DNX12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Συγνώμη αν είναι να μπει αλλού. Θελω να κανω αντικατασταση σε μια μητρική. Αυτή που θελω να παρω με πιστωτικό και διαφορα απο μενα είναι 50 ακριβότερη. η τιμή του Internet είναι 30 φθηνότερη από του καταστήματος. Μπορω να ζητησω να μου την αφήσουν στην τιμη του Internet?
sepsekasan Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι κανεις παραγελεια απο το ιντερνετ και παραλαβη στο καταστημα δινεις το πιστωτικο και το χρημα.
DNX12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι κανεις παραγελεια απο το ιντερνετ και παραλαβη στο καταστημα δινεις το πιστωτικο και το χρημα. ευχαριστω φίλε 1
achilles_g_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λογικά το πιστωτικό σου έχει περαστεί στην καρτέλα πελάτη. Κάνε ηλεκτρονικά την παραγγελία και στις παρατηρήσεις γράψε ότι επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις το πιστωτικό σου. 2
Kazama88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πας εκεί και τους λες οτι θέλω τιμή ίντερνετ και στην κάνουν αμεσως, τα παιδιά δεν έχουν τέτοια θέματα. Μην μπλέξεις με παραγγελίες ίντερνετ. Να ξέρεις ότι το τμήμα ιντερνετ είναι ξεχωριστό από το κατάστημα και δεν μετράει ο τζίρος του για τους πωλητές. 2
spyros007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Γινεται αλλα δεν παίρνεις ακριβώς την τιμη ίντερνετ ,μοιραζουν την διαφορα. 1
poihths Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πας εκεί και τους λες οτι θέλω τιμή ίντερνετ και στην κάνουν αμεσως, τα παιδιά δεν έχουν τέτοια θέματα. Μην μπλέξεις με παραγγελίες ίντερνετ. Να ξέρεις ότι το τμήμα ιντερνετ είναι ξεχωριστό από το κατάστημα και δεν μετράει ο τζίρος του για τους πωλητές. σωστος τοχω κανει πολλες φορες 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Γινεται αλλα δεν παίρνεις ακριβώς την τιμη ίντερνετ ,μοιραζουν την διαφορα. Wait what??? Οσα πιστωτικα μου εχουν κοπει απο Πλαισιο ηταν ολα για οποιαδηποτε αγορα απο το καταστημα χωρις περιορισμους. Το δε πιστωτικο περναει στο ονομα και στην επομενη αγορα το αφαιρουν κανονικα. Τουλαχιστον απο το Πλαισιο στο Mall αυτο μου ετυχε εμενα προσωπικα, αρα σε οτι ρωτησε ο Ts ναι γινεται. 1
Fubar.gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λίγο άσχετο με το αρχικό ερώτημα, αλλα θυμάμαι μια φορά είχα πάει στο Πλαίσιο να αγοράσω ένα δίσκο. Βρήκα έναν των 300MB αλλά μου λείπανε γύρω στις 500 δραχμές (ο δίσκος πρέπει να κόστιζε κάπου 150 χιλιάδες). Ο πωλητής μου έκανε την έκπτωση χωρίς δεύτερη κουβέντα και πήρα το δίσκο. Αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει σήμερα ή θα πρέπει κάποιος να μιλήσει με όλους τους διευθυντές του καταστήματος...
spyros007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Wait what??? Οσα πιστωτικα μου εχουν κοπει απο Πλαισιο ηταν ολα για οποιαδηποτε αγορα απο το καταστημα χωρις περιορισμους. Το δε πιστωτικο περναει στο ονομα και στην επομενη αγορα το αφαιρουν κανονικα. Τουλαχιστον απο το Πλαισιο στο Mall αυτο μου ετυχε εμενα προσωπικα, αρα σε οτι ρωτησε ο Ts ναι γινεται. Δεν αναφέρομαι στο πιστωτικό μην μπερδεύεσαι .Αν αγοράσεις κατι απο το πλαισο σε καταστημα και ζητήσεις τιμη ιντενετ στο κανουν αλλα δεν σου δινουν την ιδια τιμη με το σιτε .Σου δινουν μια ενδιάμεση τιμη αναμεσα στην τιμη καταστήματος και στην τιμη ίντερνετ,στη ουσια δηλαδη σου κανουν μια εκπτωση,τιμη ιντερνετ ακριβως δεν παιρνεις όμως Το εχω κανει πολες φορες.Οσο για τον ΤΣ ρωτησε αν μπορει να παράγγειλη μεσω ιντερνετ κανωντας χρήση του πιστωτικου για να παρει καλύτερη τιμη,κατι που μονο το πλαισιο μπορει να του απαντησει με σιγουρια(το βλεπω δυσκολο πάντως).Για αγορα απο το καταστημα ζητωντας τιμη ιντερνετ του απαντάω με σιγουριά εγω πιο πανω,ασχετως του τροπου πληρωμης. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από spyros007
