Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Square Enix, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την γνωστή σειρά Final Fantasy, κατά καιρούς δημιουργεί tech demos, που ωθούν στα όρια τους τα πλέον σύγχρονα και καλύτερα συστήματα gaming, και πρόσφατα, στο συνέδριο Build 2015 της Microsoft, πραγματοποιήθηκε επίδειξη του τελευταίου της δημιουργήματος.

Στο συνέδριο Build 2015, η Microsoft θέλοντας να επιδείξει τις δυνατότητες του DirectX 12, έτρεξε ένα real-time DirectX 12 tech demo της Square Enix, με την ονομασία Witch: Chapter 0 [cry].

Στο demo διακρίνουμε την Agni, που έχει πρωταγωνιστήσει σε παλαιότερα tech demos της εταιρείας, να κλαίει με την λεπτομέρεια στα γραφικά να είναι εκπληκτική. Σύμφωνα με την Microsoft, έχουμε να κάνουμε με 63 εκατομμύρια πολύγωνα ανά σκηνή, έξι με δώδεκα φορές περισσότερα από όσα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με το DirectX 11.

Να σημειωθεί, ότι για να τρέξει το συγκεκριμένο tech demo, χρησιμοποιήθηκε ένα NVIDIA GeForce GTX TITAN X 4-way SLI PC.

Link.png Site: Engadget

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παλι πισω εμεινε το ps4 μολις ενα χρονο μετα!

για ποιοτητα εικονας λεμε τωρα

Μα οι "next-gen" κονσόλες είναι πάντα 1-2 γενιές πίσω στα γραφικά.

Πάντως θα ήθελα να δω κι ένα demo με Vulkan.

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικά φτάσαμε στο απόλυτα ρεαλιστικό επίπεδο σε θέμα γραφικών, άντε να μπορούμε με μία κάρτα σε μερικά χρόνια γιατί δεν δίνω το νεφρό μου για 4 titan x...

• Like 3
Δημοσ.

Όταν καταφέρουμε να το παίξουμε αυτο full γραφικά, θα είμαστε και εμεις 1-2 γενίες πισω.. 4000Ε οι καρτες γραφικών παίδες.

Μη κάνετε άνισες συγκρίσεις.

• Like 3
Δημοσ.

παλι πισω εμεινε το ps4 μολις ενα χρονο μετα!

για ποιοτητα εικονας λεμε τωρα

πισω σε σχεση με 4x titan.... περιμενες να φτασει κάτι τέτοιο με 400 ευρώ?

• Like 9
Δημοσ.

Πραγματικά φτάσαμε στο απόλυτα ρεαλιστικό επίπεδο σε θέμα γραφικών, άντε να μπορούμε με μία κάρτα σε μερικά χρόνια γιατί δεν δίνω το νεφρό μου για 4 titan x...

Καλά όχι και απόλυτα αλλά είμαστε κοντά.

4 Titan X = γύρω στα €5200, δεν ξέρω αν ένα νεφρό φτάνει :P

• Like 10
Δημοσ.

Quiz

Σε πόσα χρόνια θα μπορεί 1 και μόνο κάρτα γραφικών να τα βγάλει πέρα με τέτοια γραφικά;

σε δυο χρονια σίγουρα . Ειναι θεμα ανταγωνισμού. Ειμαι σίγουρος οτι σε ισχύ δεν θα έχουμε προβλημα, να συμβαδίζει ομως και η σωστή εκμετάλλευση του λογισμικού. Νεα direct x, καλύτεροι drivers κλπ.
Δημοσ.

Πολυ ομορφο αποτελεσμα, δεν αντιλεγει κανεις για αυτο. Αλλα αν ειναι να εχεις δωσει ενα χρονο μισθους για να το δεις σαφως και δεν αξιζει. 4 titan x??? υπερβολη... Φυσικα μιλαμε για tech demo οποτε οκ. Αν ειναι ομως για να πετυχουμε αυτα τα γραφικα η παρομοια με το dx12 και να χρειαζεται ενα χερι και ενα ποδι, ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο. Οσο για το ps4 αφηστε το απεξω, γιατι ειναι οτι πιο τιμιο υπαρχει στα λεφτα του σε αντιθεση με τα pc. Και να πω οτι δεν ειμαι κονσολακιας αλλα pc gamer απλα εχω και τα 2 και το ξερω απο πρωτο χερι...

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...