EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ήθελα και γω σήμερα να δοκιμάσω το eyefinity με 2 dell u2414h. Δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει σωστά. Η μια οθόνη πάντα θα φαίνεται ανάποδα. Εν το μεταξύ ξέχασα να πω ότι τις οθόνες της έχω βάλει κάθετα. Στο wizard όταν λέει "rearrange your displays as needed" η μια monitor φαίνεται ανάποδα. Προφανώς θέλει να τοποθετήσω αλλιώς την οθόνη, άλλα λόγο του μικρού bezel μόνο με ένα συγκεκριμένο τρόπο μπορώ να της βάλω... και στο eyefinity setup δεν μπορώ να κάνω rotate... θέλω έτσι να της βάλω, αλλά ότι και να κάνω η μια θα είναι ανάποδα... -edit- Λοιπόν το κατάφερα με ρυθμίσεις έκτος του eyefinity. Τα παιχνίδια δεν παίζουν και στις 2 οθόνες γιατί ; θέλει καμία ρύθμιση ;
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Rotate desktop λογικα! Μεσα απο το AMD CONTROL PANEL θετοντας και τις δυο primary. Δοκιμασε το. Εγω το ειχα κανει με nvidia οποτε μονο υποθεσεις κανω...
Zergoulini Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλη σκεψη. eye finity με 2 οθονες. Απορω γιατι δεν βγαζουνε οθονες χωρις Bezel. Αυτη η γραμη του κενου εικονας που φενετε στα eye finity με ξενερωνει πολυ. Ειναι ο μονος λογος που με απετρεψε να το κανω. Τελικα το καταφερες να παιζει στα games? Πως το κοβεις σου αρεσει?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 όχι δεν κατάφερα, δανεική ήταν η δεύτερη οθόνη.... το παράτησα και έμεινα με την δικιά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα