Προς το περιεχόμενο

Lumia 535 ( microsoft )

d4mage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ηξερες τι αγορασες.

ο λογος του ποστ/τοπικ σου;

Ποτέ δεν ξέρεις τι αγοράζεις δεν μπορείς να ξέρεις, είτε πας σε κατάστημα δοκιμάζοντας από κοντά τη συσκευή, είτε δεις αξιολογήσεις μέσα στο ίντερνετ. Καταρχήν οι αξιολογήσεις στο 90% δεν είναι αντικειμενικές ( πάρε παράδειγμα τις λίγες απαντήσεις στο ποστ μου ).

Στην προσωπική άποψη του καθενός τα πάντα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ, ας πούμε κάποιος μπορεί να ρίξει άκυρο στη συσκευή επειδή δεν έχεi πλήκτρο κάμερας ( αυστηρή κριτική ) και κάποιος άλλος να την θεωρήσει ικανοποιητική κι ας έχει θέμα με το touch η οθόνη... που είναι και το σημαντικότερο ( πολύ χαλαρή κριτική ).

Πήρα τη συσκευή επειδή ήταν χαμηλή η τιμή ( κατάφερε να με κερδίσει στο fuckingmarkekting η micro ) επειδή από την εμπειρία μου γνώριζα καλά πως η Nokia και η HTC τα τηλέφωνα δεν τα άφηνε στην τύχει ( τσέκαρε το διαφημιζόμενο πρώτο windows phone trophy,hd7,lg optimus 7, mozart ) κάπως έτσι νόμιζα πως θα ξεκινήσει και η microsoft σαν πρώτο τηλέφωνο και παρόλο που έβλεπα αρνητικές απόψεις ( σε όλες τις συσκευές έχει ) το πήρα το δοκίμασα, έβγαλα το συμπέρασμά μου και έγραψα το αποτέλεσμα.

Ο λόγος που απάντησες στο ποστ/τοπικ μου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συσκευή από την πρώτη μέρα στην αγορά είχε συγκεντρώσει μεγάλο ποσοστό αρνητικών αξιολογήσεων

ηξερες τι πηρες ε; σωστα;

εκτος της οθονης, ΤΙ αλλο προβλημα αντιμετωπισες; (και μην πεις ολα τα υπολοιπα, εφοσον συνδεονται με την χρηση αφης)

• Like 1

Αφού το φιλαράκι διαβάζεις τις κριτικές και είναι κακές, όλοι το κράζουν για το touch, πήρε φιξ και πάλι γτπ ήταν... Τι το αγοράζεις το τηλέφωνο?

Να μου πεις ότι το πήρες Day one και έφαγες την παπαρα να σου πω οκ, αλλά να διαβάζεις ότι έχει πρόβλημα και να το αγοράζεις.... Το τερματισες.

Για το s5 πόσα αρνητικά ακούστηκαν ( και μιλάμε για συσκευή 5-6 φορές ακριβότερη ); Αν σκέφτεσαι έτσι πάντα θα βρίσκεις κάτι, εγώ λοιπόν πήρα το τηλέφωνο και τις 2-3 πρώτες εβδομάδες όλα πηγαίνανε μπόμπα, και είπα μια χαρά για το χρηματικό ποσό. Στην πορεία όμως το θέμα άλλαξε και ενώ σε γενικές γραμμές τα specs είναι μια χαρά, το σημαντικότερο μέρος της συσκευής είναι τραγικό. 

για τo s5 και καθε σ5 μιλησαν για ανεπαισθητο (σορρυ) λαγκαρισμα. ΟΧΙ για προβλημα λειτουργιας της οθονης(το πιο σημαντικο μερος)

επισης μιλησαν για νουμερα σε μπεντςμαρκς και λοιπες χαζομαρες

για το μεσο χρηστη ειναι μια χαρα το καθε σ5, ενω το 535 ΟΧΙ, καθως εχει θεμα η οθονη του

Η συσκευή από την πρώτη μέρα στην αγορά είχε συγκεντρώσει μεγάλο ποσοστό αρνητικών αξιολογήσεων

ηξερες τι πηρες ε; σωστα;

εκτος της οθονης, ΤΙ αλλο προβλημα αντιμετωπισες; (και μην πεις ολα τα υπολοιπα, εφοσον συνδεονται με την χρηση αφης

Άλλο η συσκευή να έχει από την πρώτη μέρα αρνητικές αξιολογήσεις και άλλο να έχεις από την πρώτη μέρα το θέμα της αφής, είναι και κάτι που σου το κάνει ανά διαστήματα. Είπα πως αντιμετώπισα κάποιο άλλο πρόβλημα; Αν δεις στα σχόλια μου αναφέρω πως τα χαρακτηριστικά της συσκευής για τα λεφτά της είναι μια χαρά, όταν όμως η οθόνη σε κάποιο smartphone είναι προβληματική, ε σαφώς και συνδέονται όλα τα υπόλοιπα με τη χρήση του τηλεφώνου και το θέμα της αφής. Άντε στείλε μήνυμα όταν χρειαστεί ή πάρε κάποιο αναγκαίο τηλέφωνο της στιγμής, ή μπες στο ίντερνετ να βρεις κάτι, μπες μουσική να κάνεις scrubbing rate και δοκίμασε να διώξεις την οθόνη κλειδώματος μετά το ξεκλείδωμα, όλο να την ανεβάζεις και όλο να κατεβαίνει ξανά κάτω. Βγάλε photo και να είναι οι άλλοι στημένοι απέναντι με πόζα κι εσύ να πολεμάς με το touch. 

Και για να σε καλύψω 100% http://techblog.gr/mobile/lumia-535-touch-sensitivity-9876/

για τo s5 και καθε σ5 μιλησαν για ανεπαισθητο (σορρυ) λαγκαρισμα. ΟΧΙ για προβλημα λειτουργιας της οθονης(το πιο σημαντικο μερος)

επισης μιλησαν για νουμερα σε μπεντςμαρκς και λοιπες χαζομαρες

για το μεσο χρηστη ειναι μια χαρα το καθε σ5, ενω το 535 ΟΧΙ, καθως εχει θεμα η οθονη του

Για το s5 μίλησαν για ανεπαίσθητο λαγκάρισμα και για το 535 διόρθωση μέσω μικρού software update, αυτό έλειπε να μην είναι μια χαρά το s5 για το μέσο χρήστη! Τηλέφωνο που κοστίζει 370 ευρώ στο sktoutz αντίθετα με το 535 που κοστίζει 91 ευρώ ( ωραίο μέτρο σύγκρισης έφερες, ναυαρχίδα με αρχίδα ), και επειδή ξέφυγες απ`το θέμα το s5 απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες καλέ μου φίλε, αντίθετα με το 535 που στα περισσότερα unbox αναφέρουν πως η συσκευή θα μπορέσει να καλύψει την απλή και καθημερινή χρήση ενός καθόλου απαιτητικού χρήστη, μην τα τσουβαλιάζεις όλα!

εχοντας διαβασει κ ακουσει τοσα κ ενω το τηλεφωνο ειναι διαθεσιμο πολυ καιρο τωρα,το δοκιμασες καπου λαιβ η βουρ στον πατσα ξργω?

γνωριζω πολυ καλα τι προβλήμα εχει η συσκευη. την "πηρα" απ τους πρωτους μπορω να πω.

για αυτο βλεπεις να αναφερω οτι εκτος της οθονης, ΔΕΝ εχει κατι αλλο. παντως στα  τελευταια updates εχει ΨΙΛΟδιορθωθει η αφη.

ειναι λειτουργισημο μπορω να πω.

το 535 το κοιτουσα κ εγω για αγορα ,δεν το αγορασα "day one" απο καθαρη τυχη ,αμεσως μετα εσκασαν οι αναφορες για προβληματικο touch ,αλλοι δεν το παρατηρουσαν καν κ αλλοι ηθελαν να το πατησουν με φορτηγο απο τα νευρα τους

προσωπικα οταν το δοκιμασα δεν ειδα κατι τραγικο (δεν ξερω βεβαια ποιο hardware revision ειδα),εμενα δεν μου αρεσε η οθονη του αλλα για τα λεφτα του δεν το λες ουτε στον παπα

γενικοτερα δοκιμαζεις κ βλεπεις αν σου κανει η οχι,ετσι κ αλλιως η ms εχει πολλες επιλογες στην κατηγορια τιμης

Για το s5 πόσα αρνητικά ακούστηκαν ( και μιλάμε για συσκευή 5-6 φορές ακριβότερη ); Αν σκέφτεσαι έτσι πάντα θα βρίσκεις κάτι, εγώ λοιπόν πήρα το τηλέφωνο και τις 2-3 πρώτες εβδομάδες όλα πηγαίνανε μπόμπα, και είπα μια χαρά για το χρηματικό ποσό. Στην πορεία όμως το θέμα άλλαξε και ενώ σε γενικές γραμμές τα specs είναι μια χαρά, το σημαντικότερο μέρος της συσκευής είναι τραγικό.

Τι αρνητικά ακούστηκαν για το s6? Μόνο για το design hansaplast, κατά τα άλλα εξαιρετική συσκευή που την κραξανε για το σχεδιασμό.

Στην περίπτωση του 535 γνωρίζεις ότι έχει πρόβλημα, και πας και το αγοράζεις,ενω έχεις άλλες τόσες επιλογές από την ίδια εταιρία στο +-20€...

Προφανεστατα έκανες κακή αγορά, και δεν χρησιμοποιησες το δικαίωμα μας σου να επιστρέψεις τη συσκευή από τη στιγμή που ήταν ελάττωματικη από την πρώτη μέρα.

εγω που εχω το κινητο εδω κ 2 μερες περιπου δουλευει αψογα ...εχω προσεξει μονο οτι η οθονη γινεται πολυ ασταθες κ πατιεται οτι ναναι οταν το βαζω για φορτιση κ το χρησιμοποιω ..παρολα αυτα η οθονη δεν εχει κανενα προβλημα εκτος αυτου που ανεφερα..εχεις κανει ολες τις ενημερωσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...