Προς το περιεχόμενο

Αγορα Φθηνου Tablet (<50ευρώ) για τη μητέρα!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα σταυρόλεξα περάσαμε στη Πασιέντζα, από τη πασιέντζα στο Farm Frenzy και πλέον είμαστε Fun του CANDY CRUSH (!!!!) και όλων των συναφών χαζοπαίχνιδων!!!!
Η χρήση είναι καθαρά για παιχνιδάκια, Cudy Crush και όλοι οι κλώνοι του!!! Ότι κυκλοφορεί με αυτή τη μορφή το κατεβάζουμε!
Επειδή όμως μιλάμε και για άτομο μη εξοικειωμένο με τη τεχνολογία (το τάμπλετ βρίσκεται συχνά μεσα στα αλεύρια κατά το μαγείρεμα ή στις μέσα στις στάχτες όταν καπνίζουμε) δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί μια μικρή περιουσία για αγορά αξιοπρεπούς τάμπλετ.

Στο ζητούμενο............. Αναζητείται τάμπλετ αξίας κάτω των 50 ευρώ καθαρα για τέτοια παιχνιδάκια χωρίς πολλές πολλές απαιτήσεις σε ταχύτητα και smoothes, απλά μην είναι για τα μπάζα εντελώς γιατί θα αρχίσει να το "χτυπάει" για να πάρει μπρός!!!!
Σήμερα μου ήρθε αυτό σε newsletter του e-shop... Το γνωρίζει κανένας?

Link.png Site: SERIOUX SURYA ANTARES SMO72HD 7'' HD DUAL CORE 8GB WIFI ANDROID 4.2 JB BLACK 38.90 €
Καμία αντιπρόταση?
Επίσης δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω από το θείο Τσιν-Τσαν (!!!), δεν με περιορίζει ο χρόνος, πρόσφατα πήρα από cooli cool κινητό για το ξάδελφο και δεν είχα παράπονο.

Δημοσ.

και το πλαίσιο έχει αντίστοιχα tablet και ρίξε μια ματιά και στο skroutz εγώ που μου είχαν δώσει ένα turbox tablet να περάσω  playstore γιατί δεν έχει αξιοπρεπέστατο και πολύ εύκολη διαδικασία θα βάλει και το eshop καμιά προσφορά αύριο που ξεκινάει καινούριο crazy sundays 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχε παρει μια ξαδελφη μου δυο τετοια, το ενα σταματησε να δουλευει μετα απο δυο μερες και το αλλο επιανε wifi max στο 1 μετρο, πηγανε και τα δυο πισω στο πλαισιο και της δώσανε αλλα.

η οθονη απεσια, η μπαταρια μια απο τα ιδια, αυτα τα δυο κυριως ηταν τα ασχημα που ειχε.

Α και τελευταίο πριν σου προτείνω μερικα ταμπλετ, απαίσια γωνια θέασης, εαν δεν το κοιτας σε ευθεία και το γύρεις λιγο δεν βλεπεις τιποτα.

ενα τετοιο πχ ειναι μακραν καλύτερο, πιστεύω αξιζει τα 30παραπανω ευρω

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a7-10-adam-tablet-7-8gb-mayro/prod7350211pp/

ή και αυτο http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=1096

Επεξ/σία από hackerW32
Δημοσ.

Θα έλεγα VERO αλλά έχουμε ήδη ένα τέτοιο και χάλασε στο πρώτο χρόνο. Αν και εντός εγγύησης δεν άξιζε η επισκευή τους καθώς τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. 
Πλαίσιο ή κιτρινομάγαζο θα προτιμηθούν, όντως.
Έχει κανείς σας επαφή με κανένα?

Δημοσ.

εαν εισαι κοντα στο πλαισιο παρε ενα του 50αρικου. γιατι λεω κοντα; γιατι ειναι πολυ πιθανό να σου δώσουν ελατοματικο, οποτε μην πηγαινόρχεσαι μακρια.

επισης θα σου πρότεινα να δοσεις τα διπλάσια λεφτα, βαλτο με δωσεις εαν ειναι και μπορεις. νομιζω ενα 100αρι αξιζει γιατι θα βγαζει τα ματια της με τις οθονες που εχουν. ακομα καλύτερα μπορεις να πας να τα δεις απο κοντα.

ειχε παρει μια ξαδελφη μου δυο τετοια, το ενα σταματησε να δουλευει μετα απο δυο μερες και το αλλο επιανε wifi max στο 1 μετρο, πηγανε και τα δυο πισω στο πλαισιο και της δώσανε αλλα.

η οθονη απεσια, η μπαταρια μια απο τα ιδια, αυτα τα δυο κυριως ηταν τα ασχημα που ειχε.

την λογική ότι το plaisio πουλάει ελαττωματικά  προϊόντα ποτέ δεν την κατάλαβα από όπου και να το πάρεις στα χρήματα αυτά μέτριο θα είναι  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλο μετρια οθονη μετρια μπαταρια κλπ και αλλο να μην αναβει.

απλα αυτα στο 50αρι απο το πλαισιο δεν αξιζουν πανω απο 20€.

παντος το Το SERIOUX SURYA ANTARES δεν θα το επερνα, ουτε το ονομα δεν μαρεσει ουτε τα mah της μπαταριας.

στα 50 € δεν βρίσκεις κατι καλητερο η αληθεια ειναι. (εκτός εαν κοιταξεις μεταχειρισμένα)

μονο εαν ανεβεις στα 70-80€ θα βρεις κατι καλο

Επεξ/σία από hackerW32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα συμφωνησω με τον παραπνω για το λενοβο δωσε κατι παραπανω παρε αυτο

http://www.e-shop.gr/tablet-asus-memo-pad-7-me70c-gps-white-p-PER.909699

ειναι σε προσφορα ως και σημερα!

αλλιως παρε επιπεδου τετοιοιυ σε μαρκα και αξια -μεταχειρισμενο -ωστε να σου βγει 50αρικο....

προταση:

παντως ειτε ετσι η  αλλιως ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ να βαλεις αγγελια στη κατηγορια " ταμπλετ"- "διαφορα" που να γραψεις οτι ζητας σφραγισμενο 7αρι ταμπλετ με 50€ ολο και καποιος μπορει να πουλαει καποιο που το εκαναν δωρο ή το ανοιξε το ειδε και το δινει για χ λογους. (ετσι θα παρεις καποιο που αξιζει 65 - 70 και θαναι πιο δυνατο -καλυτερο)  

Επεξ/σία από Athens44
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...