης. το ιδιο και με κατι ecco the dolphin, shen mue, soul calibur, dead or alive 2 κτλ αρκετα αργοτερα απο την κυκλοφορια του ps2 (το οποιο εμφανιστηκε σχεδον 2 χρονια μετα το dreamcast), οι υπολογιστες αρχισανε να παιρνανε παλι στην αντεπιθεση και πλεον ειναι πιο ευκολο να αντισταθμισεις (κάπως) την διαφορα κονσολας / υπολογιστη αφου η αγορα ειναι γεματη με καρτες γραφικων. και επειδη με επιασε η νοσταλγια, αυτο για να θυμηθουμε τι γραφικα εκανε το dreamcast 15 χρονια πριν (θα εβαζα το Shen Mue αλλα θα ηταν πολύ κλισέ): (σημειωση: η εκδοση που βγηκε μερικα χρονια μετά για το Playstation 2 δεν εφτασε το πρωτοτυπο) 1
InfinitySurfer Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλό το βίντεο..αλλα δεν με άφησε και άφωνο. Αφωνο με έχουν αφήσει π.χ παιχνίδια όπως το Division. Που βγάζουν αυτο που βγάζουν με τωρινά δεδομένα. ..ή παιχνίδια όπως το The Order, ή Uncharted 4... που μιλάμε για επίπεδο ps4. Αν 4 titan και Dx12, βγάζουν αυτό που βλέπουμε παραπάνω...δεν είναι και κάτι τρελό. Προτιμώ επίπεδο Uncharted 4 με κάρτα των 150-200 ευρώ...παρα το παραπάνω αλλα να χρειάζομαι titan για να το τρέξω. 2
Erthell Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι χρησιμοποιηθηκε? 4 titan sli? AHAHAHAHAHA.. Εδω περα και καλα στην αρχη οι πρωτες βρωμες περι dx12 ηταν οτι ειναι πολυ καλο στις επιδοσεις γενικα και αντι να κανουν ενα ντεμο με καμια καρτα των 500€ το πολυ αυτοι ειπαν να το μαμησουν το θεμα για χιλιοστη φορα.. Καλα ειναι για χλεπες οι τυποι. Και πολυ απλα. Τεχνολογια εχουμε να φανε και οι αρκουδες και ο αρκουδιαρης μαζι. GAMES της προκοπης δεν εχουμε αλλα ουτε και εμπνευση δεν παιζει. Κατα τα αλλα δωσε καμια 4 χιλιαρικακια εσυ και παιζε games 10ετιας και πισω για να γουσταρεις.. Εδω καλα καλα dx11 της προκοπης δεν ειδαμε dx12 θελουμε. 3
GrandGamer Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Στις προηγουμενες γενιες ΔΕΝ ηταν πισω στα γραφικα. Στην τωρινη ναι, Αλλα οσο πιο παλια παμε σε γενιες κονσολων...τοσο πιο μπροστα ηταν απο τα pc την στιγμη που παρουσιαστηκαν. Αυτό ίσχυε μέχρι την εποχή που βγήκε το PS2, δηλαδή πριν από 15 χρόνια που δεν είχε PC η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα. Στην πορεία το PC ξεπέρασε την κονσόλα και παρέμεινε πρώτο.
KilliK Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ακριβως. ηδη τα PS3/XBX2 ειχαν ξεπεραστει απο το pc hardware. εκει που εχει μεινει πισω το PC ειναι στην αποδοση και οχι στην ποιοτητα γραφικων. Αυτη την διαφορα με τις κονσολες, θα την καλυψουν τα νεα low-level API. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αυτό ίσχυε μέχρι την εποχή που βγήκε το PS2, δηλαδή πριν από 15 χρόνια που δεν είχε PC η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα. Στην πορεία το PC ξεπέρασε την κονσόλα και παρέμεινε πρώτο. Οταν βγηκε το PS3 ηταν πανιχυρο. Μην κοιτας τα πρωτα του παιχνιδια. Mιλαμε για καθαρη δυναμη. Τι μπορουσε να αποδωσει στα μεγιστα Απλα θυμησου τα specs του Cell. Μιλαμε για μια κονσολα που σχεδιαστηκε το 2005 και με σωστο προγραμματισμο μπορουσε να αποδωσει γραφικα Last of Us, Uncharted 3 κλπ Ωμη δυναμη. Γρηγορα το εφτασαν οι gpu αλλα οταν πρωτοβγηκε ηταν παντοδυναμο. Καλα μην πω για 1994 και PSX. Η λεξη "καρτα γραφικων" δεν υπηρχε στα pc τοτε. Μονο (αριστουργηματα οκ) με FMV μπορουσες να παιξεις στο pc. Απο 3D γραφικα επρεπε να φτασουμε γυρω στο 1997-8 (voodoo 1, viper 770 Κλπ) Αλλα ξαναλεω, η γενια PS3/X360 ξεπεραστηκε σχετικα γρηγορα. 2007, Crysis anyone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα