Dantε Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εχω ενα toshiba l300d που φτανει αισιως τα 7 χρονια. Τωρα τελευταια παρατηρησα οτι ακομα και οταν καθομαι στην επιφανεια εργασιας δουλευει σε φουλ συχνοτητα χωρις να εχει cpu load και να κανει κατι. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να δουλευει υπερωριες το ανεμιστηρακι και να ανεβαζει και θερμοκρασια. στα bios δεν εχει αλλαξει κατι,αν και τσεκαρα τις επιλογες. τωρα τελευταια εκανα φορματ αλλα δεν θυμαμαι αν το εκανε και απο πριν. εχω μονο τα απαραιτητα εγκατεστημενα μιας και το εχω για browsing και καμια ταινια. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 απο το task manager δειχνει ποια εφαρμογη τον απασχολει? κανε και scan για ιους, επειδη λογο athlon ανεβαζει αμεσως θερμοκρασια ακομα και σε ηπιες καταστασεις το εχεις ανοιξει ποτε για καθαρισμα και αλλαγη παστα?
Amix Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εχω και εγω ενα L300D με athlon επεξεργαστη αλλα δεν εχω το εξης προβλημα...οπως ειπε και ο απο πανω δες απο το task manager αν κανα προγραμμα δουλευει στα 100%
Dantε Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 απο το task manager δειχνει ποια εφαρμογη τον απασχολει? κανε και scan για ιους, επειδη λογο athlon ανεβαζει αμεσως θερμοκρασια ακομα και σε ηπιες καταστασεις το εχεις ανοιξει ποτε για καθαρισμα και αλλαγη παστα? Ναι το ειχα ανοιξει προσφατα για καθαρισμα και παστα.δεν πρεπει να ειναι εκει το θεμα. εχω το cpu meter στην επιφανεια και το παρακολουθω.παλια η συχνοτητα επεφτε.τωρα ειναι μονιμα καρφωμενη στα 1900 και το cpu usage στο 0%.αντε να παει 3-4%,δε παει παραπανω εαν δε κανω κατι εγω.παρολα αυτα υπερωρια ο ανεμιστηρας.κατι πρεπει να το εμποδιζει να πεσει η να εφαγε κανα κοκομπλοκο? κοιταξα και τις επιλογες των windows αλλα δεν βρηκα κατι...
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 πηγαινε απο τον πινακα ελεγχου και κοιτα στο σχεδιο παροχης ενεργειας αν ειναι στις υψηλες επιδοσεις, βαλτο στην εξισορροπηση
Dantε Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Στην εξισορροπηση το εχω. Τελικα βρηκα που την ειχα κανει τη βλακεια. Τοσο καιρο δε το εβρισκα και τωρα που εκανα θεμα το βρηκα. Εχει μια επιλογη στις επιλογες για προχωρημενους στα σχεδια ενεργειας που λεει κατι για αποδοση επεξεργαστη και λεει ενα ελαχιστη επιδοση επεξεργαστη και το ειχα 100%.πατησα και γυρισε στα defaults και ηταν στο 5%.ε και τοτε ολα οκ. φαινεται αυτο δε το αφηνε να ριξει συχνοτητα αφου το ειχα στο 100% εγω ως ελαχιστο.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ναι αυτο ακριβως σου ελεγα το ειχες στις υψηλες επιδοσεις, στο default το ριχνει 700-750mhz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα