Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κατερινα ειρηνη. Μου το ειχαν δανεισει σε cd και το δευτερο πραγμα που εκανα ηταν να κανω 2 αντιγραφα για να μην χαλασουν

Είναι το κορυφαίο. Επίσης εξαιρετικό είναι αυτό που λέει γ@μα ρε ράμπο.

Τόση ώρα μιλάμε επειδή είπα πως δεν είμαι φαν του ρομαντισμού, right? Το περιπλέκεις το θέμα χωρίς λόγο. Το οτι η εκδήλωση ρομαντικών gestures μου προκαλούν αμηχανία δεν σημαίνει πως δεν είμαι...απελευθερωμένη, ούτε το θεωρώ καλό ή χρήσιμο συναίσθημα. Απλά δεν είμαι ρομαντικός τύπος, όχι τόσο τουλάχιστον. End of story

Όχι, τόση ώρα μιλάμε επειδή έδειχνες να είσαι fan της αμηχανίας.

Έχει γίνει παρεξήγηση τότε. Όταν σε προσκάλεσα να πάρεις θέση και είπες nope, εννοούσα να πάρεις θέση ως προς το ερώτημα του thread το οποίο προφανώς δεν εστιάζει στον ρομαντισμό.

Αφού λοιπόν η αμηχανία σου αναφερόταν τελικά στην εκδήλωση ρομαντικών gestures μπορείς να πάρεις θέση τελικά στο κύριο ερώτημα του thread.

get a room να της δειξεις ρομαντισμο ή ασε το fun μας κοβεις τη κ@υλα.

Ρε ποιο ρομαντισμό, σιγά μην την ρωτούσα να πάρει θέση για τον ρομαντισμό.

Θέση στο ερώτημα του thread εννοούσα να πάρει.

Δημοσ.

πληζ άν υπαρχει link ή κάποιο site για αυτό με το " γάμα ρε ράμπο " ας με ενημερώσει κάποιος με PM .

Η Κατερίνα-Ειρήνη είναι η γνωστή "Ρε Γιώργο , κλείσε την κάμερα" ;;

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, τόση ώρα μιλάμε επειδή έδειχνες να είσαι fan της αμηχανίας.

Έχει γίνει παρεξήγηση τότε. Όταν σε προσκάλεσα να πάρεις θέση και είπες nope, εννοούσα να πάρεις θέση ως προς το ερώτημα του thread το οποίο προφανώς δεν εστιάζει στον ρομαντισμό.

Αφού λοιπόν η αμηχανία σου αναφερόταν τελικά στην εκδήλωση ρομαντικών gestures μπορείς να πάρεις θέση τελικά στο κύριο ερώτημα του thread.

Ρε ποιο ρομαντισμό, σιγά μην την ρωτούσα να πάρει θέση για τον ρομαντισμό.

Θέση στο ερώτημα του thread εννοούσα να πάρει.

Δε λέω, είμαι ανώμαλη. :-D

Δημοσ.

πληζ άν υπαρχει link ή κάποιο site για αυτό με το " γάμα ρε ράμπο " ας με ενημερώσει κάποιος με PM .

Η Κατερίνα-Ειρήνη είναι η γνωστή "Ρε Γιώργο , κλείσε την κάμερα" ;;

Ναι αυτό είναι. Στο στέλνω με pm.

Δε λέω, είμαι ανώμαλη. :-D

Αν δεν ήσουν τότε να μην έλεγες.

Δημοσ.

Ρομαντισμός δεν είναι (μόνο) τα λουλούδια, το ροζ, και οι μονόκεροι. Ρομαντικός θεωρείται όποιος εντοπίζει και προβάλει εύστοχα την όμορφη/σέξυ πλευρά των πραγμάτων με τον όποιο δικό του τρόπο φυσικά, από ένα άτομο με συμβατή άποψη.

Είναι απόλυτα υποκειμενικό το τι είναι ρομαντικό και τι δεν είναι.

Ο ρεαλιστής στο όλο love-game μου ακούγεται απλά πέζουλας και κακός σε αυτό. Τόσα πράγματα μπορείς να δεις ρεαλιστικά, και θα έπρεπε.

• Like 7
Δημοσ.

περιμενω pm κοπελια.it will be our little secret. :devil:

Θα μάθεις τα μυστικά μου και θα γίνεις καλύτερη :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...