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν αναφέρομαι στο πιστωτικό μην μπερδεύεσαι .Αν αγοράσεις κατι απο το πλαισο σε καταστημα και ζητήσεις τιμη ιντενετ στο κανουν αλλα δεν σου δινουν την ιδια τιμη με το σιτε .Σου δινουν μια ενδιάμεση τιμη αναμεσα στην τιμη καταστήματος και στην τιμη ίντερνετ,στη ουσια δηλαδη σου κανουν μια εκπτωση,τιμη ιντερνετ ακριβως δεν παιρνεις όμως Το εχω κανει πολες φορες Δεν διαφωνω με αυτο που λες αλλα Καλησπέρα. Συγνώμη αν είναι να μπει αλλού. Θελω να κανω αντικατασταση σε μια μητρική. Αυτή που θελω να παρω με πιστωτικό και διαφορα απο μενα είναι 50 ακριβότερη. η τιμή του Internet είναι 30 φθηνότερη από του καταστήματος. Μπορω να ζητησω να μου την αφήσουν στην τιμη του Internet? οταν οι διαφορες Internet και καταστηματων ειναι μεγαλυτερες πχ των 5 ευρω ε τοτε καλυτερα να περαστει το πιστωτικο στο ονομα σου,να πας σπιτακι να κανεις την παραγγελια σου σε τιμη Internet και μετα κατα την παραλλαβη σου κοβεται το πιστωτικο και εισαι κυριος. Οι διακανονισμοι για ενδιαμεση τιμη δεν μου αρεσουν ,κυριως γιατι ειμαι με τον καταναλωτη/πελατη εγω που τα γραφω ενω ο πωλητης περισσοτερο με το καταστημα(λογικο βεβαια αυτο). Αν πχ του πει τιμη 15ευρω φθηνοτερη απο καταστημα,τα 15 ευρω ειναι 15ευρω γιατι να τους τα χαρισει χωρις λογο??? 1000φορες να βγαλω 1-2εισητηρια παραπανω με το metro και να ξαναπαω στο καταστημα,αφου εχω παει σπιτι να κανω την παραγγελια online,παρα να μου δωσουν ενδιαμεση τιμη αν φυσικα μιλαμε για χρηματικη διαφορα οπως την παραπανω. Σκεψου πχ στην περιπτωση σου που λες οτι το εχεις κανει πολλες φορες,ποσα χρηματα εν μερη εχεις χαρησει στο μαγαζι αν βγαλεις ενα συνολο στην ουσια χωρις λογο.
spyros007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αν δεν μπορει να το κανει το πλαισιο λογιστικά στο σύστημα του πως θα παραγγείλει .Καρτα στο σαιτ δεν βαζει για να ολοκληρωθει η αγορα και αν ζητησει αντικαταβολη τι θα πει στον κουριερ,.....παρε ενα πιστωτικο αντι λεφτα...... Το ζητημα ειναι καθαρα διαδικαστικο και αφορα το πλαισιο.Καλο θα ηταν παντως να παρει τηλ για να μαθουμε και εμείς αν γινεται.Αν ζητηση παραλαβη απο καταστημα τιμη ιντρνετ ΔΕΝ παιρνει.Οσο για τα περι μετρο υπάρχουν αγορές που πρέπει να γινουν αμεσα οποτε οποια επιπλέον έκπτωση καλοδεχούμενη.Οταν υπαρχει χρόνος σαφώς και υπαρχουν και καλυτερες λύσεις
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αν δεν μπορει να το κανει το πλαισιο λογιστικά στο σύστημα του πως θα παραγγείλει .Καρτα στο σαιτ δεν βαζει για να ολοκληρωθει η αγορα και αν ζητησει αντικαταβολη τι θα πει στον κουριερ,.....παρε ενα πιστωτικο αντι λεφτα...... Το ζητημα ειναι καθαρα διαδικαστικο και αφορα το πλαισιο.Καλο θα ηταν παντως να παρει τηλ για να μαθουμε και εμείς αν γινεται.Αν ζητηση παραλαβη απο καταστημα τιμη ιντρνετ ΔΕΝ παιρνει.Οσο για τα περι μετρο υπάρχουν αγορές που πρέπει να γινουν αμεσα οποτε οποια επιπλέον έκπτωση καλοδεχούμενη.Οταν υπαρχει χρόνος σαφώς και υπαρχουν και καλυτερες λύσεις Τι εννοεις οτι με παραλλαβη απο καταστημα τιμη Internet δεν παιρνει????Γιατι εγω οσες αγορες εχω κανει τωρα τελευταια(ποντικια,ακουστικα,παιχνιδια κλπ)με τιμες Internet τα πληρωνω οταν πηγαινω απο το καταστημα του Mall για παραλλαβη.
spyros007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω παλι στο πλαισιο στην Αργυρούπολη οχι, οποτε ας περιμενουμε να απαντησει και καποιος αλλος..............
achilles_g_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Σας είπα βρε παιδιά. Κάνει κανονικά παραγγελία από το Internet και ζητάει στις παρατηρήσεις να περαστεί το πιστωτικό για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Έτσι γίνεται στο plaisio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα