Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια! Θελω ενα καλο tablet 10αρι android.. στα galaxy βλεπω να υπαρχει θεμα με τη μπαταρια! Τι προτινετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να σε βοηθησουν καλυτερα,πες για τι χρήσεις το θέλεις+ μέχρι τι ποσό... δίνεις! 

* έχεις κάποιες προτιμήσεις σε συγκεκριμένες μάρκες tablet?

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

Για κανονικη χρηση το θελω δηλαδη πλοηγηση στο ιντερνετ,μουσικη και διαβασμα (pdf,word κτλ). Προτιμησεις σε εταιριες δεν εχω,απλα να ναι δοκιμασμενες, οπως samsung, le novo η sony.. ειμαι αναμεσα σε galaxy tab pro 10, galaxy tab s 10, galaxy note 10, le novo yoga 10 kai zony xperia z 10. απλα εχω διαβασει για κατι θεματακια στα samsung με τη μπαταρια που δεν ξερω αν ισχυουν, γιαυτο ηθελα γνωμες. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

εχει μικρη αναλυση. Αν χρειαστει να προτιμησω αναλυση οθονης η διαρκεια μπαταριας προτιμω να μου κραταει ελαφρως λιγοτερο και να εχει καλη αναλυση! Και δεν ξερω αν οντως ισχυουν ολα αυτα με τη μπαταρια. Δε βγαζουν 1 μερα χρησης τα galaxy;

Δημοσ.

"Για κανονικη χρηση το θελω δηλαδη πλοηγηση στο ιντερνετ,μουσικη και διαβασμα (pdf,word κτλ)."

E, τι την θέλεις την σουπερ ουαου ανάλυση? 

Δημοσ.

καλησπέρα

για να μην ανοίγω νέο θέμα να κάνω εδώ την ερώτησή μου...

θέλω για τη μητέρα μου ένα 10άρι όσο πιο χαμηλά γίνεται σε τιμή

επώνυμο (asus memopad) με 1GB ram  181.00€

ή Bitmore με 2GB ram 142.00€;

δηλαδή, θα έχω τόσα προβλήματα με το bitmore που δεν αξίζει το 1GB παραπάνω και τα 40€ λιγότερα;

επισήμανση: από Ελλάδα για άμεση παραλαβή και χωρίς μπλεξίματα σε περίπτωση χρήσης εγγύησης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...