Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Σας είπα βρε παιδιά. Κάνει κανονικά παραγγελία από το Internet και ζητάει στις παρατηρήσεις να περαστεί το πιστωτικό για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Έτσι γίνεται στο plaisio. Εγω το γνωριζω καθως αν και στην δικια μου περιπτωση δεν το ανεφερα στην αγορα να περαστει το πιστωτικο,το ανεφερα κανονικα στο ταμειο και ολα μια χαρα.
nikosfa21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλημερες! Δεν ξέρω αν είναι άσχετο, αλλα πρόσφατα σε μια αγορά εκτυπωτή απο το πλαίσιο στο Κέντρο της Αθηνάς, όταν έδωσα ενα χαρτί στη πωλήτρια με το μοντέλο που ήθελα είχα γράψει απο κατω για να θυμαμαι την τιμη του ιδιου μοντέλου στο public. Αν και ηταν στο πλαίσιο γύρω στα 11 ευρώ ποιο ακριβό η πωλήτρια μου λεει αμέσως μπορω να στο αφήσω στη τιμή του public λόγω ανταγωνισμού. Χωρίς διευθυντές χωρίς τίποτα...
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλημερες! Δεν ξέρω αν είναι άσχετο, αλλα πρόσφατα σε μια αγορά εκτυπωτή απο το πλαίσιο στο Κέντρο της Αθηνάς, όταν έδωσα ενα χαρτί στη πωλήτρια με το μοντέλο που ήθελα είχα γράψει απο κατω για να θυμαμαι την τιμη του ιδιου μοντέλου στο public. Αν και ηταν στο πλαίσιο γύρω στα 11 ευρώ ποιο ακριβό η πωλήτρια μου λεει αμέσως μπορω να στο αφήσω στη τιμή του public λόγω ανταγωνισμού. Χωρίς διευθυντές χωρίς τίποτα... καλη; 1
Kazama88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Spyros007, sorry κιολας αλλα τιποτα απο αυτα που λες δεν ισχυει. Η παραγγελια απο ιντερνετ με παραλλαβη απο καταστημα την παιρνεις οπως και να εχει σε τιμη ιντερνετ αλλα ακομα και να πας σε καταστημα και να τους πεις να σου κανουν τιμη ιντερνετ ακομα και ο πρωταρης ο πωλητης θα στο κανει γιατι υπαρχει αυτη η εντολη απο πανω, οτι κανουμε τιμες ιντερνετ αν μας ζητηθουν. Και ναι και στην αργυρουπολη γινεται, το εχω κανει πολλες φορες. Γενικα σε πλαισιο αν εισαι καλος πελατης(και οχι δεν εννοω να κανεις 3000 τζιρο μονος σου αλλα να μην φαινεσαι περιεργος απο 1 χλμ μακρια) σου κανουν για πλακα εκπτωση και κατω της τιμης ιντερνετ, σε αντιθεση με public πχ που και γκομενα την διευθηντρια να εχεις δεν μπορουν να σου κανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα