DJJordan Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, πρόσφατα αναβάθμισα μητρική+(επεγεργαστή+μνήμη), το τροφοδοτικό είναι επίσης καινούριο, από μητρική gigabyte ga-ma770-ds3 με athlon 64 x2, σε gigabyte ga-78lmt-usb3 με athlon fx 4300 το πρόβλημα είναι ότι η νέα μητρική μου δίχνει εντελώς λάθος τιμές στους σένσορες που αφορούν το τροφοδοτικό, σε προγράματα όπως everest και HWinfo, δηλαδή δίχνει αρκετά χαμηλότερη τάση στα 12, 5 και 3,3 volt επίσης έχει χαθεί η ένδειξη στροφών του ανεμιστήρα τροφοδοτικού Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω αυτές τις ενδείξεις;
conkal Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ναι με επιστροφη της καρτας πισω στο καταστημα που την πηρες.... ισως αν συνεννοηθεις πρωτα με την gigabyte να εχεις καλυτερη τυχη
WalkerSW Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Για να έχει ένδειξη στροφων στον ανεμηστήρα του τροφοδοτικου θα πρέπει αυτο προφανώς να συνδεεται με τρίπινο πανω στην μητρική ... Τετοια δυνατοτητα έχουν λιγ τροφοδοτικά και αμφιβάλλω αν έχεις τετοιο εσύ.... Αυτο που θα διαβαζαν σαν ανεμηστήρα τροφοδοτικου τα προγράμματα στην παλια μητρική το πιο πιθανο ειναι να ήταν καποιος απλός ανεμηστήρας του κουτιου που κατα πασα πιθανοτητα διαβάζεται και στην τωρινή μητρική απλα με αλλο ονομα!! Ουτε οι λανθασμένες ενδείξεις για της τασης του ρεύματος ειναι προβλημα της μητρικής .. σ επολλες μητρικες το κανουν αυτο και εχει σχεση με την συμβατοτητα του εκαστοτε προγραμματος με τους σενσορες της μητρικής!! 1
conkal Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ασ στειλει μια ερωτηση στην gigabyte στο support τους. http://esupport.gigabyte.com/ Επισης εννοειται οτι θα πρεπει να κοιτας με το προγραμμα της εταιριας ετσι ? οχι καποιο αλλο
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 και στον δικό μου συνδιασμό δείχνει λαθός τιμές και σε καμία περίπτωση δεν έχω μούφα τροφοδοτικό. Τα ίδια πάνω κάτω έδειχνε και με το enermax fma2 που είχα πρίνα το XFX.
manzah80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μονο στο προγραμα της γιγα θα δεις σωστα τις τιμες και μενα παντου λαθος μου τα βγαζει δεν εχει τιποτα το τροφοδοτικο σου.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Επισης και σωστα να δειχνει τις τασεις,κατα πασα πιθανοτητα (κατα 99%) θα ειναι λαθος οι τασεις. τελος δοκιμασε με το hwinfo να δεις εκει τι σου δειχνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα