Elenouko Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Έχω έναν εξωτερικό σκληρό. Κράταγα back up του υπολογιστή και κάποια στιγμή κόλλησαν όλα. Αφού πέρασε αρκετή ώρα χωρίς αποτέλεσμα έκανα το λάθος να αποσυνδέσω το καλώδιο του σκληρού. Από εκείνη τη στιγμή ο σκληρός είναι μόνο για ανάγνωση και μόλις τον συνδέω μου βγάζει παράθυρο για ανίχνευση αντιμετώπιση προβλημάτων (εξέταση δίσκων) αλλά και που επιλέγω να το κάνει δεν το ολοκληρώνει ούτε καν το ξεκινάει κ μένει εκεί. Μετά σκέφτηκα να του κάνω διαμόρφωση. Και πάλι όμως δεν το ξεκινάει και μένει εκεί για αρκετή ώρα μέχρι που μου βγάζει μήνυμα ότι τα windows αδυνατούν να πραγματοποιήσουν τη διαμόρφωση του δίσκου. Πλέον μόλις συνδέω το δίσκο ζητάει format αλλά δεν κάνει τίποτα. Πριν να επιχειρήσω το format ο δίσκος έγραφε exfat. Τι μπορώ να κάνω για να φορμάρω το δίσκο;
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Θα δοκιμάσεις να τον κάνεις format απο το control panel , computer management και disk management
pc_admin Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 κανε wipe partition με αυτο το πραγραμμα που ειναι free: MiniTool Partition Wizard Free και μετα κανε format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα