nickolas Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Έχω για default search στον chrome το google. Κάθε φορά όμως που θα γράψω κάτι στην μπάρα ή θα κάνω δεξί κλικ και google search, αρχικά θα βγει στην μπάρα το google search και αυτόματα, πριν δω αποτέλεσμα, στο ίδιο παράθυρο μου το γυρνά σε yahoo search! Τί μπορώ να κάνω? Επίσης τελευταία μου βγάζει μόνιμα αριστερά ένα related searches με διαφημίσεις
CMD Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κοίτα στα προγράμματα σου μήπως έχεις το yahoo protect και γενικά κάποιο browse protect.
David20 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω για default search στον chrome το google. Κάθε φορά όμως που θα γράψω κάτι στην μπάρα ή θα κάνω δεξί κλικ και google search, αρχικά θα βγει στην μπάρα το google search και αυτόματα, πριν δω αποτέλεσμα, στο ίδιο παράθυρο μου το γυρνά σε yahoo search! Τί μπορώ να κάνω? Επίσης τελευταία μου βγάζει μόνιμα αριστερά ένα related searches με διαφημίσεις Ανεβα πανω και δεξια στο μικρο πλαισιο,(αυτο που ειναι αμεσως δεξια της μεγαλης μπαρας διευθυνσεων),πατα το βελακι ή το συμβολακι "+",και επελεξε google αντι yahoo,amazon κλπ κλπ σε πρωτη φαση...Ουπς,chrome γραφεις..Αυτο που σε ειπα στο mozilla ειναι,δεν θυμαμαι καθολου αν εχει τετοιo πλαισιο. ο chrome Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από David20
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του chrome και κατέβα Αναζήτηση, ποια έχει σαν προεπιλεγμένη; Βάλε Google και πάτα στη Διαχείριση και διέγραψε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης πάρα πάνω αριστερά στο Επεκτάσεις και αν έχει κάτι για το yahoo διέγραψε το. Τέλος κατέβασε adwcleaner (πάτα στο Download Now @ bleeping computer) και κάνε έναν έλεγχο και καθαρισμό. 1
nickolas Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ. Δυστυχώς τίποτε από αυτά δε λειτούργησε. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τον chrome και προς το παρόν όλα καλά!
David20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ. Δυστυχώς τίποτε από αυτά δε λειτούργησε. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τον chrome και προς το παρόν όλα καλά! Ασχετως με αυτο που εκανες τελικα και πετυχε πιστευω οτι κατι δεν εκανες καλα και δεν το ελυσες αρχικα.Κατι δεν πρεπει να εκανες σωστα σε αυτα που σε ειπε ο micos000 παραπανω,αλλα αφου λες οτι τα καταφερες με αυτον τον τροπο οκ τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα