smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ φιλοι μου σημερα ενα φιλος μου μου εφερε το λαπτοπ και μου ειπε οτι εχει προβλημα με τηνν οθονη με το που το ανοιγει δεν κανει τπτ το εβαλα σε εξωτερικη οθονγη μηπως χαλασε η οθονη αλλα τπτ τι λετΕ? καρτα γραφικων μπορω να κανω τπτ εγω?
Sange Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλή πρωτομαγία σου εύχομαι. Παρατηρησε καποία που θα επισημάνω: πες μας τα χαρακτηριστηκα του λαπτοπ μάρκα κλπ. και τη εκανε ο φιλος σου πριν το παθει πχ. έπαιζε κάποιο games,δωσε μας και αλλες πληροφορίες πριν την μαυρη οθόνη. Ετσι στα ξαφνικά το έπαθε.
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 το λαπτοπ ειναι aspire 6935G acer και μου ειπε οτι το ειχε ανοικτο και εκλεισε το ανοιξα του αλλξα παστα αλλα τπτ το καλο ειναι οτι η καρτα γραφικων μπορει να αλλαχτει αλλα εκτος απο αυτο τι αλλο μπορει να ειναι
Sange Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Προσπάθησε να μπεις στο bios και κανε επαναφορα εργαστασιακων ρυθμίσεων..Και τα update αν δεν ενημερωθούν σωστα κανουν μαύρη οθόνη χριάζετε πολλές επανακκινήσεις (αυτοματα απο το σύστημα).
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 οχι δεν καταλαβες μολις παταω το κουμπι δεν ανοιγει καθολου η οθονη
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Βγάλε μνήμες, δίσκο κλπ, ξαναβάλτα και δοκίμασε. Κράτα πατημένο και το power χωρίς μπαταρία μήπως και...αν και μάλλον κάρτα γραφικών είναι 1
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 τα εκανα αυτα απλα ρωτησα εδω μηπως ξερατε τπτ μην τον παρω στο λαιμο μου και δεν ειναι αυτο μπορω να το σιγουρεψω? καπως οτι ειναι η καρτα γραφικων? το μοντελο του λαπτοπ ειναι acer aspire 6935G-644G32Bn
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 δοκιμασε να το αναψεις χωρις το πλητρολογιο πανω, σε ενα λαπτοπ ενός φιλου δεν αναβε επιδη ειχε βραχυκυκλώσει το πληκτρολόγιο
Sange Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ειναι φορτισμένος? αναβει το λαμπάκη της μπαταριας? οταν πατας το κουμπι εκκινησης ακουγεται το ανεμιστηρακη? (fan αν δεν ακουγεται το pc να δουλευει τοτε εχει 1.καμμένο τροφοδοτικο.
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Και ο χαλασμένος δίσκος σε κάποια λάπτοπ βγάζει μαύρη οθόνη...θέλει δοκιμές. Σωστό κι αυτό που λέει ο Sange, μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό! (μακάρι)
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 το εβαλα χωρις πληκτρολογιο αλλα τπτ παιδια εχει μπαταρια και οταν το ανοιγω ο ανεμιστηρας ξεκιναει λιγο πιο θορυβωδες απο οτι παλια (ειναι καθαρισμρνο μεσα
Sange Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Περι Aser laptop εργοστασιακα απο την μαμα τους ανεβάζουν θερμοκρασίες μεγάλες, ίσος ο φίλος σου το ειχει ξεζουμίση για ώρες πολλές και έκαψε κατι....?
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 το εχει απο το 2010 λογικα το εχει αλλαξει παστες οποτε τι λετε να κοιταξω πριν του πω τι φταει ?(καρτα γραφικων)
Sange Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το λαμπάκι της οθόνης ανάβει? (εχει δυο χρώματα πράσινο ειναι πάντα η κιτρινο/κόκκινο) απάντησε σε αυτη την ερώτηση σε παρακαλώ! Αν παντα ειναι κόκκινο τοτε ειναι καρτα γραφικών.
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 λαμπακι οθονης?δεν εχω δει τπτ ρε φιλε που ειανι αυτο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα