lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μπορείς να κάνεις freddo καπουτσίνο με αυτή την μηχανή? βέβαια μπορείς. 1
rotti Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 βέβαια μπορείς. thanks , ok με τον εσπρέσο αλλά με το αφρόγαλα του καπουτσίνο τι κάνεις? το χτυπάς ξεχωριστά ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αεροτσίνο?
moredread Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) thanks , ok με τον εσπρέσο αλλά με το αφρόγαλα του καπουτσίνο τι κάνεις? το χτυπάς ξεχωριστά ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αεροτσίνο? Με το aerocinno κανείς αφρόγαλο , ζεστό και κρύο. Ζεστό το πατάς μια φορά (κόκκινο φώς) κρύο το κρατάς κρατημένο μέχρι να γίνει μπλε (για τα χρώματα κρατάω μια επιφύλαξη). Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από moredread
lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 thanks , ok με τον εσπρέσο αλλά με το αφρόγαλα του καπουτσίνο τι κάνεις? το χτυπάς ξεχωριστά ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αεροτσίνο? Δες αυτό το βίντεο, το μηχανάκι που χτυπάει το γάλα είναι της ίδιας φιλοσοφίας με το aeroccino. Κάνουν το ίδιο ακριβώς.
sndev Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 την αγορασα εχθες .. δεν ειχα κατι αλλο παρομοιο οποτε μπορει να κανω κατι λαθος .. αλλα αφρογαλο για freddo cappuccino δεν καταφερα να φτιαξω μαπα κατα την γνωμη μου, απο την αλλη για late και για ζεστο cappuccino ομως πρεπει να νε τελειο
saxos55 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 την αγορασα εχθες .. δεν ειχα κατι αλλο παρομοιο οποτε μπορει να κανω κατι λαθος .. αλλα αφρογαλο για freddo cappuccino δεν καταφερα να φτιαξω μαπα κατα την γνωμη μου, απο την αλλη για late και για ζεστο cappuccino ομως πρεπει να νε τελειο Το λένε πολλοί στο internet και συμφωνώ κι εγώ. Το aeroccino δεν κάνει καλό κρύο αφρόγαλα. Στο ζεστό τα καταφέρνει μια χαρά. Για κρύο αφρόγαλο, πήγαινε με τον παραδοσιακό τρόπο. Παγωμένο σκεύος (ένα μετάλλικο που είναι μονίμως στην κατάψυξη είναι ιδανικό), γάλα υψηλής παστερίωσης, χτυπητήρι φραπέ. 1
batatoudis Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και προσθέτω ένα tip: αν δεν έχεις παγωμένο σκεύος, τότε 20-30 λεπτά πριν κάνεις τον καφέ βάζεις το ποτήρι με το γάλα μέσα στην κατάψυξη. Μετά χτυπάς σε μίξερ φραπέ (σταθερό κατά προτίμηση), για τέλειο αφρόγαλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα