AlienTechGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στο forum, Ετοιμάζω νέο συστηματάκι για πάρτι μου και ψάχνω για μητρική.Το θέμα τώρα είναι,ότι δεν ξέρω τι μητρική να πάρω.Για αρχή το σύστημα θα έχει έναν φθηνό Celeron/Pentium και στη συνέχεια θα μπει ένας σοβαρότερος επεξεργαστής (μάλλον Broadwell). Ξέρει κανένας αν θα βγουν locked Broadwell επεξεργαστές για 1150 ή μόνο unlocked;;Τι να προτιμήσω;;Να πάω σε H97 και να "αρκεστώ" σε 1600άρες μνήμες και μη OCable επεξεργαστές ή να πάω σε Z97;; Επειδή πάντως παίζει και να βάλω κάποιον i3 αντί για Broadwell,μήπως να έμενα σε H97;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SwagJim Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πάρε z97 ρε συ,δεν είναι μεγάλη η χρηματική διαφορά.Πάρε απο τώρα έναν καλό i5 επεξεργαστή να τελειώνεις καθώς δεν αναμένουμε κάποιο σοβαρό άλμα επιδόσεων στους broadwell σε σχέση με τους haswell. Ορίστε μια καλή z97 μητρική http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-z97-k-retail-p-PER.523186
pnick Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Broadwell συμβατοί με Ζ97 θα είναι από όσο έχω δεί δύο και ξεκλείδωτοι (με C στο τέλος). Θα υπάρχουν και κλειδωμένοι αλλά για άλλο socket. H πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με τους Haswell θα είναι οι Skylake.
AlienTechGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μάλιστα...τους skylake πότε τους περιμένουμε;;Θα υποστηρίζουν DDR3 ή μόνο DDR4;;Με λίγα λόγια,επειδή βιάζομαι τώρα για σύστημα,να στήσω ένα budget συστηματάκι για τώρα και να επενδύσω σε Skylake όταν βγει ή δεν αξίζει;;
pnick Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Γνώμη μου. Πάρε το καλύτερο που μπορείς την στιγμή που μπορείς και με τα χρήματα που έχεις. Όταν βγούν οι Skylake ήδη θα ανακοινώνονται οι επόμενες γενιές κ.ο.κ. Τί θα κάνεις τότε; Θα ξανα-περιμένεις; 1
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μάλιστα...τους skylake πότε τους περιμένουμε;;Θα υποστηρίζουν DDR3 ή μόνο DDR4;;Με λίγα λόγια,επειδή βιάζομαι τώρα για σύστημα,να στήσω ένα budget συστηματάκι για τώρα και να επενδύσω σε Skylake όταν βγει ή δεν αξίζει;; Διακρίνω μια αμφιβολία στις επιλογές σου. Όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις καταλήξη τι θέλεις δεν μπορείς να ζητάς απάντηση στο ερώτημα Η97 ή Ζ97. Άντε και πήρες Ζ97 και τελικά πάς σε ι3 θα είναι λεφτά για πέταμα. Καλύτερα να πεις τί hardware έχεις τώρα και τί χρήση θέλεις να κάνεις.
AlienTechGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Διακρίνω μια αμφιβολία στις επιλογές σου. Όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις καταλήξη τι θέλεις δεν μπορείς να ζητάς απάντηση στο ερώτημα Η97 ή Ζ97. Άντε και πήρες Ζ97 και τελικά πάς σε ι3 θα είναι λεφτά για πέταμα. Καλύτερα να πεις τί hardware έχεις τώρα και τί χρήση θέλεις να κάνεις. Κατά 99% θα πάω σε budget build με Pentium και H81 μιας και δεν έχω την οικονομική άνεση τελικά να πάω σε αυτό που σκόπευα στην αρχή.Τώρα δεν έχω τίποτα,έχω ξεμείνει εντελώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα