DNX12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλησπέρα και καλό μηνα! Πριν λίγο καιρό άλλαξα κουτί και ''έχτησα'' για πρώτη φορά(btw έχυσα 5 λίτρα ιδρώτα) Όλα κύλησαν τέλεια εκτός από το ότι μου έπεσε η μητρική από μισό μέτρο ύψος μιας και έτρεμα σαν να έχω πάρκινσον. Δουλεύει κανονικά αλλά δεν έχω ήχο από το back panel. Δεν έχει καμία φθορά εξωτερική. Την πήρα από το πλαίσιο πριν από 8 μήνες(έχω απόδειξη). Αν τους την πάω μόνη της, γίνετε να μου κάνουν αλλαγή για να πάρω μια άλλη με διαφορά από μένα; Επίσης η συγκεκριμένη που έχω βάλει στο μάτι έχει ένα εικοσάρικο διαφορά καταστήματος με internet. Κάπου είχα δει οτι μπορείς να ζητήσεις καλύτερη τιμή. Ισχύει για να γλιτώσω το εικοσάρικο; Τέλος ο έλενχος γίνεται μεσα σε 5 ώρες ή για την μητρική θα χρειαστεί εξωτερικός παράγοντας σαν αντιπροσωπεία gigabyte; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
nikos1982 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 αν εχει προβλημα και δεν σου πουνε οτι εγηνε απο εσενα κτλ.η θα αντικατασταθη απο την ιδια αν υπαρχει η πιστωτικο με αγορά κατι αλλου με καπια διαφορα απο εσενα αν θελεις να παρεις κατι ακριβότερο. κανεις δεν μπορεις να σου πει οτι θα παρεις πιστωτικο η αντικατάσταση.μονο το πλαισιο θα το κανει αυτο μετα απο ελέγχο.
DNX12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 αν εχει προβλημα και δεν σου πουνε οτι εγηνε απο εσενα κτλ.η θα αντικατασταθη απο την ιδια αν υπαρχει η πιστωτικο με αγορά κατι αλλου με καπια διαφορα απο εσενα αν θελεις να παρεις κατι ακριβότερο. κανεις δεν μπορεις να σου πει οτι θα παρεις πιστωτικο η αντικατάσταση.μονο το πλαισιο θα το κανει αυτο μετα απο ελέγχο. Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Το θέμα της ''έκτπωσης'' ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα