Bad pucca Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλημερα καλημερα,χθες εκανα αναβάθμιση στο iPhone 5 και ενω δεν εχω ξαναχρησιμοποοιησει το iCloud συνδέθηκε μονο του με το Apple ID μου.Πως γινεται αυτο; Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μάλλον θα πάτησες ναι εκεί που σε ρωτάει αν θέλεις icloud χωρίς να το προσέξεις
Bad pucca Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Φιλε μου κι όμως,την ωρα που μου ηρθε το μειλ το κινητο εκανε μονο του αναβάθμιση.Εχεις κατι κατα νου; Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Φιλε μου κι όμως,την ωρα που μου ηρθε το μειλ το κινητο εκανε μονο του αναβάθμιση.Εχεις κατι κατα νου; Sent from my iPhone using Insomnia όχι, δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε!
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ποιο email? Τι εννοείς μόνο του; Εσύ δεν είπες ότι έκανες την αναβάθμηση; Σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα η ενεργοποίηση του iCloud? 1
Bad pucca Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγω εχω κανονικα Apple ID,αλλα δεν εχω ξαναχρησιμοποοιησει το iCloud και εκανα αναβάθμιση και μου ηρθε μειλ οτι άνοιξα το iCloud. Sent from my iPhone using Insomnia
CheOnWeb Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Κατά το setup, μετά το update Μάλλον θα πάτησες ναι εκεί που σε ρωτάει αν θέλεις icloud χωρίς να το προσέξεις Σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα η ενεργοποίηση του iCloud? 1
Bad pucca Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Υπάρχει περίπτωση μετά την αναβάθμιση που εβαλα το apple id μου στο appstore να μου εβαλε αυτοματα τους κωδικους και στο iCloud μονο του;
CheOnWeb Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Υπάρχει περίπτωση μετά την αναβάθμιση που εβαλα το apple id μου στο appstore να μου εβαλε αυτοματα τους κωδικους και στο iCloud μονο του; Ναι, αλλά νομίζω σε ρωτάει κατά το setup και ίσως δεν το πρόσεξες. Σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα η ενεργοποίηση του iCloud?
Bad pucca Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Οχι ειμαι σίγουρη οτι δεν πάτησα κατι.Ναι ουσιαστικά το Apple ID δεν ηταν δικό μου και πραγματα δικά μου μεταφέρθηκαν αλλού. Sent from my iPhone using Insomnia Οχι ειμαι σίγουρη οτι δεν πάτησα κατι.Ναι ουσιαστικά το Apple ID δεν ηταν δικό μου και πραγματα δικά μου μεταφέρθηκαν αλλού.Εχω σπάσει το κεφάλι μου να δω τι γινεται,αλλα άκρη δν βρίσκω...<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia Οχι ειμαι σίγουρη οτι δεν πάτησα κατι.Ναι ουσιαστικά το Apple ID δεν ηταν δικό μου και πραγματα δικά μου μεταφέρθηκαν αλλού. <blockquote class="ipsBlockquote"><p>Οχι ειμαι σίγουρη οτι δεν πάτησα κατι.Ναι ουσιαστικά το Apple ID δεν ηταν δικό μου και πραγματα δικά μου μεταφέρθηκαν αλλού.Εχω σπάσει το κεφάλι μου να δω τι γινεται,αλλα άκρη δν βρίσκω...Sent from my iPhone using Insomnia
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου. ΜΗΝ χρησιμοποιείς ID που δεν είναι δικό σου. Δεν έχει σημασία τώρα αν πάτησες ή όχι. Κάνε sign out και χρησιμοποίησε ένα δικό σου ID. Το καθάρισμα των δεδομένων σου που συγχρονίστηκαν με μη δικές σου συσκευές πρέπει να γίνει manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα