MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Η ΗΟΝDA Ιαπωνικη δεν ειναι ? Δηλαδη τα κινεζικα ειναι τοσο μαπα που αμα κανεις ενα αλμα ραγιζει ο σκελετος ? Εγω σκεφτομαι για ΚΤΜ SUZUKI KAWASAKI YAMAHA KAI HONDA. Αλλα απο οτι εχω ψαξει ειναι ολα πανω απο 1000 ευρο.Ενω το crf εχει 350 δεν ξερω θα ψαξω αν βρεις κατι καλο σε καλι τιμη αν μπορεις στειλε μου το παντως ευχαριστω για την βοηθεια θα ψαξω και μπορει να σε ρωτισει και τιποτα . Εσυ ποσο χρονων εισε και ξερεις τοσα πραγαμτα ? εχεις και εσυ mini moto ? αν ναι τι μαρκα ποσο εχει ? σχεδον ολα τα κινεζικα αντιγραφα CRF50 και 70 τα βαφτιζουν "honda" στις αγγελιες αν ειχα λεφτα-χρονο-χωρο θα ειχα καμμια 10αρια και θα τα κυκλοφορουσα με πινακιδα απο παπι αν δεν εχεις λεφτα και δεν προτιθεσαι να μαθεις να τα συντηρεις, καλυτερα ασχολησου με ποδηλατο. Θα διασκεδασεις ΠΟΛΥ περισσοτερο και εχουν και πιο ευκολη συντηρηση https://www.youtube.com/watch?v=XZV7DcUvIfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimShadyLP Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 σχεδον ολα τα κινεζικα αντιγραφα CRF50 και 70 τα βαφτιζουν "honda" στις αγγελιες αν ειχα λεφτα-χρονο-χωρο θα ειχα καμμια 10αρια και θα τα κυκλοφορουσα με πινακιδα απο παπι αν δεν εχεις λεφτα και δεν προτιθεσαι να μαθεις να τα συντηρεις, καλυτερα ασχολησου με ποδηλατο. Θα διασκεδασεις ΠΟΛΥ περισσοτερο και εχουν και πιο ευκολη συντηρηση https://www.youtube.com/watch?v=XZV7DcUvIfc Εχω καλο ποδηλατο για μηχανακι ψαχνω τωρα .Δεν υπαρχει τιποτα καλο με 350-600 σε μεταχειρισμενο.Αν παρω το crf πως λες να ενταξει γιατι ειμε 12 σε 3 χρονια βγαζω διπλωμα για 50 cc μηχανη με ασφαλεια και πινακιδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 παρε καλυτερα εντουρακι πινακιδατο 50cc διχρονο (παιζουν και 80cc kit που σπερνουν), στηστο για χωμα, και οταν βγαλεις διπλωμα, του βαζεις 2 λαστιχα πιο δρομισια (με τα τακουνια στα νερα ειναι λες και πατας σε παγο) ή παιρνεις δευτερο ζευγαρι ζαντες για γρηγορες αλλαγες, και θα μπορεις να κυκλοφορεις και στο δρομο δες και εταιριες σαν beta, gas gas και fantic (αν και δυσκολο εδω περα). Αυτες βγαζουν real enduro μηχανακια με πινακιδα και 50αρι μοτερ. τα γιαπωνεζικα 50αρια συνηθως ειναι on-off ψευτοenduro, με πλαισιο σαν τσιχλα και θελουν πολυ δουλεια σε αναρτησεις, μετα απο τις πρωτες 5-6 ωρες στο χωμα aprilia και derbi ειναι καπου στη μεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimShadyLP Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 thx θα ψαξω. Μηπως εχεις να μου στειλεις κανενα λινκ να δω ? παρε καλυτερα εντουρακι πινακιδατο 50cc διχρονο (παιζουν και 80cc kit που σπερνουν), στηστο για χωμα, και οταν βγαλεις διπλωμα, του βαζεις 2 λαστιχα πιο δρομισια (με τα τακουνια στα νερα ειναι λες και πατας σε παγο) ή παιρνεις δευτερο ζευγαρι ζαντες για γρηγορες αλλαγες, και θα μπορεις να κυκλοφορεις και στο δρομο δες και εταιριες σαν beta, gas gas και fantic (αν και δυσκολο εδω περα). Αυτες βγαζουν real enduro μηχανακια με πινακιδα και 50αρι μοτερ. τα γιαπωνεζικα 50αρια συνηθως ειναι on-off