Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σαι καλα!

Απο wikipedia λοιπον:

Since his first appearance in Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones has become a worldwide star and remains one of cinema's most revered film characters. In 2003, the American Film Institute ranked him as the second greatest film hero of all time.[14] He was also named the 6th Greatest Movie Character by Empire magazine.[15]Entertainment Weekly ranked Indy 2nd on their list of The All-Time Coolest Heroes in Pop Culture.[16]Premiere magazine also placed Indy at number 7 on their list of The 100 Greatest Movie Characters of All Time.[17] On their list of the 100 Greatest Fictional Characters, Fandomania.com ranked Indy at number 10.[18]

Δημοσ.

Εψαχνα δερματινο τζακετ σαν του Ιντιανα, αλλα δεν μπορεσα να βρω οσο ποιο πανομοιοτυπο γινοταν.

Ως ταινιες, οποιος ηταν παιδι και τις ειδε σε βιντεοκασετα στα 80s ξερει την αξια τους. Δεν χρειαζεται την κριτικη απο τους σημερινους νεανιδες.

• Like 2
Δημοσ.

Μου κανει τρομερη εντυπωση.

Ειναι δυνατον να μην εχει ανοιχτει θεμα, για τις ταινιες που ειναι ισως οτι καλυτερο εχει βγαλει ποτε η ιστορια του κινηματογραφου;

Προσωπικη εκτιμηση, αλλα και παρα πολλων φιλων μου αλλα και εκατομμυριων ανθρωπων...ειναι οτι προκειται ισως για τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων!

Πραγματικα αριστουργηματα.

Ολο και κάποια αραχνιασμένα θέματα θα υπάρχουν για τον Ιντυ. Εκανες καμιά ανασκαφή; :Ρ

Για καλύτερες ταινίες έβερ δε ξέρω, αλλά τα Ιντυ 1 και 3 είναι οι αγαπημένες μου περιπέτειες και ακολουθεί ίσως το Jurassic Park του Σπίλμπεργκ πάλι.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε και το 4ο Indiana Jones πάντως.

Και ναι μιλάμε για το μεγαλύτερο από όλα τα κινηματογραφικά έπη.

Δημοσ.

Αληθεια; Πολυ ενδιαφερουσα ειδηση, δεν το ηξερα.

Φαινεται να ειναι κοντα στις 'πηγες', αφου μιλαμε για lucasfilms, αλλα απο τη φημολογια μεχρι την υλοποιηση μπορει (για τετοιου επιπεδου παραγωγες...) να περασει και μια πενταετια.

Προσωπικα παντως, χωρις Spielberg-Lukas-Ford, δεν ξερω αν θα μπορουσα να θα μπορουσα να δω sequel...

Δηλαδη, θα το εβλεπα anyway, αλλα ομως, αλλη ψυχολογικη προετοιμασια οταν ξερεις οτι ειναι το τριο της επιτυχιας, κι αλλη αν ειναι διαφορετικοι συντελεστες.

Ενδιαφερον παντως....για να δουμε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του empireonline.com, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 10.000 άτομα ο Indiana Jones ανακηρύχθηκε ο δημοφιλέστερος κινηματογραφικός ήρωας, αφήνοντας πίσω του τον James Bond, τον Han Solo των Star Wars αλλά και τον Batman.

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/cinema/oi-10-kaluteroi-kinhmatografikoi-hrwes-olwn-twn-epoxwn-pshfise-ton-agaphmeno-soy.3543261.html

Ευτυχως που ανοιξα το θεμα, να 'ξελασπωσω' την παρουσα ενοτητα του 'κινηματογραφου'.

• Like 1
Δημοσ.

είσαι λίγο (έως πολύ) υπερβολικός. 

Υ.Γ. σιγά τον αριθμό τα 10k άτομα για δημοσκόπηση.

Και μένα μου αρέσει σαν χαρακτήρας αλλά δε κάνω έτσι :P

Δημοσ.

είσαι λίγο (έως πολύ) υπερβολικός. 

Υ.Γ. σιγά τον αριθμό τα 10k άτομα για δημοσκόπηση.

Και μένα μου αρέσει σαν χαρακτήρας αλλά δε κάνω έτσι :P

10000 ατομα, τα θεωρεις λιγα;

Δημοσ.

ναι, για σοβαρο δειγμα λιγα ειναι.
αυτή η δημοσκόπηση έδειξε αυτό, μία αλλη μπορεί άνετα να μαζέψει αλλους τόσους και περισσότερους και να δείξει κάτι άλλο.

Αν ήταν στο imdb και είχε τουλάχιστον 500k ψήφους κάτι κάναμε τότε :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χθες ειδα ξανα το indiana jones 4 (κρυσταλλινο κρανιο), για πρωτη φορα απο το 2008 που ειχε κυκλοφορησει.

Τελικα, το ειχα αδικησει.

Παααρα πολυ καλη περιπετεια, ασταματητη δραση, τρομερα σκηνικα, και ο Χαρισον Φορντ σε φόρμα.

Απλα καθισα και σκεφτηκα τι ηταν αυτο που με 'χαλάει' σε σχεση με τα παλια, και κατεληξα ότι ήταν μαλλον το γεγονος οτι μεγαλο μερος διαδραματίζονταν στην αμερικη(αν και το περου-πολιτισμος μάγια-αν μη τι αλλο δεν ειναι παιξε-γελασε), ή οτι τα προηγουμενα αφορουσαν καθαρά παρελθοντολογικες καταστασεις, ενω αυτο ειχε αναφορες στο μελλον (εξωγήινοι).

Η 'απειρη' κινηματογραφικη 'μαγεια' των 3 πρωτων, δεν μπορω να πω οτι υπαρχει, αλλα αυτο δεν σημαινει, οτι επειδη οι 3 πρωτες ηταν κορυφαιες, οτι αυτη δεν ειναι μια παρα πολυ καλη ταινια!

Εξαλλου, μετα απο τοσα χρονια που γυριστηκε, και με δεδομενο οτι διαδραματιζεται τελη δεκαετιας του '50 (οι ναζι μας τελειωσαν, νεος εχθρος η σοβιετ.ενωση τοτε), ισως να μην μπορουσε να γινει και τιποτε καλυτερο, απο πλευρας σεναριου.

Αν και λοιπον, δεν φτανει το επιπεδο των 3 πρωτων, το 4ο indiana jones, θεωρω οτι στεκεται αξια διπλα στα 3 πρωτα, εχοντας την δικη του αξία.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, καλως τα λεγες, και το 4ο, εχει την αξια του, η οποια ειναι φυσικα μιλια μπροστα από καθε αλλη 'παπατζιδικη' περιπετεια!

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...