Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κακώς που πέρασε έτσι του όποιου moderator πάντως nenya. Δεν κάνω πλάκα.α. είναι φυσικόβ. είναι νόμιμογ. μπορεί να τοποθετηθεί ώριμα και σεμνά το οτιδήποτε, όσο ανώμαλο και να 'ναιΔεν υπάρχει θέληση, γιατί δεν θέλουν να μπουν στο κόπο.Εγώ θέλω να δίνω 1€ / μήνα συνδρομή για να έχουν την όρεξη να παρακολουθούν κάποια λίγο πιο εύθραυστα θέματα. Ας το κάνουμε όλοι για ένα ελεύθερο, έστω και ιδιωτικοποιημένο, αύριο. Υ.Γ: ..και άσε τον παρτενέρ. Με τον παρτενέρ σου ξέρω τι κάνεις.
*nenya* Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Το θέμα είναι ότι βλέπεις, εμείς απαντάμε αλλά τ'αγοράκια ΚΟΤΟΥΛΕΣ. Όλο off-topic τστστστς. 1
manzah80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 νενυα μηπως επαιζες πριν κατι μηνες ντοτα?Η γραφη σου κατι μου θυμιζει
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τί fight παιδί μου!;; Το θρεντ είναι σοβαρό. Και απαντάω σοβαρά. Στις μοναξιές το κλειδί είναι: μάτια κλειστά, μπόλικη φαντασία, ζεστό πάπλωμα, χεράκια μέσα. Αν και αυτά δεν συγκρίνονται βέβαια με το να υπάρχει ο παρτενέρ δίπλα. Αχ. Τι , και τωρα που καλοκαιριαζει, ντεν εχει?? Μαλακια ... 2
manzah80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εχει κανα νοημα να σου γραψει ο αλλος πως την βρισκει?
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Φυσικά. Μπορεί εγώ να τη βρίσκω με τον ίδιο τρόπο με 3 γυναίκες του insomnia και τελικά να τη βρούμε και οι 4 μαζί! 4
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Φυσικά. Μπορεί εγώ να τη βρίσκω με τον ίδιο τρόπο με 3 γυναίκες του insomnia και τελικά να τη βρούμε και οι 4 μαζί! κατσε ρε μεγαλε ολες θα τις παρεις ? δεν εχει κ αλλες .. 3
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ήδη τις βλέπω να ψήνονται και μου έστειλαν τα PMs τους.
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 βγαλτα στην φορα , δωστες οπως εκανε η αλλη στον κακγουρα χααχαχααχαχ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι , και τωρα που καλοκαιριαζει, ντεν εχει?? Μαλακια ... Θα βάζει τα ερκοδίσια σε φουλ ψύξη mode και τύφλα να΄χoυνε τα χιόνια.. 2
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 βγαλτα στην φορα , δωστες οπως εκανε η αλλη στον κακγουρα χααχαχααχαχ Περιμένω να τα μαζέψω όλα και να κάνω κολάζ! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/sex/article1476602.ece
Anorymous Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τί fight παιδί μου!;; Το θρεντ είναι σοβαρό. Και απαντάω σοβαρά. Στις μοναξιές το κλειδί είναι: μάτια κλειστά, μπόλικη φαντασία, ζεστό πάπλωμα, χεράκια μέσα. Αν και αυτά δεν συγκρίνονται βέβαια με το να υπάρχει ο παρτενέρ δίπλα. Αχ. Καλα τοσα πορν σαιτ υπαρχουν εσυ κλεινεις τα ματια ? Θα μου πεις εισαι γυναικα αλλα οκ λογικα και εσεις λιγη τσοντουλα θα την βλεπετε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις