web_assasin Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλησπερα αλανια μου. εχω μια usb wifi κεραιουλα στο μπαλκονι και παιρνω ιντερνετ απο το φιλο απεναντι. υπαρχει τροπος να το περασω στο router μου μεσα στο σπιτι,ωστε να κανω διαμοιρασμο στις συσκευες μεσα στο σπιτι? δοκιμασα με 2 usb wifi αλλα δεν δουλεψε ποτε,ειτε με το connectify ειτε με αλλο software. θελω απαραιτητα να παιρνει ιντερνετ μια android συσκευη,κατι που δεν υποστηριζοταν απο τα διαφορα software.. ευχαριστω!
corsair04 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 θες repeater με αυτά δεν κανείς τίποτα πάρε ένα όχι πολύ ακριβό σεταρισε το και θα έχεις internet σε όλο το σπίτι . έχω δοκιμάσει αυτό φθηνό και κάλο λίγο δύσκολο στο σεταρισμα αλλά κάλο
web_assasin Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν εχω προσβαση στο router,το connectify δε δουλευει γενικοτερα;
corsair04 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 δεν χρειάζεται να έχεις πρόσβαση στο royter το repeater αυτό κάνει πιάνει το σήμα και το ενισχύει εφόσον ξέρεις τον κωδικό από το wifi με την κεραιουλα δεν κάνεις τίποτα αλλά πλέον η adsl είναι φθηνές όλα αυτά είναι ημίμετρα,
web_assasin Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 δεν χρειάζεται να έχεις πρόσβαση στο royter το repeater αυτό κάνει πιάνει το σήμα και το ενισχύει εφόσον ξέρεις τον κωδικό από το wifi με την κεραιουλα δεν κάνεις τίποτα αλλά πλέον η adsl είναι φθηνές όλα αυτά είναι ημίμετρα, αλλο θεμα αυτο,περιμενω μηπως αλλαξω σπιτι και δε θελω να τους δωσω το 50ρικο. με αλλο router δε μπορω να κανω τη δουλεια του repeater? το usb θα χρησιμοποιηθει πουθενα?η το καταργουμε? το usb ειναι 2 μετρα ψηλα εξω για να πιασει το αλλο router,πως θα το πιασω απο μεσα με το repeater? η μηπως εννοεις κεραια τυπου tplink tl wn7720n πχ?
corsair04 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 oxi άλλη δουλειά κάνει το router άλλη το repeater , τα usb θα τα έχεις μόνο για την συσκευή που είναι συνδεδεμένα ας πούμε σε ένα pc όχι για διαμοιρασμό το repeater αυτή είναι η δουλειά του να πιάνει ένα σήμα και να το ενισχύει αλλά ορισμένα repeaters έχουν πρόβλημα με παλιές συσκευές android από το 4 και μετά όλα ok
web_assasin Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 πρεπει να παρω δλδ κεραια οπως αυτη που παρεθεσα πριν? δεν εχω καταφερει να ρυθμισω ποτε τετοια κεραια.. υπαρχει μια διαθεσιμη,μπορω να τη δοκιμασω αυριο,αλλα μου σπαει το στομαχι..
corsair04 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 κανε μια προσπάθεια αλλά αφού το θες για λίγο καιρό δεν αξίζει να το αγοράσεις
web_assasin Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 διαβασα οτι αν υπαρχει ρουτερ με wds οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις ως repeater,τι παιζει με αυτο? το δικο μου το υποστηριζει.
corsair04 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 λογικά πρέπει να έχεις modem/router από τον παροχο σου οποτε δεν νομίζω να υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα τώρα εάν έχεις αγοράσει κάποιο άλλο μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο manual
web_assasin Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 απο hol ειναι οντως,εχω και ενα matrx απο οτε. στο interface του ρουτερ της hol ομως,στο μενου του wds ειδα να εμφανιζεται ενα διαθεσιμο ρουτερ,δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο καπου. https://www.dropbox.com/s/50wylgox48d4ovb/hol.jpg?dl=0
corsair04 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι κάνει αλλά πιθανών θα έχει μικρή εμβέλεια αυτό που θες το βρίσκει σαν modem Sent from my iPhone using Insomnia
web_assasin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοιγω αλλο νημα,εχω την κεραιουλα που ανεφερα πιο πανω,την TPLINK WA7210N και δε μπορω να τη σεταρω με τποτ. εχω τον κωδικο απο ενα ρουτερ ενος γειτονα,πιανω και ενα χωρις κωδικο αλλα μονιμως κολλαει στο μη αναγνωρισμενο δικτυο. ως τι πρεπει να το σεταρω,σα repeater,σαν access point,η τι? επισης δε μπορω να βγαλω ακρη με τις καρφωτες ip,μπαινω με καρφωτη στο interface της κεραιας,αλλα απο εκει κ περα δεν ξερω τι παιζει. edit τα καταφερα και συνδεθηκα,μονο που το ιντερνετ ειναι εξαιρετικα αργο,ενω οταν συνδεομαι στο ιδιο ρουτερ με το usb wifi πηγαινει μπαλα.. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από web_assasin
web_assasin Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Συνεδεσα την εξωτερικη κεραια με ενα ρουτερ κ δινω ιντερνετ με wifi απο εκει. το περιεργο ειναι οτι ενω το λαπτοπ παιρνει κανονικα ιντερνετ απο το wifi,το android συνδεεται στο ρουτερ αλλα δεν εχει ιντερνετ.. καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα