Gryspnik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν έχω αρχίσει να το παίζω εδώ και 2 εβδομάδες και έχω πορωθεί. Για κάποιο λόγο έχω ακολουθήσει τελείως διαφορετικό δρόμο απο τον συνηθισμένο μιας και το παιχνίδι είναι απίστευτα ανοικτό. Ήθελα να ρωτήσω παιδιά εδώ εάν το έχει τελειώσει κανείς σας και εάν το Tribunal αξίζει να το πάρω. Το έχει μήπως κανείς; Επίσεις, δεν έχω μπει σε κανένα guild παρά μόνον στους Blades. Έχω σκοτώσει σχεδόν όλους τους Morag Tong που έχω βρεί και προσπαθώ να ελευθερώνω όλους τους σκλάβους. Έχει κανείς ανακαλύψει τους Twin Lamps; Eίναι κανείς άλλος πορωμένος όπως εγω;
ababapanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 file ine ena apo ta kalitera ala ke megalitera pehnidia olwn twn epohwn. pragmatika ine terastio. kai axizei sigoura
Panahs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Καλά χαλάρωσε!!!!!! Έχεις πολυυυυυυυυυ καιρό μπροστά σου μέχρι το Tribunal! Εγώ ασχολούμαι μαζί του πολλούς μήνες και ακόμα να τελειώσω το πρώτο. Είναι όντως από τα ομορφότερα παιχνίδια που έχω δει και εγώ.
pseira Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Egw eixa mpei se sxedon ola ta giulds kai se osa mpiei eixa ftasei anwtato ba8mo Hmoun: Patriarch sto Temple Grand Master sto Fighter Guilds Archmage sto Mages' Guild Grand Master sto Thieves' Guild Kai posa akoma....... Bebaia eixa paiksei APEIRES wres!
ilos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Ναι! Χμμ μετά και το bloodmoon (έχω αποτοξινωθεί εδώ και 3 μήνες )καλύτερα να μην μπω στο κόπο να απαντήσω σε αυτό το thread ! Πρέπει να είμαι μέσα στα 10 άτομα σε αυτήν την χώρα που δεν υπάρχει ίχνος καφέ στον χάρτη (και στο bloodmoon - το tribunal δυστηχώς δεν είχε) οπότε για τι ranks και guilds να μιλάμε ... :oops: Μόνο σε sidequests ίσως έχω χάσει κάποιο-α :?: Αν αρχίζεις τώρα φίλε και εθιστείς ξέχνα φίλους-γκόμενα-δουλειά-σπουδές κτλ. IT OWNS YOU
omnimal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 re : ilos You too ? ? ? :twisted: ! ! ! Μorrowind series = altarnate life 8) . Εχω φτασει το reputation 147 ! ! ! Aν θελετε πηγαινετε στο http://www.morrowindfiles.com και κατεβαστε mods ! Το site ειναι παλιο αλλα εχει πολλα καλουδια . Για οσους δεν το εχουν τερματισει ακομα ισως να μην ξερουν απο που να αρχισουν . . .XEXE
omnimal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Η Twin Lamps δεν υπαρχει στο παιχνιδι,ομως υπαρχει ενα υπεροχο mod στη σελιδα που αναφερα που τη δημιουργει . . .(πηγαινε downloads - guilds ) Οι morag tong ειναι οι εντιμοι δολοφονοι :!: Οι camonna tong ειναι οι ατιμοι . Η γνωμη μου ειναι οτι το tribunal και το bloodmoon αξιζουν και τα δυο τα λεφτα τους.Ομως δε συγκρινονται σε μεγεθος και διαρκεια με το πρωτο μερος . :roll:
pseira Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 EGw piga me morag tong. To bug tou paixnidiou pou sou menoun kapoia exexution rites kai mporeis na skotwseis opoion 8es, einai arketa boliko!
pseira Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 EGw piga me morag tong. To bug tou paixnidiou pou sou menoun kapoia exexution rites kai mporeis na skotwseis opoion 8es, einai arketa boliko!
omnimal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Εννοεις μηπως οτι δεν σε επιαναν οι φρουροι οταν το εκανες και μετα μπορουσες να το ξαναχρησιμοποιησεις ? Ακουγεται καλο :!: :twisted:
omnimal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Ειχα βρει ενα bug που γινεται να ειστε μελη και της Τelvanni και της Hlaalu ταυτοχρονα . Ειχε να κανει με το δουκα Vedam Dren , σε ενα ανεξαρτητο νομιζω quest . Δεν θυμαμαι λεπτομερειες ομως θυμαμαι οτι μετα ρωτησα κατα λαθος στη balmora στο Hlaalu Council και με πηρανε :!: Ο χαρακτηρας μου ειναι Grandmaster hlaalu και Αrchmagister telvanni :wink: .
mphxths Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν έχω αρχίσει να το παίζω εδώ και 2 εβδομάδες και έχω πορωθεί. Για κάποιο λόγο έχω ακολουθήσει τελείως διαφορετικό δρόμο απο τον συνηθισμένο μιας και το παιχνίδι είναι απίστευτα ανοικτό. Ήθελα να ρωτήσω παιδιά εδώ εάν το έχει τελειώσει κανείς σας και εάν το Tribunal αξίζει να το πάρω. Το έχει μήπως κανείς; Επίσεις, δεν έχω μπει σε κανένα guild παρά μόνον στους Blades. Έχω σκοτώσει σχεδόν όλους τους Morag Tong που έχω βρεί και προσπαθώ να ελευθερώνω όλους τους σκλάβους. Έχει κανείς ανακαλύψει τους Twin Lamps; Eίναι κανείς άλλος πορωμένος όπως εγω; 1)To Tribunal aksizei...exei ena swro kainourgia opla/panoplies quests etc 2)to exw 3)Mpes se osa pio polla guilds mporeis giati kanontas polles apostoles pairneis xrhma/reputation/briskeis antikeimena k.a. -Na protimas gia arxi ta guilds pou exoun sta requirements tous skills/abilities pou exeis "dunata"..p.x. ama eisai fighter mpaineis stin arxi sto fighter guild..ama eisai thief sto thief guild ..ama eisai assasin stous Morag Tog Alla mpes se ola gia na kaneis polla quests... Telos sto thema auto thelw na pros8esw oti stous Morag Tog kathe apostoli einai to elaxisto 1000gp amoibi opote bgazeis eukolo xrhma Ta executions writs isxuoun gia to sugekrimeno atomo pou exoun bgei kai oxi gia geniki xrhsh (o upofainomenos einai Assasin kai gnwrizei ) Auton ton kairo exw porothei kai egw kai eimai stin fasi tou Tribunal tora... Gia alles sou apories kalo einai na sumbouleuesai kai to forum sto http://www.elderscrolls.com opou oi typoi einai polu katatopistikoi!
omnimal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Yπαρχει φυσικα και η περιπτωση που δεν χρειαζονται καθολου τα execution writs .Οταν δηλαδη ειτε ως υψηλου επιπεδου μαγος , ειτε ως οτιδηποτε αλλο (με τη χρηση σπανιου αντικειμενου) χρησιμοποιειτε μαγεια invisibility ή chameleon για να μη γινετε αντιληπτοι :idea: Αληθεια , πως το τρεχει ο υπολογιστης σας το παιχνιδι ? Τι αναλυση ? Χρησιμοποιειτε anti-aliansing ? Εγω 1280χ960χ16 χωρις anti-aliansing απο 12 εως 43 fps μεσω ορο 23 .
mphxths Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Sta 1280x960 xwris anti-alias se duskoles (gia render) perioxes apo 25-35fps Se alles perioxes apo 40-65fps ..meso oro peripou 40-45fps (Ati Radeon 9500 /Amd 2800XP/512MB) Alla sunu8ws to paizw sta 1024x768...giati sta 1280 to rixnei sta 75hz refresh rate kai me kourazei...
Panahs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Ναι, αλλά πόσο distance έχεις βάλει? (Άμα είναι μεγάλο μην το πεις απότομα, γιατί μπορεί να έχουμε και καρδιακούς! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.