Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Και παλι δεν το κανεις απλα αυτο.Ειναι τρελη ασεβεια.

Ξέρεις πόσοι θα την έχουν παίξει με τη γυναίκα σου, την κόρη σου, τη μάνα σου κτλ; Όπως και Εσύ με τις αντίστοιχες των άλλων.

Όσο η γυναίκα θέλει εσένα το τι κανείς ο άλλος είσαι περιττό να του δίνεις σημασία.

Υγ: δεν μιλάω για σένα άσχετα με το δεύτερο πρόσωπο

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ξεχνας κατι ομως.Οτι εχεις ενεργεια παρουσια εδω μεσα.Δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης.Ειναι θεμα τιμης.Τελοσπαντων δεν με αφορα στην τελικη.

Δημοσ.

Ξέρεις πόσοι θα την έχουν παίξει με τη γυναίκα σου, την κόρη σου, τη μάνα σου κτλ; Όπως και Εσύ με τις αντίστοιχες των άλλων.

Όσο η γυναίκα θέλει εσένα το τι κανείς ο άλλος είσαι περιττό να του δίνεις σημασία.

Υγ: δεν μιλάω για σένα άσχετα με το δεύτερο πρόσωπο

Ισως δεν εννοεί το ίδιο το φάπινγκ αλλά το να το αποκαλύψεις στον άλλο... :Ρ

Και παλι δεν το κανεις απλα αυτο.Ειναι τρελη ασεβεια.

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή αν τον πλακώσεις τον άλλον λύθηκε το πρόβλημα της τιμής;

Τουλάχιστον αυτός είχε τα @@ να το παραδεχτεί ενώ οι περισσότεροι θα το κάνουν αλλά δεν θα το μάθεις Πότε.

Δημοσ.

Δηλαδή αν τον πλακώσεις τον άλλον λύθηκε το πρόβλημα της τιμής;

Τουλάχιστον αυτός είχε τα @@ να το παραδεχτεί ενώ οι περισσότεροι θα το κάνουν αλλά δεν θα το μάθεις Πότε.

Κοιμήσου

Δημοσ.

Ε πρεπει να υπαρχει μια συνεπεια για καθε πραξη.Τελοσπαντων τα γραφω σε λαθος μερος παρασυρθηκα.Μην μπερδευεις το θρασος με τα αρχιδια παντως.(σου χω στειλει ενα μηνυμα τσεκαρε το)

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να ελέγξεις τις σκέψεις του άλλου. Ο καθένας φαντασιώνεται ό,τι θέλει και όπως το θέλει, εξάλλου στο μυαλό του μένει. Το να βγαίνει κάποιος δημόσια να πει κάτι τέτοιο, αστεία ή όχι, εντάξει, δεν θα του πάρεις το κεφάλι γι' αυτό. Μπορεί να σε φέρει σε αμηχανία, αλλά μέχρι εκεί. Αν ήταν ο καθένας και κάθε μία να "μάλωνε" με κάποιον ο/η φτιαχνόταν με την πάρτη του, ζήτω που καήκαμε.

Δημοσ.

Υποθέτω πως ο θιγμένος της παρέας δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός (ελπίζω), αλλά από την έκφραση του γεγονότος την οποία και χαρακτήρησε ως θράσσος, πράγμα που σημαίνει πως το θεώρησε αγένεια.

Αν το θεωρούσα αγένεια δεν θα το εξέφραζα, δεν συνηθίζω να είμαι αγενής. Έθεσα ένα ερώτημα συμβατό με την θεματολογία του νήματος, κλήθηκα να απαντήσω και το έπραξα μιας και προσωπικά δεν θεώρησα την απάντηση ως κάτι αγενές.

Επομένως το πρόβλημα με τον θιγμένο είναι η διαφορετική εκτίμηση της δήλωσής μου ως προς τον βαθμό αγένειας.
Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λόγο που να την καθιστά αγενή και θα ήμουν πολύ περίεργος να μάθω το πρόβλημά του αλλά απ την άλλη δεν έχω καμία όρεξη να παρεκτραπεί η ροή του thread.

Στην υποθετική ερώτηση αν θα έλεγα τέτοιο πράμα σε γνωστή μου έξω, μιας και εδώ ο θιγμένος θα μου πει ότι δεν φαίνομαι γι αυτό και δεν προσέχω, θα του απαντούσα πως αν βρισκόμουν σε μια συζήτηση με αυτή την θεματολογία και αν δεχόμουν τέτοια ερώτηση προφανώς και θα απαντούσα και προφανώς αντί να σοκαριστούμε θα το παίρναμε στην πλάκα. Είναι κάτι που γίνεται και το ξέρουμε όλοι και δεν σημαίνει τίποτα. Μια αμηχανία λογική αλλά προέχει η πλάκα.

Η ερώτηση συνεχίζει να ισχύει. Ας μας ενημερώσουν οι κοπέλες του νήματος για τις επιδόσεις τους με toufa και lucifer.

• Like 1
Δημοσ.

^^ Χαβαλε κανει το παλικαρι ελεος !!

Τι να κάνω ρε maus αφού τις έχεις κατεβάσει τις δικές σου.

Σορρυ ρε φιλε αλλα θα με ματιασει ο πισου -  δεν γινοταν αλλιως

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να σου απαντησω θα προσεχω απο εδω και περα να μην γραφω σε θεματα που μου προκαλουν νευρα.Παρασυρθηκα για δευτερη η τριτη φορα.Δεν θα επαναληφθει.Αυτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...