ψευτοenduro, με πλαισιο σαν τσιχλα και θελουν πολυ δουλεια σε αναρτησεις, μετα απο τις πρωτες 5-6 ωρες στο χωμα aprilia και derbi ειναι καπου στη μεση Επισης στην ηλικια μου θα μπορω να τα οδηγησω με υψος 1,45 η δεν θα φτανω στο τιμονι και τα ποδια μου θα ειναι μεχρι τα πατακια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 αυτο παιζει να ειναι ΓΑΜΑΤΗ ευκαιρια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1224698/ αν εχεις facebook ψαξε για "fuoristrada co" (ειναι οι αντιπροσωπο) ειναι σωστοι επαγγελματιες και τελειωμενοι εντουραδες. Ρωτα τους τι παιζει με τα ανταλλακτικα μπορεις να σκαψεις την σελα, να μειωσεις τις διαδρομες των αναρησεων και να βαλεις 19"-16" ζαντες, που βρισκεις εντουρολαστιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimShadyLP Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 αυτο παιζει να ειναι ΓΑΜΑΤΗ ευκαιρια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1224698/ αν εχεις facebook ψαξε για "fuoristrada co" (ειναι οι αντιπροσωπο) ειναι σωστοι επαγγελματιες και τελειωμενοι εντουραδες. Ρωτα τους τι παιζει με τα ανταλλακτικα μπορεις να σκαψεις την σελα, να μειωσεις τις διαδρομες των αναρησεων και να βαλεις 19"-16" ζαντες, που βρισκεις εντουρολαστιχα. Ο πατερας μου εχει Enduro και μου φενεται μεγαλο εχει το Suzuki DR250 1997 Επισης τοσο κοντος που ειμε δεν νομιζω να προκειτε να φτασω ( 1,45 ) οποτε μαλλον ακυρο το Enduro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 παιζει και το polini xp4 που βγαζει πινακιδα, αλλα ειναι ακριβο και μετα απο λιγο θα σου πεφτει μικρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimShadyLP Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 παιζει και το polini xp4 που βγαζει πινακιδα, αλλα ειναι ακριβο και μετα απο λιγο θα σου πεφτει μικροοντως αλλα μου φενεται μεγαλο μαλλον θα παρω ενα καθαρο κρος μονο για χωματα και βλεπουμρ σε 3 χρονια θα ψαξω για καμια καλι μαρκα σε τιμη ευκαιριας αν βρεις κατι ειδοπησε αν μπορεις.παιζει και το polini xp4 που βγαζει πινακιδα, αλλα ειναι ακριβο και μετα απο λιγο θα σου πεφτει μικροοντως αλλα μου φενεται μεγαλο μαλλον θα παρω ενα καθαρο κρος μονο για χωματα και βλεπουμρ σε 3 χρονια θα ψαξω για καμια καλι μαρκα σε τιμη ευκαιριας αν βρεις κατι ειδοπησε αν μπορεις.Oops ορθαγραφικα λαθη καλη και ειδοποιησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ειμαι 1.70 και ειχα μηχανακι 225 κιλα αδειο (με υγρα συνεπιβατη και τριβαλιτσο 300+) και υψος σελας 850χιλ και ημουν μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimShadyLP Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ειμαι 1.70 και ειχα μηχανακι 225 κιλα αδειο (με υγρα συνεπιβατη και τριβαλιτσο 300+) και υψος σελας 850χιλ και ημουν μια χαρα Δεν ξερω φιλε τι να διαλεξω. http://www.dirt-motos.car.gr/bikes/view/4511830/ τι λες για αυτο η μηπως ειναι μουφα και πολυ χαμηλο παντος θα ειναι η πρωτη μου εμπειρια γιατι δεν εχω ξαναοδηγησεις. Δεν ξερω φιλε τι να διαλεξω. http://www.dirt-motos.car.gr/bikes/view/4511830/ τι λες για αυτο η μηπως ειναι μουφα και πολυ χαμηλο παντος θα ειναι η πρωτη μου εμπειρια γιατι δεν εχω ξαναοδηγησεις. http://www.dirt-motos.car.gr/bikes/view/4998547/ η και αυτο που μου φενεται πιο μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 αυτο που εμφανιζεται το (...830) ειναι για παιδακια για να κανουν γυρω γυρω στο κτημα εισαι σε ηλικια που ψηλωνεις γρηγορα δανεισου ενα παπι σε μια αλανα και μαθε τα βασικα πρωτα πρεπει να δωσεις χρηματα. Ακομα και να παρεις κατι κωψοχρονια, το πιθανοτερο ειναι οτι θα θελει μαζεματα για να γινει μηχανακι και η περνεις 50αρι (στα χαρτια) να μπορει να βγαλει πινακιδα οταν ερθει η ωρα ((αυτο το μηνυμα αναφερεται μονο στα μηχανακια που βγαζουν πινακιδα και κυκλοφορουνε στο δρομο http://www.insomnia.gr/topic/568231-mini-moto-cross/page-2?do=findComment&comment=53976410 )) ή περνεις κατι χωρις να σε νοιαζουν τα κυβικα και η πινακιδα, και οταν πας 16 παιρνεις ενα παπι με κανα 500ευρω, για να μπορεις να κυκλοφορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimShadyLP Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 αυτο που εμφανιζεται το (...830) ειναι για παιδακια για να κανουν γυρω γυρω στο κτημα εισαι σε ηλικια που ψηλωνεις γρηγορα δανεισου ενα παπι σε μια αλανα και μαθε τα βασικα πρωτα πρεπει να δωσεις χρηματα. Ακομα και να παρεις κατι κωψοχρονια, το πιθανοτερο ειναι οτι θα θελει μαζεματα για να γινει μηχανακι και η περνεις 50αρι (στα χαρτια) να μπορει να βγαλει πινακιδα οταν ερθει η ωρα ((αυτο το μηνυμα αναφερεται μονο στα μηχανακια που βγαζουν πινακιδα και κυκλοφορουνε στο δρομο http://www.insomnia.gr/topic/568231-mini-moto-cross/page-2?do=findComment&comment=53976410 )) ή περνεις κατι χωρις να σε νοιαζουν τα κυβικα και η πινακιδα, και οταν πας 16 παιρνεις ενα παπι με κανα 500ευρω, για να μπορεις να κυκλοφορεις Αν μπορεις στειλε μου κανενα λινκ με μηχανη που να την φτανω ή δεν υπαρχει τοσο μικρη χωρις πινακιδες δεν με πειραζει οτι και να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 για να μπλεξεις με μηχανακια, να το ευχαριστηθεις και να μην κινδυνεψεις θελεις λεφτα κατω απο 1000αρικο για κατι ανθρωπινο, δεν πεφτεις, βαλε και εξτρα λεφτα για ρουχα δανεισου ενα παπι σε μια αλανα να δεις τα βασικα, εστω για κανα μισαωρο, και μετα θα μπορεις να κρινεις καλυτερα το τι ακριβως θελεις αυτο το φτανεις σιγουρα, ειναι φτιαγμενο για 5χρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimShadyLP Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 για να μπλεξεις με μηχανακια, να το ευχαριστηθεις και να μην κινδυνεψεις θελεις λεφτα κατω απο 1000αρικο για κατι ανθρωπινο, δεν πεφτεις, βαλε και εξτρα λεφτα για ρουχα δανεισου ενα παπι σε μια αλανα να δεις τα βασικα, εστω για κανα μισαωρο, και μετα θα μπορεις να κρινεις καλυτερα το τι ακριβως θελεις αυτο το φτανεις σιγουρα, ειναι φτιαγμενο για 5χρονα Και ποσο εχει αυτο φιλε ? Και ποσο εχει αυτο φιλε ? το yamaha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 εψαξα την τσαντα μου και δεν τυχαινει να εχω τιμοκαταλογο μαζι μου, sorry. Ρωτα καποιον αντιπροσωπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα