Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μου ονοματισεις τα σοβαρα smartphones! Γιατι το 930 ειναι παρα πολυ καλο! Και οχι δεν μπορεις να συγκρινεις αλλη νοοτροπια λειτουργικου! Δεν μπορεις να συγκρινεις το android με τα windows phone και το iOS ή το Blackberry OS! :)

Για τον @DoYouNote τα σοβαρα smartphones είναι: τα Samsung Galaxy Note, τα Samsung Galaxy Note και τα Samsung Galaxy Note... Α! Και γενικότερα όσα έχουν android είναι αποδεκτά... :)

Πού θα ξαναβρείς άλλη ναυαρχίδα χωρίς led ειδοποιήσεων και glance screen η οποία κάνει ο,τι και το 435 απλά βγάζοντας πολύ καλύτερες φωτογραφίες χάρη σε μια εξαιρετική κάμερα που δεν αποτελεί στοιχείο του λειτουργικού; Είσαι άδικος.

Το software της κάμερας αποτελεί; Γιατί είναι πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο του stock android και είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Επίσης η ποιότητα κατασκευής του είναι καλύτερη από τα περισσότερα κινητά εκεί έξω κ.α. ακόμα, που δεν έχει νόημα να σου αναλύσω, αφού είναι offtopic και δεν θέλεις να ακούσεις έτσι κι αλλιώς...

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ως σοβαρά smartphones ορίζω οποιοδήποτε android άνω των 250 ευρώ, δηλαδή από G2 και πάνω. Το λειτουργικό είναι το παν. Το 930 το έχει φίλος μου και ψήνουμε και καφέ αν χρειαστεί πάνω του. Γρήγορο κινητό χαρη στα smooth animations, καλή κάμερα αλλά αν είναι να αφήσει κάποιος android συσκευή από αυτές που ανέφερα παραπάνω για να πάει σε 930 είναι σαν να γυρνάει στην εποχή του λίθου. Αν βέβαια περιορίζεται σε χρήση τηλεφωνου, μηνυμάτων δεν θα καταλάβει διαφορά ή αν η μέχρι τώρα εμπειρία του ήταν με κανα xperia neo v θα νομίζει οτι βρήκε την Μέκκα της τεχνολογίας και θα του φαίνεται παράξενο που μια τέτοια συσκευή υπολείπεται του ανταγωνισμού και δεν μπορεί να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη.

Δημοσ.

Αστο doyounote σε εχουν παρει χαμπαρι ακομα και οι πετρες...δεν εχεις αφησει θεμα με windows ή windows phone που να μην κραζεις..

Πηγαινε σε παρακαλω στα θεματα με android να βοηθησεις ωστε να γινεις και ποιο χρησιμος...

• Like 5
Δημοσ.

Γρήγορο κινητό χαρη στα smooth animations

Γρήγορο χάρη στα smooth animations; Δε βγάζουν νόημα αυτά που λες.

Κανονικά έπρεπε να πεις:

Έχει smooth animations επειδή είναι γρήγορο και αυτό γιατί το λειτουργικό είναι σωστά δομημένο και optimized πάνω στο hw.

Τέλος πάντων, κινητό των 250 ήταν και το Galaxy S Advance. 2 πήρχαν στην παρέα. Και τα δύο άρχησαν να lag-άρουν στο πρώτο δίμηνο. Galaxy S2 (Plus). Στο 6μηνο. Galaxy S3. Λίγο παραπάνω από 6μηνο. Galaxy Note, καλύτερο από τα άλλα, αλλά το ελάχιστο lagging εμφανές κοντά στο 3μηνο. Θα δείξει και το G2, αν και φαίνεται υποσχόμενο.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ως σοβαρά smartphones ορίζω οποιοδήποτε android άνω των 250 ευρώ, δηλαδή από G2 και πάνω. Το λειτουργικό είναι το παν. Το 930 το έχει φίλος μου και ψήνουμε και καφέ αν χρειαστεί πάνω του. Γρήγορο κινητό χαρη στα smooth animations, καλή κάμερα αλλά αν είναι να αφήσει κάποιος android συσκευή από αυτές που ανέφερα παραπάνω για να πάει σε 930 είναι σαν να γυρνάει στην εποχή του λίθου. Αν βέβαια περιορίζεται σε χρήση τηλεφωνου, μηνυμάτων δεν θα καταλάβει διαφορά ή αν η μέχρι τώρα εμπειρία του ήταν με κανα xperia neo v θα νομίζει οτι βρήκε την Μέκκα της τεχνολογίας και θα του φαίνεται παράξενο που μια τέτοια συσκευή υπολείπεται του ανταγωνισμού και δεν μπορεί να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη.

Κατσε θες να μου πεις οτι κινητο Android πανω απο 250€ δεν ψηνεις καφε γιατι δεν ζεστενεται; Θες να μας στειλεις ολους τωρα; Αν ειναι ετσι πεταω μεσα το Blackberry Q10 που ειναι stable λειτουργικο με εφαρμογες android να παιζουν και χωρις κανενα κολλημα και δεν ψηνεις καφε! :P

• Like 2
Δημοσ.

Και για πες μας DoYouNot.. Πως αξιοποιείς εσύ τη "Μέκκα της τεχνολογίας" των Android >250 κινητών; Μήπως είσαι κανένας dev και ξες τί λες κι εμείς σε παρεξηγήσαμε;

• Like 3
Δημοσ.

Φήμη με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας των Lumia:

5'7 inch display QHD. Qualcomm 64 bit 8core processor. 3giga ram. 32gb storage + microSD support. 20MP camera with triple LED flash. 5MP front facing camera. 3300mah battery

Εγώ έχω την αίσθηση οτι η microsoft θα παίξει με intel επεξεργαστές απο εδώ και πέρα θα δείξει ...

Δημοσ.

Αν και γω κράζω λίγο τη microsoft γιατί είναι πιο αργή και από το ελληνικό δημόσιο, το 930 επειδή το έχω κιόλας είναι τηλέφωνο σεμινάριο! Πολύ καλύτερο από s5 και g3 που χω δει σε όλους τους τομείς που μπορεί να έχει ένα κινητό πλήν το πλήθος των εφαρμογών. Που με τα νέα tools που ανακοίνωση η ms για τη μεταφορά των εφαρμογών ios και android σε wp θέλω να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για πες μας DoYouNot.. Πως αξιοποιείς εσύ τη "Μέκκα της τεχνολογίας" των Android >250 κινητών; Μήπως είσαι κανένας dev και ξες τί λες κι εμείς σε παρεξηγήσαμε;

Πιθανολογώ ότι είναι ο δεύτερος λογαριασμός κάποιου, γιατί είναι πολύ απόλυτος, έτοιμος για να δημιουργήσει flame war και έχει γραφτεί πολύ πρόσφατα...

Όπως και να έχει, προφανώς, δεν έχει χειριστεί WP πάνω από 30 λεπτά μαζεμένα, γιατί αυτά που γράφει είναι εκτός τόπου και χρόνου και μάλιστα αρκετά offtopic. Δε θα είναι χρήσιμος ούτε και σε θέματα που αφορούν android, γιατί η άποψή του είναι προκατειλημμένη και κατά συνέπεια αναξιόπιστη...

Ήρθε σε θέμα με τίτλο "Με διαφορετικό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας η έκδοση των Windows 10 για smartphones" για να μας αναλύσει γιατί το android "την έχει μεγαλύτερη" (... τη δυνατότητα).

:-D :-D :-D

Τί άτομα πιστεύεις αγαπητέ @YouDoNot(e) μπήκαν να δουν αυτό το θέμα; Android  fans; Όχι. WP users κατά πλειοψηφία. Άρα γιατί να έρθεις να γράψεις; Για να τα πουλήσουμε και να αγοράσουμε android; Προσωπικά εχω περάσει από κάθε λειτουργικό smartphone από το 2000 (το 1997 πήρα το πρώτο κινητό μου: Ericcsson GF768)  μέχρι σήμερα και σε πληροφορώ ότι τα WP είναι μια χαρά λειτουργικό. Σχεδόν πλήρες από εφαρμογές και πλήρες σε όλους τους άλλους τομείς. Με την έλευση των WP 10 θα περάσει μπροστά και σε αρκετούς τομείς, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σε Android θα γυρίσω όταν μάθει, αρχικά, να σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του και να μην τα θεωρεί προϊόν εμπορικής συναλλαγής. Αυτό, βέβαια, είναι δύσκολο, αφου είναι ανοικτού κώδικα (κατά βάση) και η Google δε μπορεί να το πουλήσει απευθείας...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 6
Δημοσ.

Πού θα ξαναβρείς άλλη ναυαρχίδα χωρίς led ειδοποιήσεων και glance screen η οποία κάνει ο,τι και το 435 απλά βγάζοντας πολύ καλύτερες φωτογραφίες χάρη σε μια εξαιρετική κάμερα που δεν αποτελεί στοιχείο του λειτουργικού; Είσαι άδικος.

δεν ξέρω αν είναι troll αλλά έχει δίκιο. έχουν περάσει και οι δυο συσκευές στα χέρια μου. εννοείται ότι όπου υπερέχει το hardware (δηλαδή οθόνη, κάμερα) υπάρχουν διαφορές. αλλά όσο αφορά το software δεν υπάρχει διαφορά. κακά τα ψέματα τα windows αυτήν την στιγμή έχουν φτιαχτεί για budget συσκευές και εκεί απευθύνονται άλλωστε. ένα software το οποίο έχει φτιαχτεί για συσκευές με 512/1gb ram και διπυρήνους ή αδύναμους τετραπύρηνους και που δεν αξιοποιεί ούτε την μισή ιπποδύναμη του 930. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω αν είναι troll αλλά έχει δίκιο. έχουν περάσει και οι δυο συσκευές στα χέρια μου. εννοείται ότι όπου υπερέχει το hardware (δηλαδή οθόνη, κάμερα) υπάρχουν διαφορές. αλλά όσο αφορά το software δεν υπάρχει διαφορά. κακά τα ψέματα τα windows αυτήν την στιγμή έχουν φτιαχτεί για budget συσκευές και εκεί απευθύνονται άλλωστε. ένα software το οποίο έχει φτιαχτεί για συσκευές με 512/1gb ram και διπυρήνους ή αδύναμους τετραπύρηνους και που δεν αξιοποιεί ούτε την μισή ιπποδύναμη του 930. 

Υποθέτω ότι το ίδιο πιστεύεις και για τα iphone, που έχουν το ios ακόμα και συσκευές με 512 RAM...

Στα android ισχύει το ακριβώς ανάποδο: δεν δουλεύουν 100% ούτε στις ναυαρχίδες...

Πάντως αυτό που γράφεις δεν είναι επιχείρημα. Δηλαδή, επειδή τρέχουν καλά σε συσκευές με χαμηλά specs, άρα δεν εκμεταλλεύονται αυτές που έχουν υψηλά specs. Επειδή, αυτή τη στιγμή, εχω το 930 και η σύζυγος τα 635 και 620 μπορώ να πω με σιγουριά ότι πέρασαν από τα χέρια σου για λίγα λεπτά της ώρας ή απλά γράφεις για να γράφεις...

Όλα τα lumia δεν κολλάνε, αλλά η εμπειρία χρήσης διαφέρει αρκετά, ανάλογα με το μοντέλο. Πχ τα μοντέλα με 512 RAM crashάρει ο browser σε πολύ μεγάλες σελίδες στο internet αν έχεις desktop mode. Στα games αλλάζει η ανάλυση, ανάλογα με το μοντέλο κτλ αυτό δεν λέγεται ίδια εμπειρία...

Η ιπποδύναμη του 930 φαίνεται όταν χρησιμοποιείς βαριά 3D παιχνίδια ή προγράμματα και δεν αναλώνεται άσκοπα στο ίδιο το λειτουργικό, όπως γίνεται σε άλλα λειτουργικά, πράγμα προτιμότερο από κάθε άποψη...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 3
Δημοσ.

Γιατί ρε doyounote να μην είσαι από την γειτονιά μου να περάσουμε όμορφα οι δυο μας

#nohomo #sfaliaresgiakalispera

• Like 2
Δημοσ.

Με iphone δεν έχω ασχοληθεί οπότε δεν γνωρίζω. Το 930 το κράτησα  3 μέρες και το έδωσα ακριβώς για τον λόγο ότι δεν με έπεισε για συσκευή ναυαρχίδα. Πήρα στο καπάκι το 435 για να βάλω και κάποια λεφτά στην άκρη και το έχω κάπου δυο εβδομάδες. Εφαρμογές βαριές δεν ξέρω ποιες ορίζονται. Ότι έκανα πάντως με το 930 ακριβώς το ίδιο κάνω με το 435. Κλησεις, μουσικη, ραδιο, gps, viber, facebook και 3d παιχνίδια. Καμία απολύτως διαφορά ίσως στο μέλλον αρχίσει τα κολλήματα αλά android αλλά αυτό δεν τον γνωρίζω τώρα. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Εμένα η εμπειρία μου με το 930 από το πρώτο λεπτό μου άφησε την εντύπωση πως αυτό το λογισμικό είναι δομημένο έτσι για να λειτουργεί απροβλημάτιστα σε budget συσκευές και το έκαναν απλά ένα port στις ναυαρχίδες. Και όταν πήρα το 435 η εντύπωση μου αυτή επαληθεύτικε. Προς θεού δεν λέω ότι είτε έχεις το 435 είτε το 930 είναι και αυτό. Αλλά για μένα τα windows όπως είναι τώρα δεν αξίζουν συσκευές των 300+ ευρώ. Αντιθέτως αξίζουν για συσκευές στα 100 ευρώ όπου δεν έχουν και αντίπαλο γιατί με android σε αυτά τα λεφτά θα laggαρει και στις κλήσεις.

Δημοσ.

Με iphone δεν έχω ασχοληθεί οπότε δεν γνωρίζω. Το 930 το κράτησα  3 μέρες και το έδωσα ακριβώς για τον λόγο ότι δεν με έπεισε για συσκευή ναυαρχίδα. Πήρα στο καπάκι το 435 για να βάλω και κάποια λεφτά στην άκρη και το έχω κάπου δυο εβδομάδες. Εφαρμογές βαριές δεν ξέρω ποιες ορίζονται. Ότι έκανα πάντως με το 930 ακριβώς το ίδιο κάνω με το 435. Κλησεις, μουσικη, ραδιο, gps, viber, facebook και 3d παιχνίδια. Καμία απολύτως διαφορά ίσως στο μέλλον αρχίσει τα κολλήματα αλά android αλλά αυτό δεν τον γνωρίζω τώρα. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Εμένα η εμπειρία μου με το 930 από το πρώτο λεπτό μου άφησε την εντύπωση πως αυτό το λογισμικό είναι δομημένο έτσι για να λειτουργεί απροβλημάτιστα σε budget συσκευές και το έκαναν απλά ένα port στις ναυαρχίδες. Και όταν πήρα το 435 η εντύπωση μου αυτή επαληθεύτικε. Προς θεού δεν λέω ότι είτε έχεις το 435 είτε το 930 είναι και αυτό. Αλλά για μένα τα windows όπως είναι τώρα δεν αξίζουν συσκευές των 300+ ευρώ. Αντιθέτως αξίζουν για συσκευές στα 100 ευρώ όπου δεν έχουν και αντίπαλο γιατί με android σε αυτά τα λεφτά θα laggαρει και στις κλήσεις.

Το 930 έχει πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με το 635, που έχει και καλύτερο επεξεργαστή από το 435. Παίξε παιχνίδια όπως το minion rush ή το Six-Guns και έλα να ξαναγράψεις ότι δεν έχουν διαφορά...

Με αυτά που γράφεις σκέφτομαι ότι καλά κάνει το android και σέρνεται σε φτηνά κινητά... Μερικοί χρήστες, πραγματικά, το αξίζουν...

Το ότι το 435 είναι πολύ καλό για τα λεφτά του δε σημαίνει ότι το 930 δεν είναι, γιατί η διαφορά δεν είναι χαοτική. Όσο ανεβαίνεις προς την κορυφή, οι τιμές αυξάνουν δυσανάλογα των επιδόσεων.

Παρόλα αυτά έχουν τρελές διαφορές σε οθόνη, κάμερα, loading times κ.α. που δικαιολογούν τη διαφορά τιμής... Οι 3 μέρες δε φτάνουν ούτε για να γράψεις αναλυτικό review, πόσο μάλλον να έχεις και εμπεριστατωμένη άποψη και δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του να δώσεις το 930 και να πάρεις το 435... Είναι σαν να πουλάς αμάξι για να αγοράσεις μηχανάκι : και τα δύο έχουν βενζινοκινητήρα και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά δεν έχουν καμία σχέση... Ανήκουν σε εντελώς διαφορετική κατηγορία...

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πιθανολογώ ότι είναι ο δεύτερος λογαριασμός κάποιου, γιατί είναι πολύ απόλυτος, έτοιμος για να δημιουργήσει flame war και έχει γραφτεί πολύ πρόσφατα...

κάπου προς το 10ος θες να πεις (just4fun, elpidofos_prospathopoulos, etc etc), κοντέυει τα 10 bans και συνεχίζει κι έρχεται :P

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...