Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα καλημερα,χθες εκανα αναβάθμιση στο iPhone 5 και ενω δεν εχω ξαναχρησιμοποοιησει το iCloud συνδέθηκε μονο του με το Apple ID μου.Πως γινεται αυτο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε μου κι όμως,την ωρα που μου ηρθε το μειλ το κινητο εκανε μονο του αναβάθμιση.Εχεις κατι κατα νου;

Δημοσ.

Φιλε μου κι όμως,την ωρα που μου ηρθε το μειλ το κινητο εκανε μονο του αναβάθμιση.Εχεις κατι κατα νου;

όχι, δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε!

Δημοσ.

Ποιο email? Τι εννοείς μόνο του; Εσύ δεν είπες ότι έκανες την αναβάθμηση; Σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα η ενεργοποίηση του iCloud?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω κανονικα Apple ID,αλλα δεν εχω ξαναχρησιμοποοιησει το iCloud και εκανα αναβάθμιση και μου ηρθε μειλ οτι άνοιξα το iCloud.

Δημοσ.

Κατά το setup, μετά το update

Μάλλον θα πάτησες ναι εκεί που σε ρωτάει αν θέλεις icloud χωρίς να το προσέξεις

Σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα η ενεργοποίηση του iCloud?

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση μετά την αναβάθμιση που εβαλα το apple id μου στο appstore να μου εβαλε αυτοματα τους κωδικους και στο iCloud μονο του;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση μετά την αναβάθμιση που εβαλα το apple id μου στο appstore να μου εβαλε αυτοματα τους κωδικους και στο iCloud μονο του;

Ναι, αλλά νομίζω σε ρωτάει κατά το setup και ίσως δεν το πρόσεξες.

Σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα η ενεργοποίηση του iCloud?

Δημοσ.

Οχι ειμαι σίγουρη οτι δεν πάτησα κατι.Ναι ουσιαστικά το Apple ID δεν ηταν δικό μου και πραγματα δικά μου μεταφέρθηκαν αλλού.

Οχι ειμαι σίγουρη οτι δεν πάτησα κατι.Ναι ουσιαστικά το Apple ID δεν ηταν δικό μου και πραγματα δικά μου μεταφέρθηκαν αλλού.Εχω σπάσει το κεφάλι μου να δω τι γινεται,αλλα άκρη δν βρίσκω...<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Οχι ειμαι σίγουρη οτι δεν πάτησα κατι.Ναι ουσιαστικά το Apple ID δεν ηταν δικό μου και πραγματα δικά μου μεταφέρθηκαν αλλού. <blockquote class="ipsBlockquote"><p>Οχι ειμαι σίγουρη οτι δεν πάτησα κατι.Ναι ουσιαστικά το Apple ID δεν ηταν δικό μου και πραγματα δικά μου μεταφέρθηκαν αλλού.Εχω σπάσει το κεφάλι μου να δω τι γινεται,αλλα άκρη δν βρίσκω...Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου. ΜΗΝ χρησιμοποιείς ID που δεν είναι δικό σου. Δεν έχει σημασία τώρα αν πάτησες ή όχι. Κάνε sign out και χρησιμοποίησε ένα δικό σου ID. Το καθάρισμα των δεδομένων σου που συγχρονίστηκαν με μη δικές σου συσκευές πρέπει να γίνει manual. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...