Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν θα σας τσιμπάει;;

1. Wash n Go or

2. Conditioner or

3. Τη μαγική βούρτσα για το ξύσιμο του τριχώματος του κατοικιδίου σας απο το τηλεμάρκετινγκ.

Λύσεις υπάρχουν εφόσον έχετε θέληση...

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να έχω πιει λίγο αλκοόλ, να έχω αραξει, να βαράω μ@λ@κι@ και να φαντάζομαι την Ιωάννα (για την οποία πραγματικά θα έκανα τα πάντα , αλλά τώρα δεν είμαστε ούτε καν γνωστοί) και να μου λέει σιγά κι απαλά με την γλυκιά και τρυφερή φωνή της "Τελείωσε μέσα μου".

Σορρυ άμα φαίνεται άρρωστο, αλλά η TS ζήτησε ειλικρίνεια!

• Like 6
Δημοσ.

^ με η χωρις ?

η μαλακια με η χωρις προφυλακτικο ? αχχαχαχααχα  :-D 

• Like 2
Δημοσ.

^ με η χωρις ?

η μαλακια με η χωρις προφυλακτικο ? αχχαχαχααχα :-D

Χωρίς για καλύτερα αποτελέσματα :)

Edit :: Τώρα που κατάλαβα τι εννοείς, εννοείται χωρίς προφυλακτικά, τότε ποιος ο λόγος? Σίγουρα είσαι πολύ μεγαλύτερος από μένα,, ελπίζω να ξέρεις τι θέλω να πω ;)

• Like 1
Δημοσ.

This is awkward... Έχω το ίδιο όνομα με την πρώην σου :P
To Iris θα κατοχυρωθεί σε λίγο καιρό

Δημοσ.

This is awkward... Έχω το ίδιο όνομα με την πρώην σου :P

To Iris θα κατοχυρωθεί σε λίγο καιρό

Δεν ξέρω γιατί, αλλά χωρίς πλάκα όσες Ιωαννες γνωρίζω, έχουν το κάτι που μου αρέσει σε αυτές τις κοπέλες, και το ακόμα πιο LOL είναι πως.... Γιάννη με λένε.
Δημοσ.

Μιας και ετέθη το ζήτημα της τρίχας και μιας και οι απόψεις για το θέμα είναι πολυποίκιλες, τι προτιμάτε?

Εγώ δεν θέλω υποψία τρίχας.

Το ερώτημα απευθύνεται και στα 2 φύλα και για τα 2 φύλα.

Αξύριστο επιμελώς ατημέλητο :P

Δημοσ.

Αν η κοπελα σου δεν σου καθετε για τον α-β λογο τι θα κανεις ?

1. Υπομονή μέχρι να σου κάτσει άλλη φορά.

2. Αλλάξεις κοπέλα.

οκ αν ειναι ομως εγκυος τι κανεις ? Αν ειναι σχεση απο αποσταση κλπ κλπ

1. Κρατάς τις ορμές σου ή περιμένεις πότε θα γεννήσει και θα είναι οκ.

2. Περιμένεις να γυρίσει πάλι πίσω αλλιώς αλλάζεις κοπέλα.

Δημοσ.

1. Υπομονή μέχρι να σου κάτσει άλλη φορά.

2. Αλλάξεις κοπέλα.

1. Κρατάς τις ορμές σου ή περιμένεις πότε θα γεννήσει και θα είναι οκ.

2. Περιμένεις να γυρίσει πάλι πίσω αλλιώς αλλάζεις κοπέλα.

Δεν ελεγχουμε ομως ολοι τις ορμες μας, μην ξεχνας οτι η θεληση για σεξ ειναι απο τα πιο ζωοηδη ενστικτα που εχουμε

Δημοσ.

Εμένα κάτι μου λέει πως διαβάζοντας ο ένας τις καταστάσεις του άλλου, ίσως βοηθηθεί και ενταχθεί ευκολότερα στην ίδια την κοινωνία λαμβάνοντας υπόψιν πως ότι κάνει ο ίδιος στη τελική είναι φυσικό (βλ. το κάνει και ο ντιφές άρα ΟΚ θα 'μαι) και δεν θα έπρεπε να ντρέπεται γι' αυτό. Κάτι που, ομολογουμένως, είναι σημαντικό και δεν έχεις και πρόσβαση σε τέτοιου είδους πληροφορία τόσο εύκολα.

Ίσως συμβεί και το αντίθετο, αλλά ποιος μπορεί να κρίνει; Τι μπορεί να είναι πραγματικά "ντροπιαστικό" και να παραμείνει ως έχει & για τα επόμενα πεντακόσια (500) έτη;

Εμένα κάτι μου λέει ότι δεν έχεις καταλάβει σε ποιους απευθύνεσαι εδώ μέσα (οσον αφορά εμάς τα αρσενικά τουλάχιστον). :Ρ

Ποια ντροπιαστικά μυστικά; Βυζιά, κώλοι, φαπ φαπ, τέλος. Δε θα το φιλοσοφήσουμε κιόλας, άντρες είμαστε, κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε επειδή είμαστε ζώα τη δεδομένη στιγμή.

Ο Λούι τι έχει να πει;

• Like 4
Δημοσ.

Μα δεν θα σας τσιμπάει;;

Προσωπικά σημασία έχει το οπτικό κομμάτι.

Και γουλί τρώγεται :P

• Like 1
Δημοσ.

Να έχω πιει λίγο αλκοόλ, να έχω αραξει, να βαράω μ@λ@κι@ και να φαντάζομαι την Ιωάννα (για την οποία πραγματικά θα έκανα τα πάντα , αλλά τώρα δεν είμαστε ούτε καν γνωστοί) και να μου λέει σιγά κι απαλά με την γλυκιά και τρυφερή φωνή της "Τελείωσε μέσα μου".

τόσες σελίδες είναι ο μόνος που τελικά είπε κάτι....

ακόμα να καταλάβετε. .. .

• Like 4
Δημοσ.

Σε λάθος timing γίνονται οι συναντήσεις insomniacs.

insomnia swingers club

προσεχε γιατι με αυτον τροπο κολλας ασχημα (και χωρις ουσια*) χωρις να το παρεις χαμπαρι

*αν και σηκωνει πολυ κουβεντα αυτο

Δημοσ.

insomnia swingers club

προσεχε γιατι με αυτον τροπο κολλας ασχημα (και χωρις ουσια*) χωρις να το παρεις χαμπαρι

*αν και σηκωνει πολυ κουβεντα αυτο

Σορρυ, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...