revolver1990 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ρε φίλε να σου πω τώρα π είπες τρίχες θέλω να βρω μια γκόμενα με θάμνο να την κουρέψω με την κουρευτική να φτιάξω σχήματα κ έτσι , να μάθω κομμωτική κάτω της Και σχεδιάκια <3 1
SaveCucumber Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ρε φίλε να σου πω τώρα π είπες τρίχες θέλω να βρω μια γκόμενα με θάμνο να την κουρέψω με την κουρευτική να φτιάξω σχήματα κ έτσι , να μάθω κομμωτική κάτω τηςΑυτό λέγεται 40 χρόνια ιστορική αναδρομή: Θα ξεκινήσετε 70's για να καταλήξετε στα 2010's... Πως φαίνεται το ενδιαφέρον για επιμόρφωση, εύγε νέε μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο πετρόπουλος τις κοινωνιολογικές του έρευνες... 1
funbreaker Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μιας και ετέθη το ζήτημα της τρίχας και μιας και οι απόψεις για το θέμα είναι πολυποίκιλες, τι προτιμάτε? Εγώ δεν θέλω υποψία τρίχας. Το ερώτημα απευθύνεται και στα 2 φύλα και για τα 2 φύλα. 1
Adon1s Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Προσωπικά, ξενέρωσα στην τελευταία... Μα με το λαστιχάκι στον καρπό; Σκέψου να πιαστούν τίποτα τρίχες την ακατάλληλη στιγμή.... TRUE STORY Φίλος στο λύκειο τα είχε με κοπέλα με σιδεράκια Δε περιγράφω άλλο . Μιας και ετέθη το ζήτημα της τρίχας και μιας και οι απόψεις για το θέμα είναι πολυποίκιλες, τι προτιμάτε? Εγώ δεν θέλω υποψία τρίχας. Το ερώτημα απευθύνεται και στα 2 φύλα και για τα 2 φύλα. Προσωπικά δεν με πειράζει στην άλλη είτε το έχει φαλακρό είτε με τρίχα. Το θέμα είναι να είναι περιποιημένο. Μάλιστα μπορώ να πω μαρέσει η τρίχα αλλά η περιποιημένη .
SaveCucumber Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Η μηχανή του κιμά... Ειναι επώδυνη η επούλωςη της περιτομής για καμιά βδομάδα.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 του την τραυμάτισε σοβαρά ? το έχω πάθει κ ήταν πολύ λίγο , γρατζουνιά 2 εκ και δεν σταμάταγε το αίμα με τπτ!
SaveCucumber Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Κι ο μαγαζάτορας δεν είχε περιγράψει μία παρόμοια εμπειρία του;;;
revolver1990 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Προσωπικά δεν με πειράζει στην άλλη είτε το έχει φαλακρό είτε με τρίχα. Το θέμα είναι να είναι περιποιημένο. Μάλιστα μπορώ να πω μαρέσει η τρίχα αλλά η περιποιημένη . Όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι έχουμε τα ίδια γούστα. Trimmed αν και είμαστε εκτός θέματος. 1
*nenya* Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Trimmed αν και είμαστε εκτός θέματος. Μα δεν θα σας τσιμπάει;;
Adon1s Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Η μηχανή του κιμά... Ειναι επώδυνη η επούλωςη της περιτομής για καμιά βδομάδα. του την τραυμάτισε σοβαρά ? το έχω πάθει κ ήταν πολύ λίγο , γρατζουνιά 2 εκ και δεν σταμάταγε το αίμα με τπτ! Κι ο μαγαζάτορας δεν είχε περιγράψει μία παρόμοια εμπειρία του;;; Σαν το πιάσιμο στο φερμουάρ ένα πράμα. Ευτυχώς δεν έπιασε κρέας αλλά μάγκωσε στην τρίχα . Του έκανε και αποτρίχωση η μανδάμ. 1
SaveCucumber Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δεν ειςτε εκτός θέματος ρε... Ταιριάζετε! Τα κορίτσα να απαντήσουν όμως!!! :·) 2
Adon1s Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μα δεν θα σας τσιμπάει;; Με προσοχή όχι. Πάντως πρέπει λέτε ευχαριστώ μη σου πω , που σας δίνεται το περιθώριο να είστε επιμελώς ατιμέλητες και οχι στην (μη) τρίχα επι καθημερινής βάσης με το άγχος μη και εχει καμια τριχα και ξενερώσει ο άλλος . Υπάρχουμε και εμείς που γουστάρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις